Помощ при избор на LCD LED TV
Модератор: Общи модератори
- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI
Re: Помощ при избор на LCD LED TV
http://www.technomarket.bg/products/091 ... pfs7509-12
Върви със субуфер и 4 чифта 3Д очила в комплекта. Картината е доста добра, както и звука. Единствено при разцъкване в менютата е леко бавен
Върви със субуфер и 4 чифта 3Д очила в комплекта. Картината е доста добра, както и звука. Единствено при разцъкване в менютата е леко бавен

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Колеги, подсказвайте. Търся си ТВ за квартирата, макс 32 инча (мъничка е), цената да е поносима (хиляда лв за малък тв няма да дам), да не е смарт (ще си закачам лаптопа или от флашките с андроид, дискутирани в другата тема), да е LED, aко е и фул хд ще е супер, но по-скоро няма да е май, и не на последно място, откъде е надеждно да си го закупя (т.е. ако пр*дне нещо къде ще ми е най-сигурно, че ще го отремонтират гаранционно и къде няма да ми пробутат мостра...)

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Някой има ли наблюдения върху Андроид ТВ на Сони ?
И дали би заместил пълноценно лаптопа когато става въпрос само за браузване и сваляне и гледане на филми?
И дали би заместил пълноценно лаптопа когато става въпрос само за браузване и сваляне и гледане на филми?
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
boris_dy написа:Някой има ли наблюдения върху Андроид ТВ на Сони ?
Ползвал съм IP телевизия, чиито приемник беше на андроид платформа. Телевизията се водеше приложение, което като се стартира и ти излизат каналите, като затвориш приложението и десктопа ти е все едно таблет/телефон. Има си менюто, сетингс, гугал плей абе всичко. Даже приемника си имаше усб-та, в които можеш да вържеш клавиятура и мишка. Предполагам, че телевизора е на същия принцип щом става въпрос за браузване. Колкото до теглене на филми не съм пробвал таблета да тегля от замунда, но може би ще стане

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
boris_dy написа:Някой има ли наблюдения върху Андроид ТВ на Сони ?
Имам 2014 г модел 50" .Смарт функциите според мен не са ниво .Новите модели за 2015 са със андроид но въпреки всичко мисля че не са особено топ ниво откъм тая част .Традиционно смарт функциите са добри при lg samsung ,мисля че и при новите panasonic с андроид са добре , бързи процесори ,смарт дистанционно и т.н .Пълно заместване на РС със андроид ТВ трудна работа .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Аз и не очаквам да замести лаптопа изцяло. Просто в последно време освен да свалям по някой филм и да браузвам за друго не го ползвам. А вече е 4-5 годишен и като го гледам няма да изкара още много. ТВ също ми е за смяна и се чудя дали ще се съчетаят успешно като за моите нужди... Другото е, че повечето продавач-консултанти в големите магазини са доста некомпетентни и незаинтересовани и не успяха да ми кажат нищо съществено. 

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Колеги дайте съвет за тази промоция от Емаг дали си заслужава http://www.emag.bg/televizor-led-lg-43-109-sm-full-hd-43lf510v/pd/DX95DYBBM/?ref_cmp=ps&emagi_click_id=231ba09636291b9523e91c7473389813
По-принцип съм приготвил 550-600лв. за 32", ама като видях този 43" за тези пари и
. Нямам претенции за 3Д, Wi-fi и т.н. Телевизора ми трябва за гледане без излишни щуротии. Ясно, че този е някаква ниска серия, ама го гледам в Германия е 400-450евро, а в UK е 300паунда. 
По-принцип съм приготвил 550-600лв. за 32", ама като видях този 43" за тези пари и

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Нисък клас е, да, но ако няма да му пускаш някакви мега-видеа си е екстра за тези пари. Обаче има само един HDMI вход. За мен това му е най-големият недостатък.
Never mistake motion for action...
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
От февруари имам Samsung UE32H4000AW
Днес забелязах това голямо сиво петно по средата.
Малко е кофти снимката, но се надявам, че може да се добие предатава.
До сега не ми е правило впечатление, а днес при включването веднага погледа ми се спря там. До сега съм ползвал телевизора с цифров приемник, а днес му пуснах ефирната телевизия с обикновена антена. Дали е нормално това или да се обръщам към сервиз за гаранцията?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Днес забелязах това голямо сиво петно по средата.

Малко е кофти снимката, но се надявам, че може да се добие предатава.
До сега не ми е правило впечатление, а днес при включването веднага погледа ми се спря там. До сега съм ползвал телевизора с цифров приемник, а днес му пуснах ефирната телевизия с обикновена антена. Дали е нормално това или да се обръщам към сервиз за гаранцията?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Дайте някакво предложение за 55" телевизор? Може и 60, но сигурно цената няма да ми хареса
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
dan-dam на мен ми прилича на неравномерна подсветка, обикновено си личи при по тъмно сцени и в по тъмна стая

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Zapa написа:dan-dam на мен ми прилича на неравномерна подсветка, обикновено си личи при по тъмно сцени и в по тъмна стая
На този етап не виждам разлика в картината. Само на черен екран се вижда и то под ъгъл. Ако е неравномерна подсветка, проблем ли е и подлежи ли на ремонт, или минава към "нормалните" неща?
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
© написа:Дайте някакво предложение за 55" телевизор? Може и 60, но сигурно цената няма да ми хареса
https://www.technomarket.bg/products/09 ... ec930v-aee
Това е телевизора който търсиш, като цена е леко висока, но пък усещането е един път.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
dan-dam написа:Zapa написа:dan-dam на мен ми прилича на неравномерна подсветка, обикновено си личи при по тъмно сцени и в по тъмна стая
На този етап не виждам разлика в картината. Само на черен екран се вижда и то под ъгъл. Ако е неравномерна подсветка, проблем ли е и подлежи ли на ремонт, или минава към "нормалните" неща?
Нищо му няма на тиливизора. Това е и причината да има 32-ки за 500 и 1000лв.