Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
15%
не
26
79%
не знам
2
6%

Общо гласове : 33
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от enigma » 04 Мар 2026, 22:50

Jordana написа:
… кое корито- това ли? …
Другото , бени линкъл ... :mhihi: Къде са 20те ирански подводници в момента ? Има официално унищожена - една / 1 ....??!! :roll:

Много иранска телевизия гледаш. Това не е бягство, а тактическо репозициониране. Продължават да удрят и от това корито.
И да, къде са иранските подводници, с кого се сражават в момента ?
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 04 Мар 2026, 23:22

Иранците се опитали да трепат Тръмп, ама службите го предотвратили. Убит бил главния организатор на атентата. Щеше да е интересно ако бяха успели какво щеше да се случи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Мар 2026, 23:27

Това не е бягство, а тактическо репозициониране.
Краката на тоя лаф ако не ме лъже паметта са поникнали от стратегията на генерала от вафен СС Зеп Дитрих - че отстъплението е просто атака но в обратна посока . Нещо което той повтарял често ... :ok:
Иранците се опитали да трепат Тръмп, ама службите го предотвратили. Убит бил главния организатор на атентата. Щеше да е интересно ако бяха успели какво щеше да се случи.
Демократите ще преместят денят на благодарноста на тази дата ? :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 05 Мар 2026, 0:32

Exclusive89 написа:Загрижените за Иран и за разни брадати, къде бяхте когато умираха деца и цивилни в Украйна? А когато падаха някакви дронове по болници? Или щом атакува онова лайно путлер, няма проблем..

Аз за там от първо лице знам, че си е било тактика на укринската армия да не се позволява евакуацията на цивилни от жилищни райони и употребта им за жив щит :bchug:
И виждайки ужаса в очите на хората докато го разказват съм склонен да им вярвам :dunno:

Отделно, че не за пръв път лично аз му правя забележка за дето пуска кадри на убийства (макар и не толкова графични този път :idea: ) и се радва защото някакви “подчовеци” според него биват избивани :nono:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 05 Мар 2026, 0:54

b_u_b_o написа:Иранците се опитали да трепат Тръмп, ама службите го предотвратили. Убит бил главния организатор на атентата. Щеше да е интересно ако бяха успели какво щеше да се случи.

Това се отнася за атентата, който планираха 2024г - сега просто са очистили организатора.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 05 Мар 2026, 1:03

Да вярно, така е като вярвам на малумните преводи на бг сайтовете и не сверявам с международни източници :yes: И все пак според вас ако утре го свитнат как ще се развият нещата, дали ще е като убийството Франц Фердинанд и ще запали света съвсем?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 05 Мар 2026, 2:00

Понеже темата е за Тръмп.... аз се чудя кой ли мандръса Мелания? Хегсет? Марко Рубио? Илон Мъск? Бед Бъни?
:lol:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Мар 2026, 2:56

ildivvy написа:...Явно няма да има отделна тема за тази нова СВО...

Тук си се пише по темата и за сега тонът според мен е доста над очакваното. Аз лично съм ОК с "речника" и с много малки изключения. Няма междуличностни нападки, а за мен това е важно. Другото всеки си знае.

nickstorm написа:Понеже темата е за Тръмп.... аз се чудя кой ли мандръса Мелания? Хегсет? Марко Рубио? Илон Мъск? Бед Бъни?
:lol:

Разгеле мнение по темата. Ако имаше рейтинг, 10/10!

И да се включа и аз. Какво ще стане, ако иранците бабахнат една ракета по летище София? Според мен 15 самолета цистерни са си 15 самолета цистерни. Като цяло американците имат над 600 бройки, но и - 15 са си - 15 :roll:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 05 Мар 2026, 3:11

Друго ми хрумна сега... понеже го следя този чиляк от известно време, ми прави впечатление как се хвали с пушкалата които има и често качват клипчета, с контекста че имат право да са въоръжени и ако някой дойде ънинвайтед у тях вкъщи или нападнат Щатите, могат да го отстрелят. Е добре де, като ходите неканени в чужди страни по света да тормозите хората , защо очаквате различно отношение? Получава се парадокс някакъв. Нямам регистация в ютуб, иначе щях да го питам.
https://www.youtube.com/watch?v=dd7E4V9LgE8
на 23.30 има клип с една от свалените наскоро самолети над Кувейт точно след приземяването
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 05 Мар 2026, 8:15

Русофилите, които всяка седмица поемат новата, издрискана от маЦква опорка :ok:

Последната такава е, че Иран тепърва започвал и прочее измишльотини :mhihi:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Мар 2026, 8:40

