Къде сте обикаляли по-света!
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ах.. в гърция /александропулис с люБимата
/, норвегия, сингапур, тунис, испания, ирландия, португалия, гибралтар... пътьом през холандско, немско, чешко, италианско, английско и унгарско...
по-интересно... в тунис пътувахме 160км да си купим бира, едно ренде му се пълнеше багажника всяка седмица... по едно време близо до пътя, където минавахме за работа, се появи сонда... отиваме с колегите, гледаме чисто нов маз, отгоре един мотор дт75, и руска апаратура
... изхвърча един, нахлупил шапка "завод оптикоелектрон панагюрище"
... викам тия са наши... ма греда, местни бяха
в сингапур бачкахме с едни филипинци...всяка нощна смяна се вареха някакви миди от близкия бряг
... но там всичко е уникално, и си струва да се види... ма много жега и влага...
най ми хареса като град севиля... на който му се отдаде възможност, непременно да го посети...

по-интересно... в тунис пътувахме 160км да си купим бира, едно ренде му се пълнеше багажника всяка седмица... по едно време близо до пътя, където минавахме за работа, се появи сонда... отиваме с колегите, гледаме чисто нов маз, отгоре един мотор дт75, и руска апаратура

в сингапур бачкахме с едни филипинци...всяка нощна смяна се вареха някакви миди от близкия бряг

най ми хареса като град севиля... на който му се отдаде възможност, непременно да го посети...
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
2004г. - Македония /Струга, Охрид, Скопие/
2005г. - Турция /Инстабул/
2006г. - Италия /Венеция, Падуа, Флоренция, Пиза/
2007г. - Гърция /Метеора, Катерини, Солун/
2008г. - Австрия /Виена, Шьонбрун/ + Чехия /Прага/ + Унгария / Будапеща/
На всички тези места съм бил на екскурзия, затова може би навсякъде ми е харесало. Все пак прибирайки се в България винаги нещо в мен трепва.
2005г. - Турция /Инстабул/
2006г. - Италия /Венеция, Падуа, Флоренция, Пиза/
2007г. - Гърция /Метеора, Катерини, Солун/
2008г. - Австрия /Виена, Шьонбрун/ + Чехия /Прага/ + Унгария / Будапеща/
На всички тези места съм бил на екскурзия, затова може би навсякъде ми е харесало. Все пак прибирайки се в България винаги нещо в мен трепва.

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Аз като гледам другите колеги са обиколили целият свят ,а аз докато съм си загубил цели три години скитайки се в една и съща държава - Германия . В Пасау съм бил и съм живял в града на БМВ-тата - Мюнхен
до стадиона Байерн Мюнхен оня с онези извънземните конструкции и имаш чувството ,че направо си попаднал на някакъв космически кораб . Най-странното от всичко беше, че в Мюнхен град където се произвеждат нашите любимки имат представителство на Мерцедес -една огромна сграда на няколко етажа и цялата в стъкло където са подредени всичките модели на мерцедес и цялата им история ...Иначе съм минавал през Нюрнберг, Людвигсхафен -няколко месеца изкарах там и в заводите за BASF-някой от мойте връстници ще си спомнят, че това бяха едни от най-добрите аудио и видеокасетки ,който достигаха до България по онова време. Ходил съм още до Хайделберг и университета ,в който имаше доста български студенти , на пистата Хохенхайм където се провеждат състезанията от формула 1
. Няколко пъти до Франкфурт съм ходил и нагоре до Швелм , Солинген , Есен и Бремен съм стигал ....Дори км от град до град ги бях научил наизуст ..Спомням си ,че тогава за първи път се качих на ICE -интер сити експрес -онези бързите влакчета, който отпред са като с муцунка на яйце и се движат адски бързо ,а вътре са с комфортни кресла за пътниците ,като до всяко от тези кресла има изведена букса за музика и ток и сядайки можеш да си включиш слушалките и да си слушаш музика или да си включиш лаптопа и да се ровиш в нета докато покрай стъклото на влака прехвърчат малки гарички .. Иначе съм бил и в Холандия- Амстердам , Бреда и Тилбург . Ходил съм в Белгия - в Брюксел -не ми хареса там . Това,което ми направи впечатление е, че цялата магистрала в посока Брюксел е осветена с осветление - все пак нали е столица на ЕС-то
И естествено всяко ходене до Германия няма начин да не минеш през Сърбия , Унгария и Австрия ..В Турция съм ходил на екскурзия до Истанбул и Бурса. За тях няма да ги описвам ,защото всеки е бил до тези дестинации .Като цяло нищо по-екзотично ... Иска ми се да отида на някое по-екзотично място -някоя екзотична държава може би в Египет ,но със сигурност искам да отида и във Франция и да видя Париж, да се кача на Айфеловата кула . Може би това лято ще го осъществя това пътешествие и след това ще споделя впечатленията си ..

Само аз май съм бил по селата
Гърция съм я обикалял най-много и вече не мисля да стъпна там,поне не скоро!
Солун,Атина с кораб през островите-не всички,не помня точно колко до най-големия - Крит!
Него съм го обиколил с кола целия ! като съм посетил всичките му 'забележителности' - селца
..и съм живял 1 седмица + (казвам 'живял',защото беше при..роднина така да се нарече) в Ираклион (доста от плажовете посетих)
Накрая бях 10 кг надолу от жегата.
После връщане обратно пак с кораб
Е Гърция не ми харесва в крайна сметка-само пЕсък и камъни..и море де..което нее е чак кой знае какво,поне аз не бях особено впечатлен.
Турция-Истанбул - бях много уморен за да гледам нещо кой знае какво,но основните забележителности съм ги разгледал.Помня и задръстванията по магистралата! и мизерията...и големия пазар!
Италия-Рим - има какво да се види..доста...
Точа се за Германия - Мюнхен и специалното място там,също Лондон и ..като цяло Европа.
Може би ще посетя Кувейт лятото,но малко вероятно.

