Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от KPETEH » 23 Авг 2017, 21:22

ВЪЙ....
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 23 Авг 2017, 23:24

Въй, я ...
Въпроса с гумите ми е ясен що годе, блеснА ми един вид :mhihi:
ама едно не ми е ясно ... тия кат хвърчат с 300 имат ли шпойлер на задния капак та са толко смели ...

За един преател питам :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 24 Авг 2017, 8:52

Пред този са минали да надраскат гладкия асфалт и да оправят дупките иначе 300 няма как!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 24 Авг 2017, 14:27

Няма нужда от снимки в нета, влезте в техническите форуми, намерете темите с "Разходите на нашите автомобили" и ще видите един куп състезатели. На магистрала не се кара по 160, а по двулентовите пътища редовно с 140 ....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 24 Авг 2017, 16:21

Днес събрах един чистач от Бонанза :censored:
На кръговото под Брюксел реши да прескочи всички и супер рязко се навря пред мен със засичане, вариантите бяха да се кача на острова или да го натресе: 39ката е много корава, ауриса не толкова :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 25 Авг 2017, 13:36

Тая снимка на Ламбото ми напомня един участък малко преди Пловдив идвайки от СтЗ където беше кофти пътя и ако е там с тая скорост направо да почерпи и да иде да си запали свещ, че е цял още :kuku:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 25 Авг 2017, 14:11

c7aH4eB написа:Тая снимка на Ламбото ми напомня един участък малко преди Пловдив идвайки от СтЗ където беше кофти пътя и ако е там с тая скорост направо да почерпи и да иде да си запали свещ, че е цял още :kuku:

Пътя е кофти само в дясната лента

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maxoyn » 25 Авг 2017, 17:55

Снимката с ламбото е от Германия според радиото.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 27 Авг 2017, 22:23

Селянинът с червеното е46 комби, ОВ0777..., ако чете да прати много поздрави на майка си, леля си, сестра си и другите жени в родата... Че тая сутрин много ги споменавах... :ranting:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Авг 2017, 23:01

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Недей сега, че номерата във форума бяха забранени да се издирват. Но така и така почна, поне кажи да разберем и ние за какво става дума. :mhihi:
Казах ви аз за синдрома на Е46, още 2-3 години докато излезе новата и минат всички на Е90 ще го траете. :mhihi: Вече е и в Е60 де, да го затвърдим отново. Миналият ден един мазен манго като слиза от него и дъни една яка чалга, чак на затворени врати я чувам, върви все едно света е негов, вътре циганката с циганчетата...
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 28 Авг 2017, 8:56

Кофти работа с тея БеЕмВе-та :mhihi: Ей сега преди 2 седмици кат бях на морето на Арапя и пред вилата минава път без асфалт само прах и имаше един селяндур с една СА Е39 дето всеки път като минеше и правеше хубава мъгла след него, даже последно видях една жена с детенце дето потънаха в прахта ... абсолютен малумник :kuku:
Та синдрома на идиота не ходи само по 3тата серия :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 28 Авг 2017, 11:21

Аз пък искам да похваля един колега с врачанско F01 черно с черна оптика. :mhihi:
30-40 километра пътувахме в един поток коли по Тракия вчера(преди да го засекат брутално и да изостане) Щом видях ейнджълите и черната оптика в огледалото първата ми мисъл беше "почва се" :mhihi: 8)

Пича беше най-нормалният шофьор в цялата групичка, а не е като да не му се качваха на главата. :mhihi: :yes:

BTW - В петък попаднах в абсурдна ситуация с която може би се сблъсквате често, но на мен ми беше за първи път.
Около 8 часа вечерта тръгнах от София за Пловдив и много бързо ми беше напомнено че още я има забраната за движение на камиони в определени часове и че тази забрана свършва точно в 8ч.

В 8 без 2 минути поне 30 камиона спрени в аварийната вкупом тръгнаха напред блокирайки едната лента на магистралата :kuku: при което всички изнасящи се от София трябваше да се съберем от три ленти в една, съответно чак на Ихтиман се оправи кашата, а аз бях от първите в задръстването. :shock:

Видях двама полицаи да се занимават с всичките тези тирове, но опитите им да регулират нещата бяха безуспешни.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 28 Авг 2017, 11:44

Вчера се прибирам по магистрала Струма и един мухльо с няква утрепана Шкода Октавия комби ми се завря в задната броня и почна къси дълги, а реално караме колона в лява лента с трафик, изпреварвайки колите от дясната. Къв идиот трябва да си? Искам само да споделя, че едно от най-селските и омразни за мен неща е да правиш т.н. "тейлгейт", да се завреш в някого в лявата лента на магистралата, при условие, че се кара в колона и същевременно изпреварваш коли от дясната лента. Видя ли някой да го прави това получава абсолютно нулев толеранс и под никакъв повод не му правя път и не си давам зор докато изпреварвам. Реших да му гледам сеира и минах в дясно, завираше се така в почти абсолютно всички, където карат, а то си имаше трафик. Като се разминавахме, го поздравих набързо, а той седи и се хили вътре, какво става с тия хора, слънцето ли ги е напекло така, нямам идея :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Авг 2017, 11:49

b00st написа:какво става с тия хора, слънцето ли ги е напекло така, нямам идея :dunno:

tailgate-а е национален спорт, а и не само... гастарбайтерите карат по същия начин :kuku:

и после, майко-татко... стана меле... е НЕ?!?!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320ci E46 Convertible

Мнение от preki » 28 Авг 2017, 13:06

b00st написа:Вчера се прибирам по магистрала Струма и един мухльо с няква утрепана Шкода Октавия комби ми се завря в задната броня и почна къси дълги, а реално караме колона в лява лента с трафик, изпреварвайки колите от дясната. Къв идиот трябва да си? Искам само да споделя, че едно от най-селските и омразни за мен неща е да правиш т.н. "тейлгейт", да се завреш в някого в лявата лента на магистралата, при условие, че се кара в колона и същевременно изпреварваш коли от дясната лента. Видя ли някой да го прави това получава абсолютно нулев толеранс и под никакъв повод не му правя път и не си давам зор докато изпреварвам. Реших да му гледам сеира и минах в дясно, завираше се така в почти абсолютно всички, където карат, а то си имаше трафик. Като се разминавахме, го поздравих набързо, а той седи и се хили вътре, какво става с тия хора, слънцето ли ги е напекло така, нямам идея :dunno:

И на мен това ми е най-омразното. Масово се прави от хора със служебни автомобили, скъпи такива и тунинг мега бараките.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата