Как се чувствате след секс?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 22 Яну 2009, 17:08

bebekrisss написа:
колежке от колко време си с твоя мъж

Ами три години сме заедно /от две женени/ - ама не ми е омръзнал! Даже ми става все по-хубаво, но трябва да уцелиш и точния човек щото... имала съм връзка и пет години ама не става и не става!

ми ще те попитам пак след 5 години дали така ще разсъждаваш ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 22 Яну 2009, 17:10

savski написа:Както казаха колегите има секс и СЕКС. След секс (с малки букви) нямам никакъв проблем. Ставам, ходя, мога да седна да карам, с две думи - все едно нищо не е било - и никак не ми се спи. Но след СЕКС - омекват ми колената, треперя, обикновено чувствам напрежение в мускулите на краката, ръцете и корема. След ЯК СЕКС не обичам да повтарям. Отивам да се измия и ако мога си лягам. Ако е някъде, където не мога, се усещам, че съм с доста забавени реакции и внимавам. Даже ако е било прекалено лудо, гледам да не сядам да карам веднага.

Абсалятна :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 22 Яну 2009, 17:12

ми ще те попитам пак след 5 години дали така ще разсъждаваш

Изкрено се надявам да е така и съм почти сигурна, защото теорията ми по въпроса е следната: Ако намериш точния човек и си паснете и получаваш всичко, от което имаш нужда... няма начин да ти омръзне хубавото нали се сещаш?! :yes:
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 22 Яну 2009, 17:14

След СЕКС - блажено отпуснат с цигара в ръка. Може и повторение след 10-ина минутки.
Най-якия секс ми е с 37 годишна жена. Доста страстна. михихи
А за малките кифли - нямам думи просто. Преди 2 години на морето едно девойче набор 92 ми каза, че ще ме искърти. Не пробвах естествено.
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 22 Яну 2009, 17:19

след секс изгладнявам и отивам да ям, после обаче пак почва да ми се прави и после пак огладнявам и така, абе поддържам форма да не отслабна от много секс :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 22 Яну 2009, 17:33

Много ми е хубаво!!
Има много коли и ....BMW
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 22 Яну 2009, 17:48

Agande написа:След СЕКС - блажено отпуснат с цигара в ръка. Може и повторение след 10-ина минутки.
Най-якия секс ми е с 37 годишна жена. Доста страстна. михихи
А за малките кифли - нямам думи просто. Преди 2 години на морето едно девойче набор 92 ми каза, че ще ме искърти. Не пробвах естествено.

дай насам , не прощавам .... --- за мен годините нямат значение важното е да е кеф , а по темата 10-15-20 минути готино такоз... после се същото и готов за още
Изображение

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 22 Яну 2009, 18:00

bebekrisss написа:
колежке от колко време си с твоя мъж

Ами три години сме заедно /от две женени/ - ама не ми е омръзнал! Даже ми става все по-хубаво, но трябва да уцелиш и точния човек щото... имала съм връзка и пет години ама не става и не става!

Ще те видим след някоя и друга годинка,дали така ще говориш :lol: питаш ли го Ал Бънди :lol:

по темата,като правя секс с жена ми и като свършиме ми е гот :D предишните години като ги търкалях на ред,като свършех ми идеше да ги утрепам :bang: идеше ми да и кажа,пали от тука с 200 парцал такъв и аре при следващата,луд съм си ко да праа :kuku:

сега с жена ми не е така,дресира ме дееба :D :help: :lol:

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 22 Яну 2009, 18:04

Доволен, спокоен и леко изморен... :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 22 Яну 2009, 18:10

Аз пък изгладнявам много... И ми се доспива... Като бях млад и зелен и имах много мерак... Секс ... Секс . .Секс.. . Манджа .. Секс .. Секс .. .Манджа... И така по цяла вечер.... На другия ден на работа... И ти идва да умреш някъде...Еййййй какви години бяха... На седмица съквартиранта ми казваше в студ град че е вижда по 4 различни крака сутрин като тръгвал сутрин... Тоест 4 различни жени на седмица... Ама сега... Дръти сме вече....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 22 Яну 2009, 18:26

Като Бугати Вейрон от 0-100км/ч :lol:
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 22 Яну 2009, 18:40

Аз обичам преди секс да ми вратне една свирчица после аз да плесна едно езиче и след това един хубав секс. Обаче след секс огладнявам зверски и задължително хапвам. А за годините предпочитам към 26- 30-33 по опитни са и знаят кое как да направят. А тея 17-18-19-20 по голямата част на колкото и младо да мирише не може да те изцеди така както някоя девоика на 26-30-33 просто щотото според мен още са много зелени. Има такива малки дето може те да те на**ат а не ти тях. Аз съм още млад и незнам как ще е с деца но не мисля че ще има промяна. Обожам да правя секс навсякаде кадето ми падне и по всяко време!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 22 Яну 2009, 18:46

Като дваисе годишен тинеиджар, леко зъпахтян и с треперещи крачета, гушкаики половинката :smoke: , иначе къртим мивки, на 31г. с две деца :lol: всеки път като за последно, а умората преминава след десетина - петнаисет минути, и ако не сме събудили някое от децата пак така, пък ако барнем нещо чуждо :uups: не слизам от него :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 22 Яну 2009, 19:13

Dimo написа:след секс изгладнявам и отивам да ям, после обаче пак почва да ми се прави и после пак огладнявам и така, абе поддържам форма да не отслабна от много секс :D

Хайде,хайде,знаем те на предпоследния събор как беше-не ти видяхме очите двете вечери-спал си като заклан сигурно :lol:
Ма то така е след цял ден 'ние отиваме до стаята,да си починем малко..' :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 22 Яну 2009, 19:30

след секс ме боли главата
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата