"Стопяват се сутрешните задръствания"-вярно ли е?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 12 Фев 2009, 12:44

C8699HX написа:Онзи ден в задръстването по посока от Румънското посолство към телевизионната кула,засекох около 7 минути държеше зелено другият светофар!!!Явно има нещо вярно,че в пиковите часове си има дежурни куки който оправляват светофарите.

оня светофар маи от време на време се превключва ръчно от чичо полицаи загледаи се почти винаги там виси някоия кука и ако чакат някои баровци от руското посолство така става обикновенно
иначе маааалко е намалял трафика каточе ли ама от засилените актове ли криза ли обратна миграция ли :roll:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 12 Фев 2009, 12:45

martin_anastasov написа:И аз след НГ забелязвам намаляването на трафика, което е добре :D
А само на мен ли ми се струва или като вали дъжд винаги има повече трафик? :help:

Не ти се струва, като е гадно времето кой където и да ходи, все с колата. А пък и тогава се кара по-бавно и това създава впечатление за повече коли...
Тези два-три дни обикалях доста и като че ли наистина има някакво облекчение :) Със сигурност е свързано с кризата / основно в строителството/, но пък от друга страна, около моя блок, където има 2-3 нови строящи се и завършващи се сгради, през деня е някъв кошмар не само с паркирането, но и с движението изобщо. То не са бетоновози, то не са разни бачкатори, спрели къдет намерят, разтоварващи някви инструменти и кво ли не, но не са някви коли, висящи на аварийни. Наложи се да паркирам едва ли не в съседния квартал. Вечерта си имаше места, което ме навежда на мисълта, че работниците в нашето каре са повече от живущите, които се прибират вечер :confused:
Като че ли и в Центъра е по-спокойно... Ако питате мен, още по-сериозна тряя да е кризата, че да се разкарат всички бачкатори от пътя :evil:
Последна промяна Apassionata на 12 Фев 2009, 12:53, променена общо 1 път
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 12 Фев 2009, 12:50

Ае днес на Булгарплод/трамвая голямото кръстовище беше изключен светофара.... и положението беше по-зле от "паднала бомба"... така че дори и да намалее трафика, една такава ситуация съсипва всичко... :)

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 12 Фев 2009, 15:30

BMDrago написа:А добро утро.......на всички които още нямат навършена година в столицата :banghead: :banghead:

Туй за мйени ли беши, ил за журнальету, дйет и писалу дописчицътъ?

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 12 Фев 2009, 15:41

someone написа: ...за журнальету, дйет и писалу дописчицътъ....
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 14 Фев 2009, 16:43

ли4но мое мнение 4е наистина трафикат се е пооправил малко,има и голямо зна4ение разширението на 4аст от околовръстното,ако се довърши цялото ептем ще се облек4и трафика
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 14 Фев 2009, 16:50

Не знам какво е било, ама като идвах в София, сутринта беше някакъв ужас. Идея си нямам как го търпите това, но докато не ви се оправи трафика, повече няма да идвам аз. Изображение
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: CoMPacT M54Б30
Мечтае да кара: 645Ci

Мнение от Sparco_Racing » 14 Фев 2009, 20:46

bavareca_86 написа:ли4но мое мнение 4е наистина трафикат се е пооправил малко,има и голямо зна4ение разширението на 4аст от околовръстното,ако се довърши цялото ептем ще се облек4и трафика

Вратле с едното околовръсно не се оправя целия град...Центъра си е център...(говоря за Бул.В.Левски,Патриарха,Евлоги Георгиев и т.н. ) по тия трасета няма как да се отстрани задръстването (ако имаше и 3-та лента) щеше да е друго ама УВИ няма ...
Drifting Is NOT a Crime ...
"The Power Of ///M In The Palm Of My Hands"™
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 15 Фев 2009, 13:55

Според мен в следствие на "кризата" ,доста от "пришълците" с регистрационни номера започващи извън " С" и "СА" си седят по квартирите или са се върнали по родните места. :winky:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 15 Фев 2009, 14:34

Още може да падне :!:

Предишна

Назад към Извън Темата