Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
15%
не
26
79%
не знам
2
6%

Общо гласове : 33
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от enigma » 04 Мар 2026, 22:50

Jordana написа:
… кое корито- това ли? …
Другото , бени линкъл ... :mhihi: Къде са 20те ирански подводници в момента ? Има официално унищожена - една / 1 ....??!! :roll:

Много иранска телевизия гледаш. Това не е бягство, а тактическо репозициониране. Продължават да удрят и от това корито.
И да, къде са иранските подводници, с кого се сражават в момента ?
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 04 Мар 2026, 23:22

Иранците се опитали да трепат Тръмп, ама службите го предотвратили. Убит бил главния организатор на атентата. Щеше да е интересно ако бяха успели какво щеше да се случи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Мар 2026, 23:27

Това не е бягство, а тактическо репозициониране.
Краката на тоя лаф ако не ме лъже паметта са поникнали от стратегията на генерала от вафен СС Зеп Дитрих - че отстъплението е просто атака но в обратна посока . Нещо което той повтарял често ... :ok:
Иранците се опитали да трепат Тръмп, ама службите го предотвратили. Убит бил главния организатор на атентата. Щеше да е интересно ако бяха успели какво щеше да се случи.
Демократите ще преместят денят на благодарноста на тази дата ? :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 05 Мар 2026, 0:32

Exclusive89 написа:Загрижените за Иран и за разни брадати, къде бяхте когато умираха деца и цивилни в Украйна? А когато падаха някакви дронове по болници? Или щом атакува онова лайно путлер, няма проблем..

Аз за там от първо лице знам, че си е било тактика на укринската армия да не се позволява евакуацията на цивилни от жилищни райони и употребта им за жив щит :bchug:
И виждайки ужаса в очите на хората докато го разказват съм склонен да им вярвам :dunno:

Отделно, че не за пръв път лично аз му правя забележка за дето пуска кадри на убийства (макар и не толкова графични този път :idea: ) и се радва защото някакви “подчовеци” според него биват избивани :nono:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 05 Мар 2026, 0:54

b_u_b_o написа:Иранците се опитали да трепат Тръмп, ама службите го предотвратили. Убит бил главния организатор на атентата. Щеше да е интересно ако бяха успели какво щеше да се случи.

Това се отнася за атентата, който планираха 2024г - сега просто са очистили организатора.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Предишна

Назад към Извън Темата