Къде сте обикаляли по-света!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 27 Фев 2009, 0:16

ах.. в гърция /александропулис с люБимата :D /, норвегия, сингапур, тунис, испания, ирландия, португалия, гибралтар... пътьом през холандско, немско, чешко, италианско, английско и унгарско...
по-интересно... в тунис пътувахме 160км да си купим бира, едно ренде му се пълнеше багажника всяка седмица... по едно време близо до пътя, където минавахме за работа, се появи сонда... отиваме с колегите, гледаме чисто нов маз, отгоре един мотор дт75, и руска апаратура :shock: ... изхвърча един, нахлупил шапка "завод оптикоелектрон панагюрище" :shock: ... викам тия са наши... ма греда, местни бяха ;)
в сингапур бачкахме с едни филипинци...всяка нощна смяна се вареха някакви миди от близкия бряг :roll: ... но там всичко е уникално, и си струва да се види... ма много жега и влага...
най ми хареса като град севиля... на който му се отдаде възможност, непременно да го посети...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 27 Фев 2009, 0:51

2004г. - Македония /Струга, Охрид, Скопие/
2005г. - Турция /Инстабул/
2006г. - Италия /Венеция, Падуа, Флоренция, Пиза/
2007г. - Гърция /Метеора, Катерини, Солун/
2008г. - Австрия /Виена, Шьонбрун/ + Чехия /Прага/ + Унгария / Будапеща/
На всички тези места съм бил на екскурзия, затова може би навсякъде ми е харесало. Все пак прибирайки се в България винаги нещо в мен трепва. :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 27 Фев 2009, 1:04

Аз като гледам другите колеги са обиколили целият свят ,а аз докато съм си загубил цели три години скитайки се в една и съща държава - Германия . В Пасау съм бил и съм живял в града на БМВ-тата - Мюнхен :) до стадиона Байерн Мюнхен оня с онези извънземните конструкции и имаш чувството ,че направо си попаднал на някакъв космически кораб . Най-странното от всичко беше, че в Мюнхен град където се произвеждат нашите любимки имат представителство на Мерцедес -една огромна сграда на няколко етажа и цялата в стъкло където са подредени всичките модели на мерцедес и цялата им история ...Иначе съм минавал през Нюрнберг, Людвигсхафен -няколко месеца изкарах там и в заводите за BASF-някой от мойте връстници ще си спомнят, че това бяха едни от най-добрите аудио и видеокасетки ,който достигаха до България по онова време. Ходил съм още до Хайделберг и университета ,в който имаше доста български студенти , на пистата Хохенхайм където се провеждат състезанията от формула 1 :) . Няколко пъти до Франкфурт съм ходил и нагоре до Швелм , Солинген , Есен и Бремен съм стигал ....Дори км от град до град ги бях научил наизуст ..Спомням си ,че тогава за първи път се качих на ICE -интер сити експрес -онези бързите влакчета, който отпред са като с муцунка на яйце и се движат адски бързо ,а вътре са с комфортни кресла за пътниците ,като до всяко от тези кресла има изведена букса за музика и ток и сядайки можеш да си включиш слушалките и да си слушаш музика или да си включиш лаптопа и да се ровиш в нета докато покрай стъклото на влака прехвърчат малки гарички .. Иначе съм бил и в Холандия- Амстердам , Бреда и Тилбург . Ходил съм в Белгия - в Брюксел -не ми хареса там . Това,което ми направи впечатление е, че цялата магистрала в посока Брюксел е осветена с осветление - все пак нали е столица на ЕС-то :) И естествено всяко ходене до Германия няма начин да не минеш през Сърбия , Унгария и Австрия ..В Турция съм ходил на екскурзия до Истанбул и Бурса. За тях няма да ги описвам ,защото всеки е бил до тези дестинации .Като цяло нищо по-екзотично ... Иска ми се да отида на някое по-екзотично място -някоя екзотична държава може би в Египет ,но със сигурност искам да отида и във Франция и да видя Париж, да се кача на Айфеловата кула . Може би това лято ще го осъществя това пътешествие и след това ще споделя впечатленията си ..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 27 Фев 2009, 1:56

Само аз май съм бил по селата :roll:

Гърция съм я обикалял най-много и вече не мисля да стъпна там,поне не скоро!

