"Стопяват се сутрешните задръствания"-вярно ли е?
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
C8699HX написа:Онзи ден в задръстването по посока от Румънското посолство към телевизионната кула,засекох около 7 минути държеше зелено другият светофар!!!Явно има нещо вярно,че в пиковите часове си има дежурни куки който оправляват светофарите.
оня светофар маи от време на време се превключва ръчно от чичо полицаи загледаи се почти винаги там виси някоия кука и ако чакат някои баровци от руското посолство така става обикновенно
иначе маааалко е намалял трафика каточе ли ама от засилените актове ли криза ли обратна миграция ли

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
martin_anastasov написа:И аз след НГ забелязвам намаляването на трафика, което е добре![]()
А само на мен ли ми се струва или като вали дъжд винаги има повече трафик?
Не ти се струва, като е гадно времето кой където и да ходи, все с колата. А пък и тогава се кара по-бавно и това създава впечатление за повече коли...
Тези два-три дни обикалях доста и като че ли наистина има някакво облекчение

Като че ли и в Центъра е по-спокойно... Ако питате мен, още по-сериозна тряя да е кризата, че да се разкарат всички бачкатори от пътя

Последна промяна Apassionata на 12 Фев 2009, 12:53, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае днес на Булгарплод/трамвая голямото кръстовище беше изключен светофара.... и положението беше по-зле от "паднала бомба"... така че дори и да намалее трафика, една такава ситуация съсипва всичко... 

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
BMDrago написа:А добро утро.......на всички които още нямат навършена година в столицата![]()
Туй за мйени ли беши, ил за журнальету, дйет и писалу дописчицътъ?
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
ли4но мое мнение 4е наистина трафикат се е пооправил малко,има и голямо зна4ение разширението на 4аст от околовръстното,ако се довърши цялото ептем ще се облек4и трафика
- Illusion
- Бургаското явление
-
Не знам какво е било, ама като идвах в София, сутринта беше някакъв ужас. Идея си нямам как го търпите това, но докато не ви се оправи трафика, повече няма да идвам аз. 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
bavareca_86 написа:ли4но мое мнение 4е наистина трафикат се е пооправил малко,има и голямо зна4ение разширението на 4аст от околовръстното,ако се довърши цялото ептем ще се облек4и трафика
Вратле с едното околовръсно не се оправя целия град...Центъра си е център...(говоря за Бул.В.Левски,Патриарха,Евлоги Георгиев и т.н. ) по тия трасета няма как да се отстрани задръстването (ако имаше и 3-та лента) щеше да е друго ама УВИ няма ...
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Според мен в следствие на "кризата" ,доста от "пришълците" с регистрационни номера започващи извън " С" и "СА" си седят по квартирите или са се върнали по родните места. 

55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4