С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?
Модератор: Общи модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?
Eмилио Димитров написа:kronos написа:подарих си въйфона и сега съм със сони експерия сола, като освен слабата камера не намирам никакви други кусури.
ако не си ъпдейтвал софтуера до сладоледения сандвич, не го прави! карай си с джинджърхляба, защото батерията кара повече и е осезаемо по-бърз със старата опер. система.

Never mistake motion for action...
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
IceMan_SF написа:Eмилио Димитров написа:
За солата къде го 4.1, че и сони още не знаят, че има

Аз направих грешка да ъпдейтна и сега повече съжалявам отколко да съм доволен.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Тъкмо да го похваля и вече е в магазина за гаранционна замяна. Проблема е че се чува много слабо при разговор, по думи на продавача щял да се оправи като го ъпдейтне
Аа да попитам при констатиране на дефект в три дневен срок не са ли длъжни да ми го сменят на момента?

- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Nokia N8 от месец и малко и за сега съм предоволен..
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Sony Ericsson Xperia Active - това е телефонът все едно за мен правен... Веднага след купуването му, смених батерията с такава с двоен капацитет(японска). С това премахнах и единствения му кусур.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Моля, пиши едно лс откъде си намери по-голяма, хубава батерия...
Never mistake motion for action...
Leon написа:Моля, пиши едно лс откъде си намери по-голяма, хубава батерия...
може и не на лс

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Моля за всякакви "С"-та, че моята С2-ка с много говорене и умерен дата пакет през деня, мейли и т.н. понякога не изкарва до 20:00!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
speeder88 написа:Моля за всякакви "С"-та, че моята С2-ка с много говорене и умерен дата пакет през деня, мейли и т.н. понякога не изкарва до 20:00!
Това им е слабата страна на S2,обаче вижте в нета (както и аз ще направя) ,продават по-дебели батерии в комплект с капак и държат доста повече (двойно повече),но не давайте повече от 45 лева,толкова са,някой спекулират с цената.
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Със С3 съм от 2 седмици и съм доста доволен като цяло..
А някои случайно да препоръча няква програма подобна на г-тек за андроид ? 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Е.Димитров написа:speeder88 написа:Моля за всякакви "С"-та, че моята С2-ка с много говорене и умерен дата пакет през деня, мейли и т.н. понякога не изкарва до 20:00!
Това им е слабата страна на S2,обаче вижте в нета (както и аз ще направя) ,продават по-дебели батерии в комплект с капак и държат доста повече (двойно повече),но не давайте повече от 45 лева,толкова са,някой спекулират с цената.
Направо ми писна на к.р@. в офиса на зарядно, вкъщи на зарядно, в колата също имах, ама се счупи.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
speeder88 написа:Е.Димитров написа:speeder88 написа:Моля за всякакви "С"-та, че моята С2-ка с много говорене и умерен дата пакет през деня, мейли и т.н. понякога не изкарва до 20:00!
Направо ми писна на к.р@. в офиса на зарядно, вкъщи на зарядно, в колата също имах, ама се счупи.Писна ми, вечер към 17:00-18:00 като остане на 20% и почвам да гриза ноктите дали ще издържи. Иначе телефона като цяло е бъгав. Доста често ми забива като го натоваря, изображенията на дисплея понякога полудяват, тъча не е в ред понякога, ама с над час-два разгори на ден така ще е. Дайте инфо как е с 4.1-та, че с 4.0 съм чувал и съм виждал само не хубави неща.
Най-стабилно е с 2.3.6 и то стоков ром,има и някой "къстъм" 2.3.6 ,след 4.0 нещата не са приятни хич даже,но така е,натъпкан със софтуер ,двуядрен процесор и особенно като сложиш някой "къстъм" ром ,дето не е изпипан като хората и нещата отиват в киреча.
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Приятели, андроида е най-голямата грешка която може да си причините на телефона... Никога повече телефон с Андроид.. Т.е. тази операционна система не е мислена за телефон. Тя е за таблет/лаптоп.. там вече е сила. Много е приятно да се работи... обаче телефоон грррр. гнус.
Сега ако не можете да живеете бе интернет на телефона трябва да се обърнете към лекар да ви каже от какво сте болен
Но Иначе най - доброто на пазара за момента си остава Нокия. Тези машинки са правени за телефониране и за провеждане на разговори. Всичко е бързо и ясно, без заобикалки.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Мнение за т'ва?

Иначе Galaxy s-plys + 3кг нокий..

Иначе Galaxy s-plys + 3кг нокий..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв