РОДНАТА КАЗАРМА
Модератор: Общи модератори
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
не съм ама съм сънувал че отивам и все потен се сабуждах 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Що бе како? Пиши си и не ни обръщай внимание! Все пак тук си мерим ....... "противогазите" и нали знаеш какво става когато някой от женски пол се набута в такава ситуация!!! Няма лошо да пишеш и да ни внасяш цвят и ..... какво ли още не в дъртите ни кратуни!!!
П.П. Абе ей моркови? Има ли ли сте педали

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
POL_Starshi написа:
Що бе како? Пиши си и не ни обръщай внимание! Все пак тук си мерим ....... "противогазите" и нали знаеш какво става когато някой от женски пол се набута в такава ситуация!!! Няма лошо да пишеш и да ни внасяш цвят и ..... какво ли още не в дъртите ни кратуни!!!
И ако не изпълнява после ......... ГЪРЧ!!!!!!

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
аз си имах сапруга в ротата ти за педали питаш беха двама братя близнаци единият педал другият нормален аиде иди им се начуди та вапросният педи си го бех нарочил за съпруга и идваше да обядва и вечра на моита маса щот другите все му взимаха яденето а пак при мен все беше нахранен и за сметка на тва ми вдигаше масата оправяше леглото и всекакви женски работи варшеше ама само това де да не си помислите че сам го е...
ееех имам и снимки с него/я ама сори в България са ми

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
В интерес на истината между
имаше и доста точни момчета независимо от ориентацията им и в много моменти се държаха доста по-мъжки от някои т.н. мъжкари,които в сериозни моменти са показвали,че "пу.ка" с извинение не е женски полов орган,а вид мъжко поведение!
Че кой не е чувал за "Злата кънка"!

plradev написа:SKISA написа:НАПИСВАМ!!! :
ТУКА НЕ Е ЗА ЖЕНКИ!!! ......И ЗА МЪЖКИ ЖЕНКИ НЕ Е !!!
ТЕМАТА Е МЪЖКА! ...и баба ми е мъжка-за тва и викаме дедо!!![]()
![]()
колежката паси да се въздържа от коментари ,щото ше праи- падни за 20!!!!
иначе целата тема ше стане обяснение кво е джоган,кво е нафтиране и кой е бръснал на ботев "плодовете"!!!!
Аууу СКИС ,мноо бързо я разжалва. Ше почнат да ти викат и на тебе "Злия" ..
![]()
Че кой не е чувал за "Злата кънка"!

- Сондьора
- ентусиаст
-
vin_diesel написа:аз си имах сапруга в ротата ти за педали питаш беха двама братя близнаци единият педал другият нормален аиде иди им се начуди та вапросният педи си го бех нарочил за съпруга и идваше да обядва и вечра на моита маса щот другите все му взимаха яденето а пак при мен все беше нахранен и за сметка на тва ми вдигаше масата оправяше леглото и всекакви женски работи варшеше ама само това де да не си помислите че сам го е...ееех имам и снимки с него/я ама сори в България са ми
Айде ся......Не е от казармата ама се едно същото, та от платформата сме на пристанището в сингапур....и вечерта ше одим на бар, ама нали знаете, че там яко траверси има, и ни предупредиха да внимаваме там....та един от франсетата фаща една засукана и нещо се натсикат, води я в хотела и ни разправя, натискам нещо тва онова и кат се съблече и аз вика газ да ме няма /т.е. видел е третия крак/....Ама ние му викаме ама се целувахте нали......
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Че в Босна при холандците си имаше официален ден на гея и в интерес на истината вечeрта доста "моми" се появиха върху траверсата! 

- Сондьора
- ентусиаст
-
hell's angel написа:Запас ходили ли сте бе кирки
А кви разпасняци бехме, а оня генерала го фана срам кат се строихме, кой с киче кой с брада, капата некакси.......
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Сондьора написа:hell's angel написа:Запас ходили ли сте бе кирки
А кви разпасняци бехме, а оня генерала го фана срам кат се строихме, кой с киче кой с брада, капата некакси.......
Оня к'во викаше :
Дадоха ми на Мюмюн шубата да я поносим пак, деееба майка му дееба

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мене като се пробваха да ме пратат запас и нали ви казвам ,че жената отговаряше за запасняците и ние-нали младо семейство и тя вика:сакън!! и ходи нещо писа у кметството и не знам кво напраи ,но се оказах в неква команда -мародери!!!..........тия,дето събират труповете след войната и немахме занятия ,щото нема трупове! още май съм си в тая команда и сигурно шанцовия инструмент ни е зъболекарски клещи за вадене на златни зъби и ножки за резане на часовници....!!! не знам-не съм одил!!!
аз не нам дали съм "злата ска" или "летящата кънка" ,ма колежката разваля строя с тия токчета и ми пречи на войсковото самоосъзнаване и за тва я къшкам......!!!!
аз не нам дали съм "злата ска" или "летящата кънка" ,ма колежката разваля строя с тия токчета и ми пречи на войсковото самоосъзнаване и за тва я къшкам......!!!!