СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Re: СПАМ ТЕМА
ivanski_2 написа:.....той ме погледна засмя се и даде всичката газ, след което и аз се засмях и аз дадох всичката газ , нашия не пусна педала и за момент, но това не му помогна![]()
Аз пък щях да пусна "педала" да си раздава колкото си газ иска и вечерта да си налея с мисълта, че явно не съм достигнал неговото ниво на ....сещаш се мисля!
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
ceco_kd написа:ivanski_2 написа:.....той ме погледна засмя се и даде всичката газ, след което и аз се засмях и аз дадох всичката газ , нашия не пусна педала и за момент, но това не му помогна![]()
Аз пък щях да пусна "педала" да си раздава колкото си газ иска и вечерта да си налея с мисълта, че явно не съм достигнал неговото ниво на ....сещаш се мисля!
Добра идея, но трябваше да се влача зад него сигурно още 40-50мин. А нямаше много трафик, времето беше супер, перфкетно за каране по енергично на планински терен

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Само по нашите ширини има подобни примати - влачи се, тръгваш да го изпревариш и започне да дава газ само за да не го изпревариш

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Особено в някой планински участък с две ленти на изкачването... там е почти задължително да има поне един примат. Влачи се, дойдат двете ленти - завари педала до долу 

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Много са неприятни тия боклуци. Аз също бих го изпреварил, после ще ми е спокойно, че го няма пред мен.
Днес съм половин работен ден, ранния следобед мисля да потеглям към Варна
Да видя c04 къде ще ме води 
Днес съм половин работен ден, ранния следобед мисля да потеглям към Варна

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
drifty написа:Много са неприятни тия боклуци. Аз също бих го изпреварил, после ще ми е спокойно, че го няма пред мен.
Днес съм половин работен ден, ранния следобед мисля да потеглям към ВарнаДа видя c04 къде ще ме води
Аз тъкмо гледах едни джанти от Варна

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
STEVAL написа:Тия без опаковка имат ли разлика от опакованите?
Преди малко бях в магазина - нишовите без опаковка са тестери, просто не са пълен комплект с голяма кутия и брошурки, а с малка транспортна картонена.
Ето новата ми придобивка, добавка към колекцията...тематично с никнейма ми

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Don_Diego на 21 Фев 2023, 13:09, променена общо 1 път
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
ivanski_2 написа:drifty написа:Много са неприятни тия боклуци. Аз също бих го изпреварил, после ще ми е спокойно, че го няма пред мен.
Днес съм половин работен ден, ранния следобед мисля да потеглям към ВарнаДа видя c04 къде ще ме води
Аз тъкмо гледах едни джанти от Варна
Да не си там, колега?

- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
drifty написа: Аз също бих го изпреварил, после ще ми е спокойно, че го няма пред мен.
Дали ще ти е спокойно като почне да ти се навира в задницата преди всеки завой.....Колеги, точно така стават ситуациите по пътя! Единият се усмихнал и газ до долу. После другият се усмихнал и газ до долу. В някои такива ситуации е далеч по весело да спреш за 5-10 минути и после да си се насладиш на завоите без да се гониш с някой, който щом има такова поведение нищо чудно и някъде да те избутате от завой....живот е това, ама щом Ви кефи направете го планинско рали. Дано винаги завършвате и двамата участници! Успех и със здраве!
П.С. Имате ли деца? Като имате може и да спрете с гоненката по пътищата. Не се заяждам с никой от вас, държа да отбележа!
- TNT
- младши ентусиаст
-
Аз такъв малоумник съм го настигал после пак. Първо не ми даде да го изпреваря, спрях на бензиностанция, по-натам пак го настигнах... добре, че си стигна населеното място, че 100++ километра планинско с такива е ужас. Същите тези между селата се влачат, а в населените места са със 70-80
Такива или трябва при първа възможност да ги изпревариш или да ги пуснеш много напред. Което понякога означава и 5-10мин спиране.

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
В Ришкия проход като пътуваме за море е доста честа картинка да видиш гонки между тирове ,мен лично косите са ми настръхвали от такива идиоти .
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Ами не, не стана така. Нищо общо с гонки , сега има ли смисъл да обяснявам че след като съм го настигнал …..ceco_kd написа:drifty написа: Аз също бих го изпреварил, после ще ми е спокойно, че го няма пред мен.
Дали ще ти е спокойно като почне да ти се навира в задницата преди всеки завой.....Колеги, точно така стават ситуациите по пътя! Единият се усмихнал и газ до долу. После другият се усмихнал и газ до долу. В някои такива ситуации е далеч по весело да спреш за 5-10 минути и после да си се насладиш на завоите без да се гониш с някой, който щом има такова поведение нищо чудно и някъде да те избутате от завой....живот е това, ама щом Ви кефи направете го планинско рали. Дано винаги завършвате и двамата участници! Успех и със здраве!
П.С. Имате ли деца? Като имате може и да спрете с гоненката по пътищата. Не се заяждам с никой от вас, държа да отбележа!
Като цяло не успя да ме доближи и ако не бях спрял за кафе , никога повече нямаше да го видя.
Дрифти , не в София съм , в олх ги гледах

Sent from my iPhone using Tapatalk

- TNT
- младши ентусиаст
-
Истината е, че доста Ганьовци като видят БМВ... и се почва с изцепките "да им се показва" 

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
ceco_kd написа:П.С. Имате ли деца? Като имате може и да спрете с гоненката по пътищата. Не се заяждам с никой от вас, държа да отбележа!
Като гледам из проходите как масово се возят семейства и пътниците на задната седалка си бият главите като празни буркани една в друга по завоите само и само "можача" да е най-отпред, не мисля, че малоумщината се лекува с времето или с появата на деца.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
Ми не знам...ама да имаш деца и да се мятат ляво-дясно.....дали няма да ти дойде мисъл като детето ти излее последното ядене във врата ти или този на жена ти. И ако караш така с децата на задната седалка, явно и твоята глава се е блъскала в стъклата по завоите.... Не знам....вариант едно е даваме газ значи и стигаме до заветното изпреварване или вариант втори: спирам за 5-10 минути, наслаждавам се на гледката и после си карам без въпросния да ми разваля кефа от цялата работа. Кой квот си избере...аз съм си направил избора и от много време нямам ситуации по пътищата. Даже вчера споделих една приятна случка, но.....лудите и агресивните се коментират с дни, а тези за пример не са интересни явно?