РОДНАТА КАЗАРМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 18 Фев 2009, 13:18

Запас ходили ли сте бе кирки :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 18 Фев 2009, 13:37

hell's angel написа:Запас ходили ли сте бе кирки :D

Аз не съм... :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 18 Фев 2009, 13:37

не съм ама съм сънувал че отивам и все потен се сабуждах :shock:
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 18 Фев 2009, 14:05

И аз само съм го сънувал често
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 18 Фев 2009, 14:16

Apassionata написа:Абе стига ми слагахте снимки тука БЕЕЕЕ! А У ОФИСА спалня неам, ама е добра идея да сложа :mhihi:
Да "нафитарам" коеееее :shock:
Натрапница съм била, тцтц, някаде да пише, че тука не трябва да пишат Жени? Щотот в "наща" тема пише за писането на мъже :evil:
Аре млъквам... приятно ви писане... Фръц! Изображение

Що бе како? Пиши си и не ни обръщай внимание! Все пак тук си мерим ....... "противогазите" и нали знаеш какво става когато някой от женски пол се набута в такава ситуация!!! Няма лошо да пишеш и да ни внасяш цвят и ..... какво ли още не в дъртите ни кратуни!!!

П.П. Абе ей моркови? Има ли ли сте педали :gay: :gay: :gay: в казармата! :D
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 18 Фев 2009, 14:24

не
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 18 Фев 2009, 14:33

POL_Starshi написа:
Apassionata написа:Абе стига ми слагахте снимки тука БЕЕЕЕ! А У ОФИСА спалня неам, ама е добра идея да сложа :mhihi:
Да "нафитарам" коеееее :shock:
Натрапница съм била, тцтц, някаде да пише, че тука не трябва да пишат Жени? Щотот в "наща" тема пише за писането на мъже :evil:
Аре млъквам... приятно ви писане... Фръц! Изображение

Що бе како? Пиши си и не ни обръщай внимание! Все пак тук си мерим ....... "противогазите" и нали знаеш какво става когато някой от женски пол се набута в такава ситуация!!! Няма лошо да пишеш и да ни внасяш цвят и ..... какво ли още не в дъртите ни кратуни!!!

И ако не изпълнява после ......... ГЪРЧ!!!!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 18 Фев 2009, 14:33

POL_Starshi написа:
П.П. Абе ей моркови? Има ли ли сте педали :gay: :gay: :gay: в казармата! :D

В Плевен (ШЗО) съм служил по едно и също време с други 2150 човека....чисто статистически погледнато около 200 сигурно са били :gay: ....,в моята рота имаше двама дето им личеше от 100 километра... :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 18 Фев 2009, 14:42

аз си имах сапруга в ротата ти за педали питаш беха двама братя близнаци единият педал другият нормален аиде иди им се начуди та вапросният педи си го бех нарочил за съпруга и идваше да обядва и вечра на моита маса щот другите все му взимаха яденето а пак при мен все беше нахранен и за сметка на тва ми вдигаше масата оправяше леглото и всекакви женски работи варшеше ама само това де да не си помислите че сам го е... :shock: ееех имам и снимки с него/я ама сори в България са ми
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 18 Фев 2009, 14:46

В интерес на истината между :gay: имаше и доста точни момчета независимо от ориентацията им и в много моменти се държаха доста по-мъжки от някои т.н. мъжкари,които в сериозни моменти са показвали,че "пу.ка" с извинение не е женски полов орган,а вид мъжко поведение! :winky:

plradev написа:
SKISA написа:НАПИСВАМ!!! :
ТУКА НЕ Е ЗА ЖЕНКИ!!! ......И ЗА МЪЖКИ ЖЕНКИ НЕ Е !!!
ТЕМАТА Е МЪЖКА! ...и баба ми е мъжка-за тва и викаме дедо!! :twisted: :twisted:
колежката паси да се въздържа от коментари ,щото ше праи- падни за 20!!!! :twisted:
иначе целата тема ше стане обяснение кво е джоган,кво е нафтиране и кой е бръснал на ботев "плодовете"!!!!

Аууу СКИС ,мноо бързо я разжалва :mrgreen:. Ше почнат да ти викат и на тебе "Злия" .. :mhihi: :mhihi:

Че кой не е чувал за "Злата кънка"! :winky:
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 18 Фев 2009, 14:51

vin_diesel написа:аз си имах сапруга в ротата ти за педали питаш беха двама братя близнаци единият педал другият нормален аиде иди им се начуди та вапросният педи си го бех нарочил за съпруга и идваше да обядва и вечра на моита маса щот другите все му взимаха яденето а пак при мен все беше нахранен и за сметка на тва ми вдигаше масата оправяше леглото и всекакви женски работи варшеше ама само това де да не си помислите че сам го е... :shock: ееех имам и снимки с него/я ама сори в България са ми

Айде ся......Не е от казармата ама се едно същото, та от платформата сме на пристанището в сингапур....и вечерта ше одим на бар, ама нали знаете, че там яко траверси има, и ни предупредиха да внимаваме там....та един от франсетата фаща една засукана и нещо се натсикат, води я в хотела и ни разправя, натискам нещо тва онова и кат се съблече и аз вика газ да ме няма /т.е. видел е третия крак/....Ама ние му викаме ама се целувахте нали......

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 18 Фев 2009, 14:55

Че в Босна при холандците си имаше официален ден на гея и в интерес на истината вечeрта доста "моми" се появиха върху траверсата! :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 18 Фев 2009, 15:11

А кви разпасняци бехме, а оня генерала го фана срам кат се строихме, кой с киче кой с брада, капата некакси.......

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 18 Фев 2009, 15:33

Сондьора написа:

А кви разпасняци бехме, а оня генерала го фана срам кат се строихме, кой с киче кой с брада, капата некакси.......

Оня к'во викаше :

Дадоха ми на Мюмюн шубата да я поносим пак, деееба майка му дееба

ИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Фев 2009, 15:46

мене като се пробваха да ме пратат запас и нали ви казвам ,че жената отговаряше за запасняците и ние-нали младо семейство и тя вика:сакън!! и ходи нещо писа у кметството и не знам кво напраи ,но се оказах в неква команда -мародери!!!..........тия,дето събират труповете след войната и немахме занятия ,щото нема трупове! още май съм си в тая команда и сигурно шанцовия инструмент ни е зъболекарски клещи за вадене на златни зъби и ножки за резане на часовници....!!! не знам-не съм одил!!!

аз не нам дали съм "злата ска" или "летящата кънка" ,ма колежката разваля строя с тия токчета и ми пречи на войсковото самоосъзнаване и за тва я къшкам......!!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата