СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Re: СПАМ ТЕМА

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Такъв с детето в скута ми е давал газ при изпреварване. Вече в другата лента видях как Опелчето метна сажди от заваряването на газта
Според мен хората с интелектуален капацитет да правят подобни неща... децата на задната седалка или в скута не им пречат. Детските столчета също съм забелязал, че по по-малките населени места не се уважават много много. Коланите също 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Абе не е само по малките населени места. Не малък процент виждам, че си возят децата свободни в колата, че дори и на предната седалка. Не знам.....не ги разбирам такива, но..... акъл море - глава шамандура.
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
На предната седалка си е разрешено, не виждам проблем в това. Има си изисквания как точно да става. Каката се вози от 7 годишна отпред. И никъде не имало проблеми, ни в бг, ни в ЕУ. Само Сърбия е бамбашка
С колан, разбира се.

Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Едва ли някой има това предвид, а по-скоро когато си се разхожда на предната седалка и застава право на таблото.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Чл. 133.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Превозването на деца до 12-годишна възраст е забранено на задната седалка на мотоциклет или мотопед и на предната седалка на лек автомобил, освен ако за детето е поставена допълнителна специална седалка.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Превозването на деца до 12-годишна възраст е забранено на задната седалка на мотоциклет или мотопед и на предната седалка на лек автомобил, освен ако за детето е поставена допълнителна специална седалка.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
На предната седалка не може , това хубаво . Обаче не е казано нищо за управление на автомобила с учебна цел от скута на тати . Той води ли се за седалка ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ето де, със повдигаща седалка е разрешено. А някъде пишеше от каква височина и кг може и без такава. Чел съм ги много преди да тръгнем из еу по този начин. Вкл и за всяка страна поотделно. Само в Сърбия е забранено отпред до 12, със седалка или без. Поне по моя маршрут. А вече ми е се тая, каката направи 12))). Ся па малката се вози без столче отзад. Пак с повдигаща и с колан.
А в скута на тати и двете са карали и къв е проблема? Не сме били на магистрала, я.
А в скута на тати и двете са карали и къв е проблема? Не сме били на магистрала, я.
Хм,хм...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Моджо написа:А в скута на тати и двете са карали и къв е проблема? Не сме били на магистрала, я.
Така е, няма проблем. Няма да хвръкне някъде при ПТП, нали има еърбегове на 20см от детето

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Да, разбира се. В селската уличка, по която я минат 3 коли през деня, я не, с 5 км.ч. са птп до птп. Не е трудно да се сетиш, че не сме карали по път с много коли. Да не кажа, че даже и път не е.
Хм,хм...
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Аз искам да започна да уча моята щерка, но макар и на село ме е страх по улиците.
Ако имаше полигон нещо наблизо щеше да е екстра.
Ако имаше полигон нещо наблизо щеше да е екстра.
Моджо написа:А в скута на тати и двете са карали и къв е проблема? Не сме били на магистрала, я.
проблема е, че в скута на тати гръдното кошче на детето е 20см по- напред от твоя... а колана има една фукнция и тя е да задържи тялото ти в някакво положение, че като изскочи възглавницата да не ти е там тялото- иначе тоя пиропатрон може да те нокаутира за части от секундата... а като детето е там просто може да го убие.
на кола с възглавници винаги винаги винаги си носете коланите и никога никога никога не слагайте нещо близо до кората на еърбега във волана и тази над жабката...
не случайно всеки модерен еърбег има сенсори които го деактивират под някакво тегло на стола (примерно 40кг- не знам точно колко е)
https://youtu.be/Ir14uz55-vs
Последна промяна alx на 21 Фев 2023, 16:51, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Аз не ги уча. Седят в мен и държат волана само. А уличката е такава между къщите. Коли не минават. Като почна да ги уча има къде. Не е полигон, но е голям и празен паркинг с размерите на полигон.
Алх, кротни се. Под 100 метра са. Колани, еърбеци, глупости. Не сме тръгнали на пътешествие.,
Алх, кротни се. Под 100 метра са. Колани, еърбеци, глупости. Не сме тръгнали на пътешествие.,
Хм,хм...
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Вие не разбрахте ли,че Моджо има отговор за всеки въпрос и винаги е прав! 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!