Солун,Атина с кораб през островите-не всички,не помня точно колко до най-големия - Крит!
Него съм го обиколил с кола целия ! като съм посетил всичките му 'забележителности' - селца
..и съм живял 1 седмица + (казвам 'живял',защото беше при..роднина така да се нарече) в Ираклион (доста от плажовете посетих)
Накрая бях 10 кг надолу от жегата.
После връщане обратно пак с кораб
Е Гърция не ми харесва в крайна сметка-само пЕсък и камъни..и море де..което нее е чак кой знае какво,поне аз не бях особено впечатлен.

Турция-Истанбул - бях много уморен за да гледам нещо кой знае какво,но основните забележителности съм ги разгледал.Помня и задръстванията по магистралата! и мизерията...и големия пазар!

Италия-Рим - има какво да се види..доста...

Точа се за Германия - Мюнхен и специалното място там,също Лондон и ..като цяло Европа.
Може би ще посетя Кувейт лятото,но малко вероятно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 27 Фев 2009, 6:25

1. Сърбия
2. Македония
3. Унгария
4. Чехия
5. Словакия
6. Австрия
7. Германия
8. Франция
9. Люксембург
10. Белгия
11. Холандия
12. Англия
13. САЩ
- Michigan
- Indiana
- Illinois
- Connecticut
- Delaware
- Florida
- Georgia
- Kentucky
- Maine
- Maryland
- Massachusetts
- New Hampshire
- New Jersey
- New York, North Carolina, South Carolina, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Tennessee, Vermont, Virginia, West Virginia...
Само да кажа, че не карам камион :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 27 Фев 2009, 13:35

Турция
Гърция
Румъния
Унгария
Австрия
Италия
Франция
Андора
Испания
6 години щатите без Маин,Аляска и Хаваи
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 27 Фев 2009, 21:51

Две годии живях в Париж, през това време обиколих почти цяла Франция.
Бил съм също в:
Белгия
Швейцария
Германия
Турция
Гърция.

Впечатления малко: Париж е красив град, но с кофти хора. Други френски градове като Лион и Марсилия са много по-готини за живеене.
Най ми харесаха Женева и Баден-Баден-направо рай.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 27 Фев 2009, 21:56

Германия - Кьолн, Висбаден, Майнц и по път Мюнхен
Сърбия - бая разходка и включително проблеми митница
Хърватска - Загреб
Турция - Мармарис
Гърция - о. Родос
Чехия - Прага - меден месец :winky:
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 27 Фев 2009, 23:05

не съм ходил никъде извън България :uups: :confused: :(
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 27 Фев 2009, 23:21

Швейцария
Холандия
Германия
Гърция
Италия
Белгия
Гана(40 градуса на сянка...)
ЮАР-4 год.(неповторимо!)Печките я прее.аха!
След 2 седмици "живот и здраве"ми предстои Англия! :D
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 27 Фев 2009, 23:30

1)Румъния-Букурещ
2)Сърбия-Белград
3)Словения-Любляна
4)Италия-Венеция,Милано,Верона,Генуа,Анкона,Рим,Неапол,Калабрия и Сицилия,Палермо,Лаго ди гарда
5)Монако
6)Франция-Париж,Ница,Кан,Сан Рафаел,Сен Тропе
7)Чехия-Прага
8)Австрия-Залцбург,Виена
9 Унгария-Будапеща
10)Германия-естествено Мюнхен
11)Гърция-Солун,Катерини,Атина
12)Турция-Одрин,Истанбул

Най ми хареса Германия и Австрия

Аватар

Мнение от da__buzz » 28 Фев 2009, 14:05

няколко пъти в Гърция и няколко пъти в Турция
като гледам аз никаде не съм ходил спрямо другите :uups:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 28 Фев 2009, 16:26

Не съм излизал от България :| , но ми се иска да видя света отвъд Българското как живеят ! Живот и здраве искам някакво trip-че да направя :)

Предишна

Назад към Извън Темата