А това пък е другата опорка , че някакви имали опорка :mhihi:
Кво ще почва Иран ? Поредните тъпи опорки . Има ли демокрация в Ирак Ливан Сирия Афганистан като паднаха светските режими на диктаторите ? И то след сухопътна окупация години наред.. . Единственото което ще се случи в Иран след тия въздушни удари е радикализиране на иранските проксита и дестабилизиране на целия регион още повече . Колкото ония изчегъртаха Хизбула толкова и от Иран ще премахнат ислямистите . Кълвете като шарани на плувка на тия глупости за демокрация в близкия изток . Реалноста е че Израел си постигна съкровения план за който драпа от 40г насам да превърне региона в едно блато в което да царува и да набива канчетата на арабите . Доктрината на перманентия хаос "Инон" . Според Инон, Израел може да бъде в безопасност само ако съществуващите арабски държави бъдат разбити на малки, враждуващи помежду си етнически и религиозни анклави....Та вервайте си че след бомбите идват умните и красивите в Иран ...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 05 Мар 2026, 9:01

Jordana написа:...съществуващите арабски държави бъдат разбити на малки, враждуващи помежду си етнически и религиозни анклави....Та вервайте си че след бомбите идват умните и красивите в Иран ...

Г-н разбирам от всичко, я обясни защо това не е така във всички арабски държави? Кувейт, Алжир, Мароко, СА, Египет и т.н.?

Сигурно и за това имаш теория на конспирацията?

А тия, дето са разбити на някакви си анклави да не ги е разбил някой друг?
Разбили са се сами, щото са подчовеци! Нещо подобно на тия гласуващите за Ибелин, дето са си ипотекирали жилищата, да инвестирват!
Същите тия, дето споделят всяка опорка издрискана от маЦква по социалките :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Що не вземете да си признаете, че ви е яд, че насраните руZZки диктаторчета заминават едно по едно!
Видя се колко струва и руската, и китайската военна техника! Трилиони в кофата.
Всичко замина за няколко дни и сега ще се пукнете от яд, та не спирате да пишете измишльотини, коя от коя по-детинска!

ПВО, флот, хиляди балистични ракети, непревземаеми бункери, не знам си какво и накрая едно лайно :mhihi: Всичко в кофата :mhihi:
В кофата, ама произведено по безаналогови технологии от Изтока :mhihi: :mhihi: :mhihi:

https://x.com/i/status/2029330879647031377
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 05 Мар 2026, 9:16

Jordana написа:Реалноста е че Израел си постигна съкровения план за който драпа от 40г насам да превърне региона в едно блато в което да царува и да набива канчетата на арабите . Доктрината на перманентия хаос "Инон" . Според Инон, Израел може да бъде в безопасност само ако съществуващите арабски държави бъдат разбити на малки, враждуващи помежду си етнически и религиозни анклави....Та вервайте си че след бомбите идват умните и красивите в Иран ...

Иран не е арабска държава :idea:
Персийският и еврейският народ винаги са били приятелски преди тия ненормални аятоласи

Persians (Iranians) and Jews share over 2,500 years of historical, cultural, and sometimes religious, co-existence, rooted in Cyrus the Great's liberation of Jews from Babylon in 539 BCE. This deep-rooted history, which pre-dates the Arab-Israeli conflict, created a legacy of tolerance and coexistence that differs from the post-1948, conflict-driven, relationship often found in some Arab nations.

Prior to 1979, Iran was one of the first Muslim-majority nations to recognize Israel (1950) and was a key security partner, supplying oil and receiving military training.

Не може 50 години да размахваш пръст и да викаш “смърт на Израел”, да изнасяш ислямска революция из целия регион и после да твърдиш, че никого не заплашваш и ядрената ти програма е за мирни цели.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Мар 2026, 9:42

Дали пък няма да е по-добре да седи затворен тоя проток? Иранците страшни стратези се оказаха :mhihi:... навредиха най-много на поддръжниците си... не че е изненада някаква...

IMG_20260304_125144_928.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 05 Мар 2026, 10:11

Кюрдите нали бяха сърдити, ко стана? :mhihi: :ok:

Стотици кюрдски бойци са започнали наземни действия на територията на Иран от райони близо до границата с Ирак, съобщиха израелски и американски представители, цитирани от The Jerusalem Post.

По информация на източниците бойците са част от ирански кюрдски групировки, базирани в Иракски Кюрдистан, които поддържат хиляди въоръжени бойци по границата с Иран. Те са сред най-активните въоръжени опозиционни сили срещу властите в Техеран.

Според кюрдски източници тези формирования през последните дни са се подготвяли за участие в операции в западната част на Иран. Целта им е да окажат натиск върху иранските сили за сигурност и да ги принудят да разпределят ресурсите си на повече фронтове.

Експерти предупреждават, че евентуално въоръжено въстание може да има сериозни последици за стабилността на Иран и да стимулира други сепаратистки движения, включително сред балучското малцинство, което поддържа връзки със сепаратисти в съседен Пакистан.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата