Шофиране-пушене

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

да-не

Анкетата свършва на 06 Окт 2009, 19:28

да
74
36%
не
101
49%
не ми дреме
31
15%

Общо гласове : 206
старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 06 Сеп 2009, 23:00

Аз особенно на дълъг път без цигари немога.
Пуша доста докато карам и не мисля че е проблем.
Някои по-нагоре каза че слабия шофьор с или без цигара все си е слаб :idea:

П.С. Престанете да се карате за глупости.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA

Мнение от Тонката » 06 Сеп 2009, 23:17

На мен ми е все едно! Обаче се дразня на хората, които си мятат фасовете и още по-лошо кутиите навън. Пролетта като отивах към университета, един румънец супер много ме вбеси. Както си карах по Борис III и този пред мен си изхвърли кутията от цигари. На сфетофара свалих прозореца,бипнах му и най-културно го нахраних.
ИзображениеИзображениеИзображение
е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Мнение от BMWdrivers » 06 Сеп 2009, 23:18

Пуша си в колата, когато се връщах от Германия ми се събраха 30 часа нон стоп шофиране и преди да тръгна бях буден от 15 часа, значи общо 45 и цигарите бяха едно от нещата, което ме държеше буден, стимулираха ме.

П.С. Пушенето е отврат

младши ентусиаст
Аватар

Re: Шофиране-пушене

Мнение от ferdy » 06 Сеп 2009, 23:30

Scott написа: пуснах я защото днес 2 пъти се спасих от такива шофьори дето докато си палят цигарката минават в насрещното,хубаво е че има и такива като мен дето си гледат пътя а не се занимават с телефони и цигарки

Ай стига глупости, измисляш си. Малко са пушачите, които да не могат да си нацелят цигарата без да гледат. И ти сега да срещнеш цели двама...

А по темата: цигарите не ми пречат да шофирам изобщо, както и всичко, което става в колата и извън нея.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 06 Сеп 2009, 23:37

ferdy написа:
Scott написа: пуснах я защото днес 2 пъти се спасих от такива шофьори дето докато си палят цигарката минават в насрещното,хубаво е че има и такива като мен дето си гледат пътя а не се занимават с телефони и цигарки

Ай стига глупости, измисляш си. Малко са пушачите, които да не могат да си нацелят цигарата без да гледат. И ти сега да срещнеш цели двама...

А по темата: цигарите не ми пречат да шофирам изобщо, както и всичко, което става в колата и извън нея.
Щеше да е хубаво да си измислях,но не е така
И мен не ме разсейва говоренето по телефома,ама е забранено,мен не ме кефи като разни индивиди дето се мъчат да си запалят цигарката кръстосват платната за движение и аз трябва да се чуда как да ги заобиколя
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 06 Сеп 2009, 23:42

добре де разбрахме те !
стига си мрънкал!
двама са си палили цигарите и са щели да те блъснат! да верно кофти е, но важното е, че инцидент няма! криво ти е, излял си си мъката.
това според мен приключва темата ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 06 Сеп 2009, 23:51

Какво мисля за пушенето при шофиране....зависи от шофьора. Разсеяния и неконцентриран шофьор съм против да пуши. Само това му трябва да се занимава и с него....макар че с качествата, които посочих вече е достатъчно опасен.
От друга страна на адекватния човек цигарата не му пречи. Пушачите дори ги успокоява.

Неприятно е това, което ти се е случило....
Попаднал си на шофьори , които не са били готови да съчетаят пушенето с карането ;)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 06 Сеп 2009, 23:53

Stanchev написа:добре де разбрахме те !
стига си мрънкал!
двама са си палили цигарите и са щели да те блъснат! да верно кофти е, но важното е, че инцидент няма! криво ти е, излял си си мъката.
това според мен приключва темата ;)
Ок
Само дето секи ден ги виждам такива индивиди,не всички са такива но ги има,не стига,че е некъдърен па и се опитва да пуши,цигарата му идва в повече,на тез индивиди и телефона им действа така,но както и да е не ми беше целта да се храниме ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 07 Сеп 2009, 0:35

Scott написа:
ferdy написа:

Щеше да е хубаво да си измислях,но не е така
И мен не ме разсейва говоренето по телефома,ама е забранено,мен не ме кефи като разни индивиди дето се мъчат да си запалят цигарката кръстосват платната за движение и аз трябва да се чуда как да ги заобиколя

И мен не ме кефят 95% от шоферите в София, които не могат да карат по принцип, ама не пускам анкети дали да ги свалят от колите и от общината да им дадат по едно колело. Просто внимавам повече.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: mega10B18

Мнение от terziev » 07 Сеп 2009, 1:25

Scott написа:Какво мислите за пушенето докато се шофира....

зависи за какво пушене става въпрос :weed:
а иначе има достатъчно време да се изпуши някоя друга цигара, докато чакаш червените цифри на светофара да отброят от 80 до 0 или докато чакаш дядото с жигулата+ремарке да вземе решение какво ще прави на пътното платно, като междувременно поставя световен рекорд за дълготрайно движение с скорост 33,3км/ч

точно за пушачите щофиори е измислена тази запалка в колата, за да не си правиш завет докато палиш, а всеки един пушач шофиор трябва да знае че се тръскка през прозореца, а пепелника е направен за да събира фасовете
Изображение
Явор написа:всеки който прави нещо,дори и безмислено по е30 си е един вид МАНЯК ;) тоест всички са маняци под общ знаменател :bowdown:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 07 Сеп 2009, 2:43

Kaкто казаха и колегите преди мен, слабият шофьор и с, и без цигара, телефон, музика и така нататък, си е слаб...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Сеп 2009, 7:42

Хаха, от тая тема разбрах едно... да си пушач, си е "мамси джейсън" :mhihi: Една от най-големите зависимости...
Винаги са ме дразнили разни индивиди дето нагъват баници, бози и цигари по колите си :mhihi: ей така просто от естетична гледна точка, някакси да се въргаляш във кори от баница и фасове ми се струва супер... гадно ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 07 Сеп 2009, 8:45

колкото и да го бях мислил!?
толкова смислено и обобщено, нямаше да го напиша! :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 07 Сеп 2009, 9:44

То за това пепелника в 7-цата е най-неудобното нещо от цялата кола :mhihi: но това е проблем на пушачите.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 07 Сеп 2009, 9:48

Колеги, какво сме седнали да мислим пушачите се чудя аз? Скоро им се вдига акциза на цигарите, поскъпват с много всяка година, така че ще станат скъпо удоволствие!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата