Жоро Торнев: По-секси от жена в БМВ няма

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 10 Мар 2009, 0:14

спор няма тошко
просто разискваме приноса на г-н торнев за бмв клуб българия през годините,все пак нещо ново е че човека е в дъното на създаването на нашата общтност :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Мар 2009, 0:47

как не разбрахте ,че бетонирането в тва....:"ние сме основата!" не води до хубаво нито за клуба ,нито за форума!? да ви се чуди човек на бетонните глави. нито сте измислили фенството към тая марка ,нито е ваше...! дали журналистката е предала точно думите не е важно-важно е отношението на некои колеги . и жоро торнев сигурно нема да стане по-малко фен и нема да е по-малко и от вас фен -само заради това,че не е член на клуба или не пише у форума...! фенове некои сме били и преди да има клуб и ше сме си и без клуб-той просто ни организира малко и ни свързва,но само докато е полезно и приятно...!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i

Мнение от Toni Montana » 10 Мар 2009, 3:05

по темата: жена в БМВ наистина е много секси. Но жена в състезателен екип (като на Ф1) и в състезателна кола е още по секси. Има няколко в DTM и в американските серии Indicar, NASCAR мисля че също се намират...
:bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 10 Мар 2009, 10:21

SKISA написа:как не разбрахте ,че бетонирането в тва....:"ние сме основата!" не води до хубаво нито за клуба ,нито за форума!? да ви се чуди човек на бетонните глави. нито сте измислили фенството към тая марка ,нито е ваше...! дали журналистката е предала точно думите не е важно-важно е отношението на некои колеги . и жоро торнев сигурно нема да стане по-малко фен и нема да е по-малко и от вас фен -само заради това,че не е член на клуба или не пише у форума...! фенове некои сме били и преди да има клуб и ше сме си и без клуб-той просто ни организира малко и ни свързва,но само докато е полезно и приятно...!!

И аз горе-долу им го напомних ма на, изкарах пищаците :D ;)

Toni Montana написа:по темата: жена в БМВ наистина е много секси. Но жена в състезателен екип (като на Ф1) и в състезателна кола е още по секси. Има няколко в DTM и в американските серии Indicar, NASCAR мисля че също се намират...

Аз ги предпочитам малко по разсъблечени, то в тези огнеопорни екипи са като ханъми, колега, поне малко плът на показ :idea: ;)
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 10 Мар 2009, 10:24

:yes: :yes: :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 12 Мар 2009, 12:36

bum_bum написа:Няма начин да не се засегне ако прочете написаното за жена си.
Още много се чудя на тоя стар български обичай- всяка жена, с която няма шанс да спиш е к**ва :mrgreen:
Ако наистина има толкова голяма колекция от БМВ- та, то ясно, че е доказан фен и ентусиаст и мисля, че е редно управителния съвет да издири неговите координати и да го направи почетен член на клуба :idea: Както и да се затрият мненията за жена му. Не е добре така да се говори за хората. А на тия, дето са най-сигурни в половинките си и обсъждат другите ще дам съвет да не съдят другите, а да си гледат в паничката, че един ден много ще има да циврят :mrgreen:

Този стар български обичай ни е вменен от нежния пол, bum_bum, всяка красива и привлекателна жена, никога няма да спи с красив, умен и привлекателен мъж, ако не притежава "най-важното", защото за нея е само губене на време, останалото са празни приказки. Или искаш да кажеш, че гърлите, които така щедро ни засипват от екрана на TV-то в реклами на автомобили, фолк и какво ли още не, имат шанса да изберат мъжа на мечтите си, или просто спят с тези, които са ги изкарали там?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 12 Мар 2009, 12:55

В подкрепа на писаното по-горе от мен и без коментар.
http://www.slava.bg/profiles/17.html

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Мар 2009, 14:48

ивчо3 написа:
Още много се чудя на тоя стар български обичай- всяка жена, с която няма шанс да спиш е к**ва :mrgreen:
Ако наистина има толкова голяма колекция от БМВ- та, то ясно, че е доказан фен и ентусиаст и мисля, че е редно управителния съвет да издири неговите координати и да го направи почетен член на клуба :idea: Както и да се затрият мненията за жена му. Не е добре така да се говори за хората. А на тия, дето са най-сигурни в половинките си и обсъждат другите ще дам съвет да не съдят другите, а да си гледат в паничката, че един ден много ще има да циврят :mrgreen:

Този стар български обичай ни е вменен от нежния пол, bum_bum, всяка красива и привлекателна жена, никога няма да спи с красив, умен и привлекателен мъж, ако не притежава "най-важното", защото за нея е само губене на време, останалото са празни приказки. Или искаш да кажеш, че гърлите, които така щедро ни засипват от екрана на TV-то в реклами на автомобили, фолк и какво ли още не, имат шанса да изберат мъжа на мечтите си, или просто спят с тези, които са ги изкарали там?

Пълни глупости!
Самото ти пораженческо мислене те лишава от възможността да получиш това, което искаш. Въпросните жени, които споменаваш са също хора. И не е нужно да си милионер за да се вредиш там ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 12 Мар 2009, 15:03

bum_bum написа:
ивчо3 написа:

Пълни глупости!
Самото ти пораженческо мислене те лишава от възможността да получиш това, което искаш. Въпросните жени, които споменаваш са също хора. И не е нужно да си милионер за да се вредиш там ;)

Тук си в голяма грешка за пораженческото мислене. Точно поради тази причина не бих легнал с прехвалените красавици, а именно защото са арогантни, самоуверени, ще те направят милионер, ако си милиардер :mhihi: , постоянно натякват колко са по-по-най, интриги, капризи, изневери и много други неща. Разбира се не всички са такива и не желая да обиждам красивите дами, които и по дух са такива. Това го казвам от личен опит, една от причините да се обрека доброволно на безбрачие и секс са жените от този тип. А ти bum_bum, прочете ли линка, който пуснах с втория си постинг на тази тема? Какво стана с инженера и ремонтьор на асансьори, явяващ се първи съпруг? И защо тази ревност към настоящия? Само от чиста обич ще да е. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 12 Мар 2009, 15:28

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Значи нито Мира Добрева е от големите красавици....нито Жоро Торнев е от големите богаташи....какво толкова коментирате, незнам....Кой с кого е, и защо е с него си е личен проблем на всеки човек.
Колко от вас са били някога през живота си с жена, която вижда маааааааалко по-далече от носа си (не визирам въпросната Мира в момента), и не припада по БМВ-то ви, та се изказвате така крайно? Много ми е чудно.....
Не се изказвам лично към никой от писалите по темата..., но тези коментари се въртят едни и същи всеки път....всички красиви жени са к***, и всички богати мъже са боклуци, айде разбрахме се и да се приключва с това.....
Друг е въпроса, се вместо да се джафкате тука и само да гледате в чуждата паничка кой какъв е колко има, може да насочите енергията си към собственото си усъвършенстване.....пък може и да станете по-привлекателни, знае ли човек...
Бум бум е прав за пораженческто мислене ;)

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 12 Мар 2009, 16:10

Мишел написа:Колко от вас са били някога през живота си с жена, която вижда маааааааалко по-далече от носа си (не визирам въпросната Мира в момента), и не припада по БМВ-то ви, та се изказвате така крайно? Много ми е чудно.....

Аз :)
Ама може би и затова не съм се разписал досега в тая хейтърска тема :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 12 Мар 2009, 16:18

Единствената полза от тази тема маи е ,че видях ,че Мишел е сложила нови снимки в галврията си! :D
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 12 Мар 2009, 16:26

Замислих се... Един човек от форума вчера ми каза нещо... "Всичко в този живот се свежда до полза и вреда... И това че аз не съм го осъзнала... и т.н"... и че тези неща имали различни измерения....
Та моят отговор беше: " Мдааа, вероятно ти за това си стигнал толкова делеч, защото твърде рано си го осъзнал..."

Нормално е, винаги е било така - красивите и привлекателни жени, да искат повече от живота, включително и във финансово отношение. Всяка жена решава сама за себи си какво да постави на преден план или как да балансира нещата... чувства, страсти, сигурност, спокойствие, кариера.

А на мъжете, отрекли се "доброволно от...какво беше там - брак и секс", заради префърцунените красавици... ще кажа... има огромен брой жени, изглеждащи добре и първата им мисъл като срещнат някой не е... каква е колата му, има ли имоти, къде ще ме заведе и пр. Някои неща понякога са много по-важни от външната и чисто материална страна на отношенията. Както каза Бум Бум, пораженческото мислене е ... типа мислене на мъжете без самочувствие. Жените харесват уверени мъже. А самочувствието и увереността не са само резултат на финансово благосъстояние...
Хайде много се разписах... Видях преди година две Мира Добрева на улицата, разминахме се, изглеждаше зашеметяващо, усмихната, с блясък в очите... Така може да изглежда само жена, която е влюбена и щастлива... Мъжът и няма да коментирам... Да си кара със здраве баварките ;) Важното е, че е фен...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 12 Мар 2009, 16:29

Зарежи.....тука 80% са ......как да порастнеш и да направиш нещо в живота си, когато само гледаш и плюеш по хората.....и търсиш кой да ти е крив за собствените ти неудачи.......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Мар 2009, 16:33

Убавица у лада нема :mhihi:
Но и на мен ми прави впечатление, че на всички хубави известни български се водят легенди за тяхното сексуално минало, е прекалено съм далеч за да знам истина ли е, за жалост :confused: :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата