За "хубавите" номера.
Модератор: Общи модератори
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Re: За "хубавите" номера.
Aбе не знам хубави или не номерата ама за съжаление опита ми показва, че колата и номера в България все още имат някакво значение.
Като пример мога да дам пасата с номер РА 9953 и Е38-цата ми с номер СА 1777. Ми кой каквото и да ми разправя с пасата колкото пъти тръгна някъде поне веднъж се разправям с някой идиот бмвист(за съжаление и от колегите от форума имаше случаи) или мерцедесаджия дето си мислят, че са с предимство пред останалите. Ми нека си мислят де, те пасата явно не го зачитат за нищо на шосето, ама с извинение ме боли к*ра за него и колкото по-скъпа е колата, която ми отнема предимството толкова по-зле за нея. А защо като изляза по улиците с черната 7-ца с "хубавия" номер почти никой не смее да гъкне, да свирне или като ме засече и го освиркам си трае и не показва средни пръсти и не слиза да налита на бой, както повечето правят когато съм с Е34-ката, 124-ката или пасата? Нима в правилника за движение отпадат някои забрани за хората каращи 7-ци, S-класи и т.н.?
Ето пресен пример днеска понеже съм с долнопробен пасат 3-ка от пазарджик седя първа кола на една от преките преди моста на Владимир Вазов и чакам да ме пусне светофара. От някъде изскача един маймун с едно рено лагуна от новите и застава пред мене. Ок, явно бърза нека мине нямам нищо против. Е да, ама не оня си говори, зеленото си свети всички него чакат и аз му подсвирнах с къс сигнал съвсем приятелски и оня като се нервира и като почна да ме гони да ми се заканва аз се чудя какво му направих...
Е за какво е това нещо, нужно ли е така да става? Тъпото е, че тая простотия няма край, аз излизам някъде да свърша нещо и някой все ще те засече, ще те натисне и накрая и ти си му виновен, че и слиза с козия крак да те трепа
Понякога имам усещането, че годината е 1994-та, а не 2014-та
Като пример мога да дам пасата с номер РА 9953 и Е38-цата ми с номер СА 1777. Ми кой каквото и да ми разправя с пасата колкото пъти тръгна някъде поне веднъж се разправям с някой идиот бмвист(за съжаление и от колегите от форума имаше случаи) или мерцедесаджия дето си мислят, че са с предимство пред останалите. Ми нека си мислят де, те пасата явно не го зачитат за нищо на шосето, ама с извинение ме боли к*ра за него и колкото по-скъпа е колата, която ми отнема предимството толкова по-зле за нея. А защо като изляза по улиците с черната 7-ца с "хубавия" номер почти никой не смее да гъкне, да свирне или като ме засече и го освиркам си трае и не показва средни пръсти и не слиза да налита на бой, както повечето правят когато съм с Е34-ката, 124-ката или пасата? Нима в правилника за движение отпадат някои забрани за хората каращи 7-ци, S-класи и т.н.?
Ето пресен пример днеска понеже съм с долнопробен пасат 3-ка от пазарджик седя първа кола на една от преките преди моста на Владимир Вазов и чакам да ме пусне светофара. От някъде изскача един маймун с едно рено лагуна от новите и застава пред мене. Ок, явно бърза нека мине нямам нищо против. Е да, ама не оня си говори, зеленото си свети всички него чакат и аз му подсвирнах с къс сигнал съвсем приятелски и оня като се нервира и като почна да ме гони да ми се заканва аз се чудя какво му направих...

Е за какво е това нещо, нужно ли е така да става? Тъпото е, че тая простотия няма край, аз излизам някъде да свърша нещо и някой все ще те засече, ще те натисне и накрая и ти си му виновен, че и слиза с козия крак да те трепа

ATR-42/72
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
DLVasilev написа:..А защо като изляза по улиците с черната 7-ца с "хубавия" номер почти никой не смее да гъкне, да свирне или като ме засече и го освиркам си трае и не показва средни пръсти и не слиза да налита на бой..
Беше тва време за е38-ците ама преди 15 години.

