Жоро Торнев: По-секси от жена в БМВ няма
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
спор няма тошко
просто разискваме приноса на г-н торнев за бмв клуб българия през годините,все пак нещо ново е че човека е в дъното на създаването на нашата общтност
просто разискваме приноса на г-н торнев за бмв клуб българия през годините,все пак нещо ново е че човека е в дъното на създаването на нашата общтност

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
как не разбрахте ,че бетонирането в тва....:"ние сме основата!" не води до хубаво нито за клуба ,нито за форума!? да ви се чуди човек на бетонните глави. нито сте измислили фенството към тая марка ,нито е ваше...! дали журналистката е предала точно думите не е важно-важно е отношението на некои колеги . и жоро торнев сигурно нема да стане по-малко фен и нема да е по-малко и от вас фен -само заради това,че не е член на клуба или не пише у форума...! фенове некои сме били и преди да има клуб и ше сме си и без клуб-той просто ни организира малко и ни свързва,но само докато е полезно и приятно...!!
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
по темата: жена в БМВ наистина е много секси. Но жена в състезателен екип (като на Ф1) и в състезателна кола е още по секси. Има няколко в DTM и в американските серии Indicar, NASCAR мисля че също се намират...

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
SKISA написа:как не разбрахте ,че бетонирането в тва....:"ние сме основата!" не води до хубаво нито за клуба ,нито за форума!? да ви се чуди човек на бетонните глави. нито сте измислили фенството към тая марка ,нито е ваше...! дали журналистката е предала точно думите не е важно-важно е отношението на некои колеги . и жоро торнев сигурно нема да стане по-малко фен и нема да е по-малко и от вас фен -само заради това,че не е член на клуба или не пише у форума...! фенове некои сме били и преди да има клуб и ше сме си и без клуб-той просто ни организира малко и ни свързва,но само докато е полезно и приятно...!!
И аз горе-долу им го напомних ма на, изкарах пищаците

Toni Montana написа:по темата: жена в БМВ наистина е много секси. Но жена в състезателен екип (като на Ф1) и в състезателна кола е още по секси. Има няколко в DTM и в американските серии Indicar, NASCAR мисля че също се намират...
Аз ги предпочитам малко по разсъблечени, то в тези огнеопорни екипи са като ханъми, колега, поне малко плът на показ

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
bum_bum написа:Няма начин да не се засегне ако прочете написаното за жена си.
Още много се чудя на тоя стар български обичай- всяка жена, с която няма шанс да спиш е к**ва![]()
Ако наистина има толкова голяма колекция от БМВ- та, то ясно, че е доказан фен и ентусиаст и мисля, че е редно управителния съвет да издири неговите координати и да го направи почетен член на клубаКакто и да се затрият мненията за жена му. Не е добре така да се говори за хората. А на тия, дето са най-сигурни в половинките си и обсъждат другите ще дам съвет да не съдят другите, а да си гледат в паничката, че един ден много ще има да циврят
Този стар български обичай ни е вменен от нежния пол, bum_bum, всяка красива и привлекателна жена, никога няма да спи с красив, умен и привлекателен мъж, ако не притежава "най-важното", защото за нея е само губене на време, останалото са празни приказки. Или искаш да кажеш, че гърлите, които така щедро ни засипват от екрана на TV-то в реклами на автомобили, фолк и какво ли още не, имат шанса да изберат мъжа на мечтите си, или просто спят с тези, които са ги изкарали там?
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
В подкрепа на писаното по-горе от мен и без коментар.
http://www.slava.bg/profiles/17.html
http://www.slava.bg/profiles/17.html
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ивчо3 написа:bum_bum написа:Няма начин да не се засегне ако прочете написаното за жена си.
Още много се чудя на тоя стар български обичай- всяка жена, с която няма шанс да спиш е к**ва![]()
Ако наистина има толкова голяма колекция от БМВ- та, то ясно, че е доказан фен и ентусиаст и мисля, че е редно управителния съвет да издири неговите координати и да го направи почетен член на клубаКакто и да се затрият мненията за жена му. Не е добре така да се говори за хората. А на тия, дето са най-сигурни в половинките си и обсъждат другите ще дам съвет да не съдят другите, а да си гледат в паничката, че един ден много ще има да циврят
Този стар български обичай ни е вменен от нежния пол, bum_bum, всяка красива и привлекателна жена, никога няма да спи с красив, умен и привлекателен мъж, ако не притежава "най-важното", защото за нея е само губене на време, останалото са празни приказки. Или искаш да кажеш, че гърлите, които така щедро ни засипват от екрана на TV-то в реклами на автомобили, фолк и какво ли още не, имат шанса да изберат мъжа на мечтите си, или просто спят с тези, които са ги изкарали там?
Пълни глупости!
Самото ти пораженческо мислене те лишава от възможността да получиш това, което искаш. Въпросните жени, които споменаваш са също хора. И не е нужно да си милионер за да се вредиш там

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:ивчо3 написа:bum_bum написа:Няма начин да не се засегне ако прочете написаното за жена си.
Пълни глупости!
Самото ти пораженческо мислене те лишава от възможността да получиш това, което искаш. Въпросните жени, които споменаваш са също хора. И не е нужно да си милионер за да се вредиш там
Тук си в голяма грешка за пораженческото мислене. Точно поради тази причина не бих легнал с прехвалените красавици, а именно защото са арогантни, самоуверени, ще те направят милионер, ако си милиардер

Значи нито Мира Добрева е от големите красавици....нито Жоро Торнев е от големите богаташи....какво толкова коментирате, незнам....Кой с кого е, и защо е с него си е личен проблем на всеки човек.
Колко от вас са били някога през живота си с жена, която вижда маааааааалко по-далече от носа си (не визирам въпросната Мира в момента), и не припада по БМВ-то ви, та се изказвате така крайно? Много ми е чудно.....
Не се изказвам лично към никой от писалите по темата..., но тези коментари се въртят едни и същи всеки път....всички красиви жени са к***, и всички богати мъже са боклуци, айде разбрахме се и да се приключва с това.....
Друг е въпроса, се вместо да се джафкате тука и само да гледате в чуждата паничка кой какъв е колко има, може да насочите енергията си към собственото си усъвършенстване.....пък може и да станете по-привлекателни, знае ли човек...
Бум бум е прав за пораженческто мислене

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Мишел написа:Колко от вас са били някога през живота си с жена, която вижда маааааааалко по-далече от носа си (не визирам въпросната Мира в момента), и не припада по БМВ-то ви, та се изказвате така крайно? Много ми е чудно.....
Аз

Ама може би и затова не съм се разписал досега в тая хейтърска тема

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Единствената полза от тази тема маи е ,че видях ,че Мишел е сложила нови снимки в галврията си! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Замислих се... Един човек от форума вчера ми каза нещо... "Всичко в този живот се свежда до полза и вреда... И това че аз не съм го осъзнала... и т.н"... и че тези неща имали различни измерения....
Та моят отговор беше: " Мдааа, вероятно ти за това си стигнал толкова делеч, защото твърде рано си го осъзнал..."
Нормално е, винаги е било така - красивите и привлекателни жени, да искат повече от живота, включително и във финансово отношение. Всяка жена решава сама за себи си какво да постави на преден план или как да балансира нещата... чувства, страсти, сигурност, спокойствие, кариера.
А на мъжете, отрекли се "доброволно от...какво беше там - брак и секс", заради префърцунените красавици... ще кажа... има огромен брой жени, изглеждащи добре и първата им мисъл като срещнат някой не е... каква е колата му, има ли имоти, къде ще ме заведе и пр. Някои неща понякога са много по-важни от външната и чисто материална страна на отношенията. Както каза Бум Бум, пораженческото мислене е ... типа мислене на мъжете без самочувствие. Жените харесват уверени мъже. А самочувствието и увереността не са само резултат на финансово благосъстояние...
Хайде много се разписах... Видях преди година две Мира Добрева на улицата, разминахме се, изглеждаше зашеметяващо, усмихната, с блясък в очите... Така може да изглежда само жена, която е влюбена и щастлива... Мъжът и няма да коментирам... Да си кара със здраве баварките
Важното е, че е фен...
Та моят отговор беше: " Мдааа, вероятно ти за това си стигнал толкова делеч, защото твърде рано си го осъзнал..."
Нормално е, винаги е било така - красивите и привлекателни жени, да искат повече от живота, включително и във финансово отношение. Всяка жена решава сама за себи си какво да постави на преден план или как да балансира нещата... чувства, страсти, сигурност, спокойствие, кариера.
А на мъжете, отрекли се "доброволно от...какво беше там - брак и секс", заради префърцунените красавици... ще кажа... има огромен брой жени, изглеждащи добре и първата им мисъл като срещнат някой не е... каква е колата му, има ли имоти, къде ще ме заведе и пр. Някои неща понякога са много по-важни от външната и чисто материална страна на отношенията. Както каза Бум Бум, пораженческото мислене е ... типа мислене на мъжете без самочувствие. Жените харесват уверени мъже. А самочувствието и увереността не са само резултат на финансово благосъстояние...
Хайде много се разписах... Видях преди година две Мира Добрева на улицата, разминахме се, изглеждаше зашеметяващо, усмихната, с блясък в очите... Така може да изглежда само жена, която е влюбена и щастлива... Мъжът и няма да коментирам... Да си кара със здраве баварките

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Убавица у лада нема
Но и на мен ми прави впечатление, че на всички хубави известни български се водят легенди за тяхното сексуално минало, е прекалено съм далеч за да знам истина ли е, за жалост

Но и на мен ми прави впечатление, че на всички хубави известни български се водят легенди за тяхното сексуално минало, е прекалено съм далеч за да знам истина ли е, за жалост

62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5