Шофиране-пушене
Модератор: Общи модератори
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Аз особенно на дълъг път без цигари немога.
Пуша доста докато карам и не мисля че е проблем.
Някои по-нагоре каза че слабия шофьор с или без цигара все си е слаб
П.С. Престанете да се карате за глупости.
Пуша доста докато карам и не мисля че е проблем.
Някои по-нагоре каза че слабия шофьор с или без цигара все си е слаб

П.С. Престанете да се карате за глупости.
- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
На мен ми е все едно! Обаче се дразня на хората, които си мятат фасовете и още по-лошо кутиите навън. Пролетта като отивах към университета, един румънец супер много ме вбеси. Както си карах по Борис III и този пред мен си изхвърли кутията от цигари. На сфетофара свалих прозореца,бипнах му и най-културно го нахраних.

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
Пуша си в колата, когато се връщах от Германия ми се събраха 30 часа нон стоп шофиране и преди да тръгна бях буден от 15 часа, значи общо 45 и цигарите бяха едно от нещата, което ме държеше буден, стимулираха ме.
П.С. Пушенето е отврат
П.С. Пушенето е отврат
Re: Шофиране-пушене
Scott написа: пуснах я защото днес 2 пъти се спасих от такива шофьори дето докато си палят цигарката минават в насрещното,хубаво е че има и такива като мен дето си гледат пътя а не се занимават с телефони и цигарки
Ай стига глупости, измисляш си. Малко са пушачите, които да не могат да си нацелят цигарата без да гледат. И ти сега да срещнеш цели двама...
А по темата: цигарите не ми пречат да шофирам изобщо, както и всичко, което става в колата и извън нея.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Щеше да е хубаво да си измислях,но не е такаferdy написа:Scott написа: пуснах я защото днес 2 пъти се спасих от такива шофьори дето докато си палят цигарката минават в насрещното,хубаво е че има и такива като мен дето си гледат пътя а не се занимават с телефони и цигарки
Ай стига глупости, измисляш си. Малко са пушачите, които да не могат да си нацелят цигарата без да гледат. И ти сега да срещнеш цели двама...
А по темата: цигарите не ми пречат да шофирам изобщо, както и всичко, което става в колата и извън нея.
И мен не ме разсейва говоренето по телефома,ама е забранено,мен не ме кефи като разни индивиди дето се мъчат да си запалят цигарката кръстосват платната за движение и аз трябва да се чуда как да ги заобиколя
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
добре де разбрахме те !
стига си мрънкал!
двама са си палили цигарите и са щели да те блъснат! да верно кофти е, но важното е, че инцидент няма! криво ти е, излял си си мъката.
това според мен приключва темата
стига си мрънкал!
двама са си палили цигарите и са щели да те блъснат! да верно кофти е, но важното е, че инцидент няма! криво ти е, излял си си мъката.

Какво мисля за пушенето при шофиране....зависи от шофьора. Разсеяния и неконцентриран шофьор съм против да пуши. Само това му трябва да се занимава и с него....макар че с качествата, които посочих вече е достатъчно опасен.
От друга страна на адекватния човек цигарата не му пречи. Пушачите дори ги успокоява.
Неприятно е това, което ти се е случило....
Попаднал си на шофьори , които не са били готови да съчетаят пушенето с карането
От друга страна на адекватния човек цигарата не му пречи. Пушачите дори ги успокоява.
Неприятно е това, което ти се е случило....
Попаднал си на шофьори , които не са били готови да съчетаят пушенето с карането

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ОкStanchev написа:добре де разбрахме те !
стига си мрънкал!
Само дето секи ден ги виждам такива индивиди,не всички са такива но ги има,не стига,че е некъдърен па и се опитва да пуши,цигарата му идва в повече,на тез индивиди и телефона им действа така,но както и да е не ми беше целта да се храниме

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Scott написа:Щеше да е хубаво да си измислях,но не е такаferdy написа:Scott написа: пуснах я защото днес 2 пъти се спасих от такива шофьори дето докато си палят цигарката минават в насрещното,хубаво е че има и такива като мен дето си гледат пътя а не се занимават с телефони и цигарки
И мен не ме разсейва говоренето по телефома,ама е забранено,мен не ме кефи като разни индивиди дето се мъчат да си запалят цигарката кръстосват платната за движение и аз трябва да се чуда как да ги заобиколя
И мен не ме кефят 95% от шоферите в София, които не могат да карат по принцип, ама не пускам анкети дали да ги свалят от колите и от общината да им дадат по едно колело. Просто внимавам повече.
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
Scott написа:Какво мислите за пушенето докато се шофира....
зависи за какво пушене става въпрос

а иначе има достатъчно време да се изпуши някоя друга цигара, докато чакаш червените цифри на светофара да отброят от 80 до 0 или докато чакаш дядото с жигулата+ремарке да вземе решение какво ще прави на пътното платно, като междувременно поставя световен рекорд за дълготрайно движение с скорост 33,3км/ч
точно за пушачите щофиори е измислена тази запалка в колата, за да не си правиш завет докато палиш, а всеки един пушач шофиор трябва да знае че се тръскка през прозореца, а пепелника е направен за да събира фасовете
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Kaкто казаха и колегите преди мен, слабият шофьор и с, и без цигара, телефон, музика и така нататък, си е слаб...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Хаха, от тая тема разбрах едно... да си пушач, си е "мамси джейсън"
Една от най-големите зависимости...
Винаги са ме дразнили разни индивиди дето нагъват баници, бози и цигари по колите си
ей така просто от естетична гледна точка, някакси да се въргаляш във кори от баница и фасове ми се струва супер... гадно 

Винаги са ме дразнили разни индивиди дето нагъват баници, бози и цигари по колите си

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4