СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: СПАМ ТЕМА
Обратното обаче може
Минаха няколко коли да си сложат летните гуми
И не е като да седят после в гаража ми казаха

Минаха няколко коли да си сложат летните гуми

И не е като да седят после в гаража ми казаха

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
'Одим де 'одим пак на к**ва... ъъъ жени се връщаме (не,че имам нещо против) 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Самотен мъж след 30... избора му е форевър алоун, дебела жена или доведен баща
Та мислете му 

Моджо написа:Изкрънках си чисто нов лаптоп, служебен. Доволен съм. Обаче да ида да си го взема ме домързя))
Ходих да напълня резервоара , мушках пистолета, пцух,че се счупи колата, па то съм зел пистолета за дизела. Добре, че са го направили да не влиза)
Което е много тъпо щото и да боднеш нафта в бензиновия няма страшно… но да боднеш бензина в дизела е пагубно .. ама бензиновия пищов влиза в дизеловата гърловина…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
TNT написа:Самотен мъж след 30... избора му е форевър алоун, дебела жена или доведен бащаТа мислете му
Аз мойта половинка си я намерих след 30, без твоите условия, та има и изключения

За летните гуми...и аз мисля като минат дъждовете да отида да метна новите Potenza Sport отпред, да прегледат за криви джанти, балансите да оправят и реглаж отпред и отзад.
Днес поръчах водна помпа и термостат за Zката...събирам части, та като я закарам в бокса преди лятото за един ден да оправят всичко

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Я за лаптопа да питам. Знам само, че е HP ProBook, Г9 май, i5 12-то поколение, рам не знам, 512 ЦЦД нвме и виндвос 11. Ок ли е или да ме е яд, че не съм крънкял за още
) И сегашния ми е пробук, ама е по-стар, само диска го смених със ццд, но въпреки това си е вече стар. Иначе си работи де, от него пиша.

Хм,хм...
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Па за работа би трябвало да е окей.
Имам две години преди дебела жена или самотна майка
Имам една приятелка с дете, направо ми пада ченето всеки път като се видим, не бих я върнал
Имам две години преди дебела жена или самотна майка

Имам една приятелка с дете, направо ми пада ченето всеки път като се видим, не бих я върнал

Последна промяна drifty на 27 Фев 2023, 19:42, променена общо 1 път

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
TNT написа:Самотен мъж след 30... избора му е форевър алоун, дебела жена или доведен бащаТа мислете му
Глупости

Не съм съгласен въобще.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Че я се ожених след 35+ и също мисля, че не е вярно. Даже имах повече избор от колко на 20+ ако е там въпроса.
Хм,хм...
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Това за жените може и да важи, ама при мъжете изобщо не е така. Щото мъж да си вземе 10 години по-млада жена си е напълно в реда на нещата. Обратното обаче е почти невъзможно в дългосрочен план. А жена с дете за мен хич не е добра идея по много причини, и тук има изключения сигурно, ама все пак не бих рискувал. 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
alx написа:Моджо написа:Изкрънках си чисто нов лаптоп, служебен. Доволен съм. Обаче да ида да си го взема ме домързя))
Ходих да напълня резервоара , мушках пистолета, пцух,че се счупи колата, па то съм зел пистолета за дизела. Добре, че са го направили да не влиза)
Което е много тъпо щото и да боднеш нафта в бензиновия няма страшно… но да боднеш бензина в дизела е пагубно .. ама бензиновия пищов влиза в дизеловата гърловина…
Ъ? Обратното е искаш да кажеш или нещо се обръка? Аз съм виждал много дизели да си слагат съвсем умишлено бензин зимата и няма дерт. Аз лично на дизелова Шкода едно време си слагах малко бензин зимата да не замръзне нафтата.

Обратното мога да ти дам много примери. Бензинова Шкода едно време вземат колегите няколко от София върнати от лизинг и тръгват. На бенза спират и зареждат, мисля даже ОМВ беше и коя дизелова, коя бензинова момчето не гледали, бам на всички нафта. Бензиновите двете още като излезли от бензиностанцията едно димче и айде угаснали, та топели горивото, късмет, че бяха просто коли с нафтови помпи и не разглобяваха половината кола.
Скоро в един сервиз, сравнително нов Мерцедес дойде понеже заредил нафта в бензина(не знам как е станал маркуча като викате, че не ставал)и усетил как взела да придърпва още като запалил, угасил я и видял тогава какво са му наляли, човека половината кола разглоби отпред, че да източи цялата нафта.
Та аз бензинова кола да върви безпроблемно с нафта не знам, обратното съм го виждал пак казвам не един и два пъти. Добре, че вече слагат добавки в зимната нафта да не замръзва(поне на Лукойла от много години)че никой не слага бензин в нафтата, иначе още щеше да има такива случаи.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Добре де, при тия новите не е много ок.
Ама що не сложите в на Арчи 36-цата малко нафта да оставя повече пушек на пистата да видим какво ще стане?
Или викаш тоя филм само на симулатора бихте го пробвали. 

In God we trust, all others we track.

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Женете се рано да имам какво да гледам по родителските срещи, че ми писна от лелки деа.