Гърция съм я обикалял най-много и вече не мисля да стъпна там,поне не скоро!
Солун,Атина с кораб през островите-не всички,не помня точно колко до най-големия - Крит!
Него съм го обиколил с кола целия ! като съм посетил всичките му 'забележителности' - селца
..и съм живял 1 седмица + (казвам 'живял',защото беше при..роднина така да се нарече) в Ираклион (доста от плажовете посетих)
Накрая бях 10 кг надолу от жегата.
После връщане обратно пак с кораб
Е Гърция не ми харесва в крайна сметка-само пЕсък и камъни..и море де..което нее е чак кой знае какво,поне аз не бях особено впечатлен.
Турция-Истанбул - бях много уморен за да гледам нещо кой знае какво,но основните забележителности съм ги разгледал.Помня и задръстванията по магистралата! и мизерията...и големия пазар!
Италия-Рим - има какво да се види..доста...
Точа се за Германия - Мюнхен и специалното място там,също Лондон и ..като цяло Европа.
Може би ще посетя Кувейт лятото,но малко вероятно.
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
1. Сърбия
2. Македония
3. Унгария
4. Чехия
5. Словакия
6. Австрия
7. Германия
8. Франция
9. Люксембург
10. Белгия
11. Холандия
12. Англия
13. САЩ
- Michigan
- Indiana
- Illinois
- Connecticut
- Delaware
- Florida
- Georgia
- Kentucky
- Maine
- Maryland
- Massachusetts
- New Hampshire
- New Jersey
- New York, North Carolina, South Carolina, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Tennessee, Vermont, Virginia, West Virginia...
Само да кажа, че не карам камион
2. Македония
3. Унгария
4. Чехия
5. Словакия
6. Австрия
7. Германия
8. Франция
9. Люксембург
10. Белгия
11. Холандия
12. Англия
13. САЩ
- Michigan
- Indiana
- Illinois
- Connecticut
- Delaware
- Florida
- Georgia
- Kentucky
- Maine
- Maryland
- Massachusetts
- New Hampshire
- New Jersey
- New York, North Carolina, South Carolina, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Tennessee, Vermont, Virginia, West Virginia...
Само да кажа, че не карам камион

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Турция
Гърция
Румъния
Унгария
Австрия
Италия
Франция
Андора
Испания
6 години щатите без Маин,Аляска и Хаваи
Гърция
Румъния
Унгария
Австрия
Италия
Франция
Андора
Испания
6 години щатите без Маин,Аляска и Хаваи

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Две годии живях в Париж, през това време обиколих почти цяла Франция.
Бил съм също в:
Белгия
Швейцария
Германия
Турция
Гърция.
Впечатления малко: Париж е красив град, но с кофти хора. Други френски градове като Лион и Марсилия са много по-готини за живеене.
Най ми харесаха Женева и Баден-Баден-направо рай.
Бил съм също в:
Белгия
Швейцария
Германия
Турция
Гърция.
Впечатления малко: Париж е красив град, но с кофти хора. Други френски градове като Лион и Марсилия са много по-готини за живеене.
Най ми харесаха Женева и Баден-Баден-направо рай.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
Германия - Кьолн, Висбаден, Майнц и по път Мюнхен
Сърбия - бая разходка и включително проблеми митница
Хърватска - Загреб
Турция - Мармарис
Гърция - о. Родос
Чехия - Прага - меден месец
Сърбия - бая разходка и включително проблеми митница
Хърватска - Загреб
Турция - Мармарис
Гърция - о. Родос
Чехия - Прага - меден месец

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Швейцария
Холандия
Германия
Гърция
Италия
Белгия
Гана(40 градуса на сянка...)
ЮАР-4 год.(неповторимо!)Печките я прее.аха!
След 2 седмици "живот и здраве"ми предстои Англия!
Холандия
Германия
Гърция
Италия
Белгия
Гана(40 градуса на сянка...)
ЮАР-4 год.(неповторимо!)Печките я прее.аха!
След 2 седмици "живот и здраве"ми предстои Англия!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
1)Румъния-Букурещ
2)Сърбия-Белград
3)Словения-Любляна
4)Италия-Венеция,Милано,Верона,Генуа,Анкона,Рим,Неапол,Калабрия и Сицилия,Палермо,Лаго ди гарда
5)Монако
6)Франция-Париж,Ница,Кан,Сан Рафаел,Сен Тропе
7)Чехия-Прага
Австрия-Залцбург,Виена
9 Унгария-Будапеща
10)Германия-естествено Мюнхен
11)Гърция-Солун,Катерини,Атина
12)Турция-Одрин,Истанбул
Най ми хареса Германия и Австрия
2)Сърбия-Белград
3)Словения-Любляна
4)Италия-Венеция,Милано,Верона,Генуа,Анкона,Рим,Неапол,Калабрия и Сицилия,Палермо,Лаго ди гарда
5)Монако
6)Франция-Париж,Ница,Кан,Сан Рафаел,Сен Тропе
7)Чехия-Прага

9 Унгария-Будапеща
10)Германия-естествено Мюнхен
11)Гърция-Солун,Катерини,Атина
12)Турция-Одрин,Истанбул
Най ми хареса Германия и Австрия
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Не съм излизал от България
, но ми се иска да видя света отвъд Българското как живеят ! Живот и здраве искам някакво trip-че да направя 

58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4