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Хайде и Ауди А8 Д3 Фейс, с номер PB 8882 PC
bum_bum написа:DLVasilev написа:..А защо като изляза по улиците с черната 7-ца с "хубавия" номер почти никой не смее да гъкне, да свирне или като ме засече и го освиркам си трае и не показва средни пръсти и не слиза да налита на бой..
Бе по София може и да е минало преди толкова години, но извън нея още има такива наченки..

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Може, на един приятел в Ямбол с това последното ЦЛК, дето вече си е на бая години някакъв му казал, че "ги знаел тия". Стрували по 200к 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Аз като покарах ЦЛ-а дето ми е набор ('92 черен 500sec) го наблюдавах това явление как "отношението" е друго, навсякъде те пускат, дават предимство и т.н. А е на цената на 39-ка и 46-ца, ама като се кача в БМВ-то и път дават само колеги с БМВ. Та може и 38-цата да е стара, ама си го има разбирането че щом караш тоя клас кола си "с предимство", без значение че тя кола е по-евтина от втора ръка дачия логън.

- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Bavarcho написа:Аз като покарах ЦЛ-а дето ми е набор ('92 черен 500sec) го наблюдавах това явление как "отношението" е друго, навсякъде те пускат, дават предимство и т.н. А е на цената на 39-ка и 46-ца, ама като се кача в БМВ-то и път дават само колеги с БМВ. Та може и 38-цата да е стара, ама си го има разбирането че щом караш тоя клас кола си "с предимство", без значение че тя кола е по-евтина от втора ръка дачия логън.
А бе тя е по-евтина,ама поддръжката и не е

П.С:Сега като се замисля комбито го взех с този и номер....ама и той е У'бав 99 и 8+1 пак е 9 и на края най-важното за Бургашкия регион Въй Въй

- Mephistofel
- Потребител
-
Аз съм С 4777 **, така си ми дойде от предния собственик на колата, не е лошо, май... 

"Дайте ми шест реда,написани от най-честния човек и аз ще намеря в тях за какво да го обеся!" Кардинал Ришельо
http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Mephistofel написа:Аз съм С 4777 **, така си ми дойде от предния собственик на колата, не е лошо, май...
Аз пък съм 5777 ВВ

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
body написа:Хайде и Ауди А8 Д3 Фейс, с номер PB 8882 PC
Гъзарите слагат СА 8888,а не РВ 8882.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Е, и аз помня времето когато с е36-ца бях цар ама повечето хора мисляха, че е нова
Сега давам на всеки път и нямам никакъв зор. Много по-добре ми е така, въпреки че и сега се случва да има кандидати да слизат да ме гърбят

Сега давам на всеки път и нямам никакъв зор. Много по-добре ми е така, въпреки че и сега се случва да има кандидати да слизат да ме гърбят

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
bum_bum написа:DLVasilev написа:..А защо като изляза по улиците с черната 7-ца с "хубавия" номер почти никой не смее да гъкне, да свирне или като ме засече и го освиркам си трае и не показва средни пръсти и не слиза да налита на бой..
Бе ти ела ги покарай двете коли, пък тогава пак ще те питам дали е било време

ATR-42/72
- Harry Poter
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M3 E46
boksioraE39 написа:body написа:Хайде и Ауди А8 Д3 Фейс, с номер PB 8882 PC
Гъзарите слагат СА 8888,а не РВ 8882.

к'вито ми се паднат, такива са ми номерата
иначе съм забелязал, че черните лъскави коли ги пускат повече
включително и аз
кой има време да гледа номера на колата, освен на светофар???
иначе съм забелязал, че черните лъскави коли ги пускат повече
включително и аз
кой има време да гледа номера на колата, освен на светофар???
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!