СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ивчо » 27 Фев 2023, 18:32

Обратното обаче може :mhihi: :mhihi: :mhihi: :censored:
Минаха няколко коли да си сложат летните гуми :kuku:
И не е като да седят после в гаража ми казаха :ranting:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 27 Фев 2023, 18:37

'Одим де 'одим пак на к**ва... ъъъ жени се връщаме (не,че имам нещо против) :mhihi:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Фев 2023, 18:38

Самотен мъж след 30... избора му е форевър алоун, дебела жена или доведен баща :mhihi: Та мислете му :ok:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Фев 2023, 18:42

Моджо написа:Изкрънках си чисто нов лаптоп, служебен. Доволен съм. Обаче да ида да си го взема ме домързя :)))
Ходих да напълня резервоара , мушках пистолета, пцух,че се счупи колата, па то съм зел пистолета за дизела. Добре, че са го направили да не влиза :))

Което е много тъпо щото и да боднеш нафта в бензиновия няма страшно… но да боднеш бензина в дизела е пагубно .. ама бензиновия пищов влиза в дизеловата гърловина…
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 27 Фев 2023, 19:09

TNT написа:Самотен мъж след 30... избора му е форевър алоун, дебела жена или доведен баща :mhihi: Та мислете му :ok:

Аз мойта половинка си я намерих след 30, без твоите условия, та има и изключения :ok:

За летните гуми...и аз мисля като минат дъждовете да отида да метна новите Potenza Sport отпред, да прегледат за криви джанти, балансите да оправят и реглаж отпред и отзад.
Днес поръчах водна помпа и термостат за Zката...събирам части, та като я закарам в бокса преди лятото за един ден да оправят всичко :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 27 Фев 2023, 19:19

Я за лаптопа да питам. Знам само, че е HP ProBook, Г9 май, i5 12-то поколение, рам не знам, 512 ЦЦД нвме и виндвос 11. Ок ли е или да ме е яд, че не съм крънкял за още :)) И сегашния ми е пробук, ама е по-стар, само диска го смених със ццд, но въпреки това си е вече стар. Иначе си работи де, от него пиша.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 27 Фев 2023, 19:32

Па за работа би трябвало да е окей.

Имам две години преди дебела жена или самотна майка :D

Имам една приятелка с дете, направо ми пада ченето всеки път като се видим, не бих я върнал :bchug:
Последна промяна drifty на 27 Фев 2023, 19:42, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 27 Фев 2023, 19:33

TNT написа:Самотен мъж след 30... избора му е форевър алоун, дебела жена или доведен баща :mhihi: Та мислете му :ok:

Глупости :mhihi:
Не съм съгласен въобще.
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 27 Фев 2023, 19:35

Че я се ожених след 35+ и също мисля, че не е вярно. Даже имах повече избор от колко на 20+ ако е там въпроса.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 27 Фев 2023, 19:59

Това за жените може и да важи, ама при мъжете изобщо не е така. Щото мъж да си вземе 10 години по-млада жена си е напълно в реда на нещата. Обратното обаче е почти невъзможно в дългосрочен план. А жена с дете за мен хич не е добра идея по много причини, и тук има изключения сигурно, ама все пак не бих рискувал. :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Фев 2023, 20:08

alx написа:
Моджо написа:Изкрънках си чисто нов лаптоп, служебен. Доволен съм. Обаче да ида да си го взема ме домързя :)))
Ходих да напълня резервоара , мушках пистолета, пцух,че се счупи колата, па то съм зел пистолета за дизела. Добре, че са го направили да не влиза :))

Което е много тъпо щото и да боднеш нафта в бензиновия няма страшно… но да боднеш бензина в дизела е пагубно .. ама бензиновия пищов влиза в дизеловата гърловина…

Ъ? Обратното е искаш да кажеш или нещо се обръка? Аз съм виждал много дизели да си слагат съвсем умишлено бензин зимата и няма дерт. Аз лично на дизелова Шкода едно време си слагах малко бензин зимата да не замръзне нафтата. :mhihi: Слагам съм по 10 литра на цял резервоар.
Обратното мога да ти дам много примери. Бензинова Шкода едно време вземат колегите няколко от София върнати от лизинг и тръгват. На бенза спират и зареждат, мисля даже ОМВ беше и коя дизелова, коя бензинова момчето не гледали, бам на всички нафта. Бензиновите двете още като излезли от бензиностанцията едно димче и айде угаснали, та топели горивото, късмет, че бяха просто коли с нафтови помпи и не разглобяваха половината кола.
Скоро в един сервиз, сравнително нов Мерцедес дойде понеже заредил нафта в бензина(не знам как е станал маркуча като викате, че не ставал)и усетил как взела да придърпва още като запалил, угасил я и видял тогава какво са му наляли, човека половината кола разглоби отпред, че да източи цялата нафта.
Та аз бензинова кола да върви безпроблемно с нафта не знам, обратното съм го виждал пак казвам не един и два пъти. Добре, че вече слагат добавки в зимната нафта да не замръзва(поне на Лукойла от много години)че никой не слага бензин в нафтата, иначе още щеше да има такива случаи. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 27 Фев 2023, 20:15

:smoke:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Фев 2023, 20:19

Добре де, при тия новите не е много ок. :ahah: Ама що не сложите в на Арчи 36-цата малко нафта да оставя повече пушек на пистата да видим какво ще стане? :mhihi: Или викаш тоя филм само на симулатора бихте го пробвали. :ok:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 27 Фев 2023, 21:09

Kroki написа::smoke:

Честито повишение! :mrgreen:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 27 Фев 2023, 21:58

Женете се рано да имам какво да гледам по родителските срещи, че ми писна от лелки деа. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата