С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Операционната система на телефона ви е :

Android
279
42%
iOS
129
19%
BlackBerry
18
3%
Symbian
149
22%
WindowsPhone
35
5%
Друга
53
8%

Общо гласове : 663
старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?

Мнение от Leon » 09 Ное 2012, 11:54

Eмилио Димитров написа:
kronos написа:подарих си въйфона и сега съм със сони експерия сола, като освен слабата камера не намирам никакви други кусури.

ако не си ъпдейтвал софтуера до сладоледения сандвич, не го прави! карай си с джинджърхляба, защото батерията кара повече и е осезаемо по-бърз със старата опер. система.

:yes: Абсолютно, с хляба телефона върви по-добре отколкото със сладоледа, няма смисъл от ъпдейта. Поне докато не остарее твърде много и започнеш да имаш проблеми с приложенията.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 09 Ное 2012, 12:44

IceMan_SF написа:
Eмилио Димитров написа:

За солата къде го 4.1, че и сони още не знаят, че има :mhihi:
Аз направих грешка да ъпдейтна и сега повече съжалявам отколко да съм доволен.

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 09 Ное 2012, 21:22

Тъкмо да го похваля и вече е в магазина за гаранционна замяна. Проблема е че се чува много слабо при разговор, по думи на продавача щял да се оправи като го ъпдейтне :D Аа да попитам при констатиране на дефект в три дневен срок не са ли длъжни да ми го сменят на момента?

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 10 Ное 2012, 0:54

Nokia N8 от месец и малко и за сега съм предоволен..
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 12 Ное 2012, 8:35

Sony Ericsson Xperia Active - това е телефонът все едно за мен правен... Веднага след купуването му, смених батерията с такава с двоен капацитет(японска). С това премахнах и единствения му кусур.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 12 Ное 2012, 12:22

Моля, пиши едно лс откъде си намери по-голяма, хубава батерия...
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 12 Ное 2012, 12:56

Leon написа:Моля, пиши едно лс откъде си намери по-голяма, хубава батерия...

може и не на лс ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 12 Ное 2012, 13:36

Моля за всякакви "С"-та, че моята С2-ка с много говорене и умерен дата пакет през деня, мейли и т.н. понякога не изкарва до 20:00!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Ное 2012, 13:53

speeder88 написа:Моля за всякакви "С"-та, че моята С2-ка с много говорене и умерен дата пакет през деня, мейли и т.н. понякога не изкарва до 20:00!

Това им е слабата страна на S2,обаче вижте в нета (както и аз ще направя) ,продават по-дебели батерии в комплект с капак и държат доста повече (двойно повече),но не давайте повече от 45 лева,толкова са,някой спекулират с цената.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 12 Ное 2012, 14:02

Със С3 съм от 2 седмици и съм доста доволен като цяло.. :ok: А някои случайно да препоръча няква програма подобна на г-тек за андроид ? :bchug:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 12 Ное 2012, 14:22

Е.Димитров написа:
speeder88 написа:Моля за всякакви "С"-та, че моята С2-ка с много говорене и умерен дата пакет през деня, мейли и т.н. понякога не изкарва до 20:00!

Това им е слабата страна на S2,обаче вижте в нета (както и аз ще направя) ,продават по-дебели батерии в комплект с капак и държат доста повече (двойно повече),но не давайте повече от 45 лева,толкова са,някой спекулират с цената.

Направо ми писна на к.р@. в офиса на зарядно, вкъщи на зарядно, в колата също имах, ама се счупи. :mhihi: Писна ми, вечер към 17:00-18:00 като остане на 20% и почвам да гриза ноктите дали ще издържи. Иначе телефона като цяло е бъгав. Доста често ми забива като го натоваря, изображенията на дисплея понякога полудяват, тъча не е в ред понякога, ама с над час-два разгори на ден така ще е. Дайте инфо как е с 4.1-та, че с 4.0 съм чувал и съм виждал само не хубави неща.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Ное 2012, 14:31

speeder88 написа:
Е.Димитров написа:

Направо ми писна на к.р@. в офиса на зарядно, вкъщи на зарядно, в колата също имах, ама се счупи. :mhihi: Писна ми, вечер към 17:00-18:00 като остане на 20% и почвам да гриза ноктите дали ще издържи. Иначе телефона като цяло е бъгав. Доста често ми забива като го натоваря, изображенията на дисплея понякога полудяват, тъча не е в ред понякога, ама с над час-два разгори на ден така ще е. Дайте инфо как е с 4.1-та, че с 4.0 съм чувал и съм виждал само не хубави неща.

Най-стабилно е с 2.3.6 и то стоков ром,има и някой "къстъм" 2.3.6 ,след 4.0 нещата не са приятни хич даже,но така е,натъпкан със софтуер ,двуядрен процесор и особенно като сложиш някой "къстъм" ром ,дето не е изпипан като хората и нещата отиват в киреча.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Мнение от MonsteR » 24 Ное 2012, 22:13

Приятели, андроида е най-голямата грешка която може да си причините на телефона... Никога повече телефон с Андроид.. Т.е. тази операционна система не е мислена за телефон. Тя е за таблет/лаптоп.. там вече е сила. Много е приятно да се работи... обаче телефоон грррр. гнус. :) Сега ако не можете да живеете бе интернет на телефона трябва да се обърнете към лекар да ви каже от какво сте болен :mhihi: Но Иначе най - доброто на пазара за момента си остава Нокия. Тези машинки са правени за телефониране и за провеждане на разговори. Всичко е бързо и ясно, без заобикалки.
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 25 Ное 2012, 0:29

Мнение за т'ва?

Изображение

Иначе Galaxy s-plys + 3кг нокий.. :kuku:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Ное 2012, 0:55

:puke:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата