Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
ВЪЙ....
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Въй, я ...
Въпроса с гумите ми е ясен що годе, блеснА ми един вид
ама едно не ми е ясно ... тия кат хвърчат с 300 имат ли шпойлер на задния капак та са толко смели ...
За един преател питам
Въпроса с гумите ми е ясен що годе, блеснА ми един вид

ама едно не ми е ясно ... тия кат хвърчат с 300 имат ли шпойлер на задния капак та са толко смели ...
За един преател питам

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Пред този са минали да надраскат гладкия асфалт и да оправят дупките иначе 300 няма как!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Няма нужда от снимки в нета, влезте в техническите форуми, намерете темите с "Разходите на нашите автомобили" и ще видите един куп състезатели. На магистрала не се кара по 160, а по двулентовите пътища редовно с 140 ....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Днес събрах един чистач от Бонанза
На кръговото под Брюксел реши да прескочи всички и супер рязко се навря пред мен със засичане, вариантите бяха да се кача на острова или да го натресе: 39ката е много корава, ауриса не толкова

На кръговото под Брюксел реши да прескочи всички и супер рязко се навря пред мен със засичане, вариантите бяха да се кача на острова или да го натресе: 39ката е много корава, ауриса не толкова

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Тая снимка на Ламбото ми напомня един участък малко преди Пловдив идвайки от СтЗ където беше кофти пътя и ако е там с тая скорост направо да почерпи и да иде да си запали свещ, че е цял още 

c7aH4eB написа:Тая снимка на Ламбото ми напомня един участък малко преди Пловдив идвайки от СтЗ където беше кофти пътя и ако е там с тая скорост направо да почерпи и да иде да си запали свещ, че е цял още
Пътя е кофти само в дясната лента
Снимката с ламбото е от Германия според радиото.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Селянинът с червеното е46 комби, ОВ0777..., ако чете да прати много поздрави на майка си, леля си, сестра си и другите жени в родата... Че тая сутрин много ги споменавах... 

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон

Недей сега, че номерата във форума бяха забранени да се издирват. Но така и така почна, поне кажи да разберем и ние за какво става дума.

Казах ви аз за синдрома на Е46, още 2-3 години докато излезе новата и минат всички на Е90 ще го траете.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Кофти работа с тея БеЕмВе-та
Ей сега преди 2 седмици кат бях на морето на Арапя и пред вилата минава път без асфалт само прах и имаше един селяндур с една СА Е39 дето всеки път като минеше и правеше хубава мъгла след него, даже последно видях една жена с детенце дето потънаха в прахта ... абсолютен малумник
Та синдрома на идиота не ходи само по 3тата серия

Та синдрома на идиота не ходи само по 3тата серия

Аз пък искам да похваля един колега с врачанско F01 черно с черна оптика.
30-40 километра пътувахме в един поток коли по Тракия вчера(преди да го засекат брутално и да изостане) Щом видях ейнджълите и черната оптика в огледалото първата ми мисъл беше "почва се"
Пича беше най-нормалният шофьор в цялата групичка, а не е като да не му се качваха на главата.
BTW - В петък попаднах в абсурдна ситуация с която може би се сблъсквате често, но на мен ми беше за първи път.
Около 8 часа вечерта тръгнах от София за Пловдив и много бързо ми беше напомнено че още я има забраната за движение на камиони в определени часове и че тази забрана свършва точно в 8ч.
В 8 без 2 минути поне 30 камиона спрени в аварийната вкупом тръгнаха напред блокирайки едната лента на магистралата
при което всички изнасящи се от София трябваше да се съберем от три ленти в една, съответно чак на Ихтиман се оправи кашата, а аз бях от първите в задръстването.
Видях двама полицаи да се занимават с всичките тези тирове, но опитите им да регулират нещата бяха безуспешни.

30-40 километра пътувахме в един поток коли по Тракия вчера(преди да го засекат брутално и да изостане) Щом видях ейнджълите и черната оптика в огледалото първата ми мисъл беше "почва се"

Пича беше най-нормалният шофьор в цялата групичка, а не е като да не му се качваха на главата.

BTW - В петък попаднах в абсурдна ситуация с която може би се сблъсквате често, но на мен ми беше за първи път.
Около 8 часа вечерта тръгнах от София за Пловдив и много бързо ми беше напомнено че още я има забраната за движение на камиони в определени часове и че тази забрана свършва точно в 8ч.
В 8 без 2 минути поне 30 камиона спрени в аварийната вкупом тръгнаха напред блокирайки едната лента на магистралата

Видях двама полицаи да се занимават с всичките тези тирове, но опитите им да регулират нещата бяха безуспешни.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Вчера се прибирам по магистрала Струма и един мухльо с няква утрепана Шкода Октавия комби ми се завря в задната броня и почна къси дълги, а реално караме колона в лява лента с трафик, изпреварвайки колите от дясната. Къв идиот трябва да си? Искам само да споделя, че едно от най-селските и омразни за мен неща е да правиш т.н. "тейлгейт", да се завреш в някого в лявата лента на магистралата, при условие, че се кара в колона и същевременно изпреварваш коли от дясната лента. Видя ли някой да го прави това получава абсолютно нулев толеранс и под никакъв повод не му правя път и не си давам зор докато изпреварвам. Реших да му гледам сеира и минах в дясно, завираше се така в почти абсолютно всички, където карат, а то си имаше трафик. Като се разминавахме, го поздравих набързо, а той седи и се хили вътре, какво става с тия хора, слънцето ли ги е напекло така, нямам идея 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
b00st написа:какво става с тия хора, слънцето ли ги е напекло така, нямам идея
tailgate-а е национален спорт, а и не само... гастарбайтерите карат по същия начин

и после, майко-татко... стана меле... е НЕ?!?!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- preki
- Потребител
-
- Кара: BMW 320ci E46 Convertible
b00st написа:Вчера се прибирам по магистрала Струма и един мухльо с няква утрепана Шкода Октавия комби ми се завря в задната броня и почна къси дълги, а реално караме колона в лява лента с трафик, изпреварвайки колите от дясната. Къв идиот трябва да си? Искам само да споделя, че едно от най-селските и омразни за мен неща е да правиш т.н. "тейлгейт", да се завреш в някого в лявата лента на магистралата, при условие, че се кара в колона и същевременно изпреварваш коли от дясната лента. Видя ли някой да го прави това получава абсолютно нулев толеранс и под никакъв повод не му правя път и не си давам зор докато изпреварвам. Реших да му гледам сеира и минах в дясно, завираше се така в почти абсолютно всички, където карат, а то си имаше трафик. Като се разминавахме, го поздравих набързо, а той седи и се хили вътре, какво става с тия хора, слънцето ли ги е напекло така, нямам идея
И на мен това ми е най-омразното. Масово се прави от хора със служебни автомобили, скъпи такива и тунинг мега бараките.