За "хубавите" номера.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: e39
Мечтае да кара: M5

Re: За "хубавите" номера.

Мнение от hari9922 » 20 Фев 2014, 23:46

Моят е ЕН 9922 АН но никак не ми харесва.
Тихомир Стефанов

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 21 Фев 2014, 23:17

Aбе не знам хубави или не номерата ама за съжаление опита ми показва, че колата и номера в България все още имат някакво значение.
Като пример мога да дам пасата с номер РА 9953 и Е38-цата ми с номер СА 1777. Ми кой каквото и да ми разправя с пасата колкото пъти тръгна някъде поне веднъж се разправям с някой идиот бмвист(за съжаление и от колегите от форума имаше случаи) или мерцедесаджия дето си мислят, че са с предимство пред останалите. Ми нека си мислят де, те пасата явно не го зачитат за нищо на шосето, ама с извинение ме боли к*ра за него и колкото по-скъпа е колата, която ми отнема предимството толкова по-зле за нея. А защо като изляза по улиците с черната 7-ца с "хубавия" номер почти никой не смее да гъкне, да свирне или като ме засече и го освиркам си трае и не показва средни пръсти и не слиза да налита на бой, както повечето правят когато съм с Е34-ката, 124-ката или пасата? Нима в правилника за движение отпадат някои забрани за хората каращи 7-ци, S-класи и т.н.?
Ето пресен пример днеска понеже съм с долнопробен пасат 3-ка от пазарджик седя първа кола на една от преките преди моста на Владимир Вазов и чакам да ме пусне светофара. От някъде изскача един маймун с едно рено лагуна от новите и застава пред мене. Ок, явно бърза нека мине нямам нищо против. Е да, ама не оня си говори, зеленото си свети всички него чакат и аз му подсвирнах с къс сигнал съвсем приятелски и оня като се нервира и като почна да ме гони да ми се заканва аз се чудя какво му направих... :banghead:
Е за какво е това нещо, нужно ли е така да става? Тъпото е, че тая простотия няма край, аз излизам някъде да свърша нещо и някой все ще те засече, ще те натисне и накрая и ти си му виновен, че и слиза с козия крак да те трепа :dunno: Понякога имам усещането, че годината е 1994-та, а не 2014-та
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Фев 2014, 13:16

DLVasilev написа:..А защо като изляза по улиците с черната 7-ца с "хубавия" номер почти никой не смее да гъкне, да свирне или като ме засече и го освиркам си трае и не показва средни пръсти и не слиза да налита на бой..

Беше тва време за е38-ците ама преди 15 години. ;)
Изображение

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 22 Фев 2014, 17:59

Хайде и Ауди А8 Д3 Фейс, с номер PB 8882 PC

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 22 Фев 2014, 18:05

bum_bum написа:
DLVasilev написа:..А защо като изляза по улиците с черната 7-ца с "хубавия" номер почти никой не смее да гъкне, да свирне или като ме засече и го освиркам си трае и не показва средни пръсти и не слиза да налита на бой..

Бе по София може и да е минало преди толкова години, но извън нея още има такива наченки.. :)
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Фев 2014, 18:24

Може, на един приятел в Ямбол с това последното ЦЛК, дето вече си е на бая години някакъв му казал, че "ги знаел тия". Стрували по 200к :mhihi:
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 22 Фев 2014, 19:37

Аз като покарах ЦЛ-а дето ми е набор ('92 черен 500sec) го наблюдавах това явление как "отношението" е друго, навсякъде те пускат, дават предимство и т.н. А е на цената на 39-ка и 46-ца, ама като се кача в БМВ-то и път дават само колеги с БМВ. Та може и 38-цата да е стара, ама си го има разбирането че щом караш тоя клас кола си "с предимство", без значение че тя кола е по-евтина от втора ръка дачия логън.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 22 Фев 2014, 19:44

Bavarcho написа:Аз като покарах ЦЛ-а дето ми е набор ('92 черен 500sec) го наблюдавах това явление как "отношението" е друго, навсякъде те пускат, дават предимство и т.н. А е на цената на 39-ка и 46-ца, ама като се кача в БМВ-то и път дават само колеги с БМВ. Та може и 38-цата да е стара, ама си го има разбирането че щом караш тоя клас кола си "с предимство", без значение че тя кола е по-евтина от втора ръка дачия логън.

А бе тя е по-евтина,ама поддръжката и не е :mhihi:

П.С:Сега като се замисля комбито го взех с този и номер....ама и той е У'бав 99 и 8+1 пак е 9 и на края най-важното за Бургашкия регион Въй Въй :mhihi: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от Mephistofel » 22 Фев 2014, 22:50

Аз съм С 4777 **, така си ми дойде от предния собственик на колата, не е лошо, май... :)
"Дайте ми шест реда,написани от най-честния човек и аз ще намеря в тях за какво да го обеся!" Кардинал Ришельо

http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 22 Фев 2014, 22:57

Mephistofel написа:Аз съм С 4777 **, така си ми дойде от предния собственик на колата, не е лошо, май... :)

Аз пък съм 5777 ВВ :smoke: Да си се похваля де. Предната беше с 0600. Ама тоя сега по ме радва

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 22 Фев 2014, 23:01

body написа:Хайде и Ауди А8 Д3 Фейс, с номер PB 8882 PC

Гъзарите слагат СА 8888,а не РВ 8882. :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Фев 2014, 23:05

Е, и аз помня времето когато с е36-ца бях цар ама повечето хора мисляха, че е нова :mhihi:

Сега давам на всеки път и нямам никакъв зор. Много по-добре ми е така, въпреки че и сега се случва да има кандидати да слизат да ме гърбят :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 22 Фев 2014, 23:45

bum_bum написа:

Бе ти ела ги покарай двете коли, пък тогава пак ще те питам дали е било време ;)
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M3 E46

Мнение от Harry Poter » 23 Фев 2014, 0:00

boksioraE39 написа:
body написа:Хайде и Ауди А8 Д3 Фейс, с номер PB 8882 PC

Гъзарите слагат СА 8888,а не РВ 8882. :mhihi:

:mhihi: :clap:

Аватар

Мнение от Хаос » 23 Фев 2014, 0:39

к'вито ми се паднат, такива са ми номерата

иначе съм забелязал, че черните лъскави коли ги пускат повече
включително и аз

кой има време да гледа номера на колата, освен на светофар???
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата