СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ceco_kd » 21 Фев 2023, 11:03

ivanski_2 написа:.....той ме погледна засмя се и даде всичката газ, след което и аз се засмях и аз дадох всичката газ , нашия не пусна педала и за момент, но това не му помогна :D

Аз пък щях да пусна "педала" да си раздава колкото си газ иска и вечерта да си налея с мисълта, че явно не съм достигнал неговото ниво на ....сещаш се мисля!

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 21 Фев 2023, 11:08

ceco_kd написа:
ivanski_2 написа:.....той ме погледна засмя се и даде всичката газ, след което и аз се засмях и аз дадох всичката газ , нашия не пусна педала и за момент, но това не му помогна :D

Аз пък щях да пусна "педала" да си раздава колкото си газ иска и вечерта да си налея с мисълта, че явно не съм достигнал неговото ниво на ....сещаш се мисля!

Добра идея, но трябваше да се влача зад него сигурно още 40-50мин. А нямаше много трафик, времето беше супер, перфкетно за каране по енергично на планински терен :driving:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 21 Фев 2023, 11:10

Само по нашите ширини има подобни примати - влачи се, тръгваш да го изпревариш и започне да дава газ само за да не го изпревариш :ranting: :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Фев 2023, 11:18

Особено в някой планински участък с две ленти на изкачването... там е почти задължително да има поне един примат. Влачи се, дойдат двете ленти - завари педала до долу 8)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 21 Фев 2023, 11:34

Много са неприятни тия боклуци. Аз също бих го изпреварил, после ще ми е спокойно, че го няма пред мен.

Днес съм половин работен ден, ранния следобед мисля да потеглям към Варна :D Да видя c04 къде ще ме води :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 21 Фев 2023, 11:38

drifty написа:Много са неприятни тия боклуци. Аз също бих го изпреварил, после ще ми е спокойно, че го няма пред мен.

Днес съм половин работен ден, ранния следобед мисля да потеглям към Варна :D Да видя c04 къде ще ме води :D

Аз тъкмо гледах едни джанти от Варна :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 21 Фев 2023, 13:05

STEVAL написа:Тия без опаковка имат ли разлика от опакованите?

Преди малко бях в магазина - нишовите без опаковка са тестери, просто не са пълен комплект с голяма кутия и брошурки, а с малка транспортна картонена.

Ето новата ми придобивка, добавка към колекцията...тематично с никнейма ми :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Don_Diego на 21 Фев 2023, 13:09, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 21 Фев 2023, 13:08

ivanski_2 написа:
drifty написа:Много са неприятни тия боклуци. Аз също бих го изпреварил, после ще ми е спокойно, че го няма пред мен.

Аз тъкмо гледах едни джанти от Варна :mhihi:

Да не си там, колега?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ceco_kd » 21 Фев 2023, 13:19

drifty написа: Аз също бих го изпреварил, после ще ми е спокойно, че го няма пред мен.

Дали ще ти е спокойно като почне да ти се навира в задницата преди всеки завой.....Колеги, точно така стават ситуациите по пътя! Единият се усмихнал и газ до долу. После другият се усмихнал и газ до долу. В някои такива ситуации е далеч по весело да спреш за 5-10 минути и после да си се насладиш на завоите без да се гониш с някой, който щом има такова поведение нищо чудно и някъде да те избутате от завой....живот е това, ама щом Ви кефи направете го планинско рали. Дано винаги завършвате и двамата участници! Успех и със здраве!

П.С. Имате ли деца? Като имате може и да спрете с гоненката по пътищата. Не се заяждам с никой от вас, държа да отбележа!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 21 Фев 2023, 13:29

Аз такъв малоумник съм го настигал после пак. Първо не ми даде да го изпреваря, спрях на бензиностанция, по-натам пак го настигнах... добре, че си стигна населеното място, че 100++ километра планинско с такива е ужас. Същите тези между селата се влачат, а в населените места са със 70-80 8) Такива или трябва при първа възможност да ги изпревариш или да ги пуснеш много напред. Което понякога означава и 5-10мин спиране.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 21 Фев 2023, 13:41

В Ришкия проход като пътуваме за море е доста честа картинка да видиш гонки между тирове ,мен лично косите са ми настръхвали от такива идиоти .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 21 Фев 2023, 13:42

ceco_kd написа:
drifty написа: Аз също бих го изпреварил, после ще ми е спокойно, че го няма пред мен.

Дали ще ти е спокойно като почне да ти се навира в задницата преди всеки завой.....Колеги, точно така стават ситуациите по пътя! Единият се усмихнал и газ до долу. После другият се усмихнал и газ до долу. В някои такива ситуации е далеч по весело да спреш за 5-10 минути и после да си се насладиш на завоите без да се гониш с някой, който щом има такова поведение нищо чудно и някъде да те избутате от завой....живот е това, ама щом Ви кефи направете го планинско рали. Дано винаги завършвате и двамата участници! Успех и със здраве!

П.С. Имате ли деца? Като имате може и да спрете с гоненката по пътищата. Не се заяждам с никой от вас, държа да отбележа!

Ами не, не стана така. Нищо общо с гонки , сега има ли смисъл да обяснявам че след като съм го настигнал …..
Като цяло не успя да ме доближи и ако не бях спрял за кафе , никога повече нямаше да го видя.

Дрифти , не в София съм , в олх ги гледах :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 21 Фев 2023, 13:45

Истината е, че доста Ганьовци като видят БМВ... и се почва с изцепките "да им се показва" :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 21 Фев 2023, 13:58

ceco_kd написа:П.С. Имате ли деца? Като имате може и да спрете с гоненката по пътищата. Не се заяждам с никой от вас, държа да отбележа!

Като гледам из проходите как масово се возят семейства и пътниците на задната седалка си бият главите като празни буркани една в друга по завоите само и само "можача" да е най-отпред, не мисля, че малоумщината се лекува с времето или с появата на деца.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ceco_kd » 21 Фев 2023, 14:18

Ми не знам...ама да имаш деца и да се мятат ляво-дясно.....дали няма да ти дойде мисъл като детето ти излее последното ядене във врата ти или този на жена ти. И ако караш така с децата на задната седалка, явно и твоята глава се е блъскала в стъклата по завоите.... Не знам....вариант едно е даваме газ значи и стигаме до заветното изпреварване или вариант втори: спирам за 5-10 минути, наслаждавам се на гледката и после си карам без въпросния да ми разваля кефа от цялата работа. Кой квот си избере...аз съм си направил избора и от много време нямам ситуации по пътищата. Даже вчера споделих една приятна случка, но.....лудите и агресивните се коментират с дни, а тези за пример не са интересни явно?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата