Как се чувствате след секс?
Модератор: Общи модератори
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
bebekrisss написа:колежке от колко време си с твоя мъж
Ами три години сме заедно /от две женени/ - ама не ми е омръзнал! Даже ми става все по-хубаво, но трябва да уцелиш и точния човек щото... имала съм връзка и пет години ама не става и не става!
ми ще те попитам пак след 5 години дали така ще разсъждаваш

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
savski написа:Както казаха колегите има секс и СЕКС. След секс (с малки букви) нямам никакъв проблем. Ставам, ходя, мога да седна да карам, с две думи - все едно нищо не е било - и никак не ми се спи. Но след СЕКС - омекват ми колената, треперя, обикновено чувствам напрежение в мускулите на краката, ръцете и корема. След ЯК СЕКС не обичам да повтарям. Отивам да се измия и ако мога си лягам. Ако е някъде, където не мога, се усещам, че съм с доста забавени реакции и внимавам. Даже ако е било прекалено лудо, гледам да не сядам да карам веднага.
Абсалятна

- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
ми ще те попитам пак след 5 години дали така ще разсъждаваш
Изкрено се надявам да е така и съм почти сигурна, защото теорията ми по въпроса е следната: Ако намериш точния човек и си паснете и получаваш всичко, от което имаш нужда... няма начин да ти омръзне хубавото нали се сещаш?!

Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
след секс изгладнявам и отивам да ям, после обаче пак почва да ми се прави и после пак огладнявам и така, абе поддържам форма да не отслабна от много секс 

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
Agande написа:След СЕКС - блажено отпуснат с цигара в ръка. Може и повторение след 10-ина минутки.
Най-якия секс ми е с 37 годишна жена. Доста страстна. михихи
А за малките кифли - нямам думи просто. Преди 2 години на морето едно девойче набор 92 ми каза, че ще ме искърти. Не пробвах естествено.
дай насам , не прощавам .... --- за мен годините нямат значение важното е да е кеф , а по темата 10-15-20 минути готино такоз... после се същото и готов за още
bebekrisss написа:колежке от колко време си с твоя мъж
Ами три години сме заедно /от две женени/ - ама не ми е омръзнал! Даже ми става все по-хубаво, но трябва да уцелиш и точния човек щото... имала съм връзка и пет години ама не става и не става!
Ще те видим след някоя и друга годинка,дали така ще говориш

по темата,като правя секс с жена ми и като свършиме ми е гот

сега с жена ми не е така,дресира ме дееба

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Аз пък изгладнявам много... И ми се доспива... Като бях млад и зелен и имах много мерак... Секс ... Секс . .Секс.. . Манджа .. Секс .. Секс .. .Манджа... И така по цяла вечер.... На другия ден на работа... И ти идва да умреш някъде...Еййййй какви години бяха... На седмица съквартиранта ми казваше в студ град че е вижда по 4 различни крака сутрин като тръгвал сутрин... Тоест 4 различни жени на седмица... Ама сега... Дръти сме вече....
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Като Бугати Вейрон от 0-100км/ч 

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Аз обичам преди секс да ми вратне една свирчица после аз да плесна едно езиче и след това един хубав секс. Обаче след секс огладнявам зверски и задължително хапвам. А за годините предпочитам към 26- 30-33 по опитни са и знаят кое как да направят. А тея 17-18-19-20 по голямата част на колкото и младо да мирише не може да те изцеди така както някоя девоика на 26-30-33 просто щотото според мен още са много зелени. Има такива малки дето може те да те на**ат а не ти тях. Аз съм още млад и незнам как ще е с деца но не мисля че ще има промяна. Обожам да правя секс навсякаде кадето ми падне и по всяко време!
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Като дваисе годишен тинеиджар, леко зъпахтян и с треперещи крачета, гушкаики половинката
, иначе къртим мивки, на 31г. с две деца
всеки път като за последно, а умората преминава след десетина - петнаисет минути, и ако не сме събудили някое от децата пак така, пък ако барнем нещо чуждо
не слизам от него 

Dimo написа:след секс изгладнявам и отивам да ям, после обаче пак почва да ми се прави и после пак огладнявам и така, абе поддържам форма да не отслабна от много секс
Хайде,хайде,знаем те на предпоследния събор как беше-не ти видяхме очите двете вечери-спал си като заклан сигурно

Ма то така е след цял ден 'ние отиваме до стаята,да си починем малко..'

- borislav
- младши ентусиаст
-