ВНИМАНИЕ! Колеги опасност нова камера с радар в София!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: ВНИМАНИЕ! Колеги опасност нова камера с радар в София!

Мнение от flame » 24 Мар 2010, 16:48

Fear написа:
flame написа:Естествено, че няма такива шофьори ;) Просто едните го правят елегантно, а за другите ГСП е ежедневие и част от живота им :mhihi:

тези, които го правят елегантно, обикнвено си носят последствията ако ги хванат, а не гледат да бутнат двайсетачка на КАТ-аджията. ;)

Бе да ти кажа и аз имам такива впечатления... :mrgreen: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Мар 2010, 16:51

Ама най ми е яко като гледам некой от англия ,франция ,еле па от швейцария ми става най весело,като го гледам как си кара лъскавата кола из наще дупки...а плаща данъка у швейцария,а там пътя убав,идети да се снушиш с него (пътя де,ма и швейцареца,ако е швейцарка) :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 24 Мар 2010, 17:22

kokobm написа:Положението е трагично!!

Като се започне от заглавието - 'ВНИМАНИЕ! Колеги опасност..........' ебас*и майката викам, извънземните дойдоха :mhihi: :mhihi:
та се продължи през 'текста' в червено, за който ми трябваше доста време да го разбера (не знам, сигурно аз съм тъп или след точката на '50км.ч.' 'Ограничението' трябваше да е смалка буква за да си продължаваше изречението, иначе, убий ме, никъв смисъл не видях....и то това да беше само....

Колеги явно от 1-2 дена има от Младост посока Орлов Мост по Цариградско Шосе на 200 метра преди Орлов Мост където има знак, че е вече 50км.ч. Ограничението нова камера с радар и светкавица, която снима и нощно време лично аз го отнесох минах със 150км.ч. и направо ослепях така блесна ... Върнах се и гледах за 30минути снима, около 50-60 коли

После не разбрах за някоя ламБа ли става въпрос, че требва д минеш с над 80 за да светне ли????

Ограничението е 50км.ч. Направена е да свети с над 80км.ч. Ако минеш и може да прави до 25 снимки в секунда!!!

Ебаси, то ако е така нема да има тъмна улица в София бе!!?!?!?!!!!!! :mhihi: :mhihi:

И се завърши с предложеното 'решение' от иначе 'зрял' член на 'форумо' за 'прашки' и 'въздухарки' , или може би пак не разбрах - всички дето носят прашки са въздухарки??

Колега написа 15412535251251 глупости без смисъл! Май само ти не си разбрал затова на твое място бих си скъсал образованието, ако имаш такова ;) ... колкото до данъците еми аз също не плащам и кво ? :lalala: и друго и днес ще мина не с 200 ами с 220 ;) не ми пука !!! Щото държавата е корумпирана по-всичките етажи :lalala: :smoke:
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 24 Мар 2010, 17:31

bobih написа:

Като се започне от заглавието - 'ВНИМАНИЕ! Колеги опасност..........' ебас*и майката викам, извънземните дойдоха :mhihi: :mhihi:
та се продължи през 'текста' в червено, за който ми трябваше доста време да го разбера (не знам, сигурно аз съм тъп или след точката на '50км.ч.' 'Ограничението' трябваше да е смалка буква за да си продължаваше изречението, иначе, убий ме, никъв смисъл не видях....и то това да беше само....

Колеги явно от 1-2 дена има от Младост посока Орлов Мост по Цариградско Шосе на 200 метра преди Орлов Мост където има знак, че е вече 50км.ч. Ограничението нова камера с радар и светкавица, която снима и нощно време лично аз го отнесох минах със 150км.ч. и направо ослепях така блесна ... Върнах се и гледах за 30минути снима, около 50-60 коли

После не разбрах за някоя ламБа ли става въпрос, че требва д минеш с над 80 за да светне ли????

Ограничението е 50км.ч. Направена е да свети с над 80км.ч. Ако минеш и може да прави до 25 снимки в секунда!!!

Ебаси, то ако е така нема да има тъмна улица в София бе!!?!?!?!!!!!! :mhihi: :mhihi:

И се завърши с предложеното 'решение' от иначе 'зрял' член на 'форумо' за 'прашки' и 'въздухарки' , или може би пак не разбрах - всички дето носят прашки са въздухарки??

Колега написа 15412535251251 глупости без смисъл! Май само ти не си разбрал затова на твое място бих си скъсал образованието, ако имаш такова ;) ... колкото до данъците еми аз също не плащам и кво ? :lalala: и друго и днес ще мина не с 200 ами с 220 ;) не ми пука !!! Щото държавата е корумпирана по-всичките етажи :lalala: :smoke:

Много си зле...
Мини с 250+ :mhihi: (идол си ми вече)

Ти не разбра нали?
Въпроса не е дали ще ти треснат акт!
Въпроса не е и че ще ти събират червата!!
Въпроса е, че по пътя заради такива като теб, особено в ГРАДА има мозък и черва по кръстовищата :banghead: (за жалост все мрът тея дето нямат вина...ама с 200+...ще стигнете "някъде там" по едно и също време ми се струва)

SKISA - разбираш ли сега аз за какво ти говоря ;)
Последна промяна Dimitroff на 24 Мар 2010, 17:40, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 24 Мар 2010, 17:33

Боже, колко мъка има по тая земя!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 24 Мар 2010, 17:49

kokobm написа:Боже, колко мъка има по тая земя!!

И счупени фарове ...!!!и дупки!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 24 Мар 2010, 18:10

По топ гиър, казаха как лекуват подобни камери в Дания, с бормашина (или ел отверка) се прави дупка и после с тоя силикона дето е на пяна. Като я напълниш и после няма оправия само нова става на парчета цялата вътре :bang: :mrgreen: :mrgreen: :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 25 Мар 2010, 2:12

Dimitroff написа:
bobih написа:

Много си зле...
Мини с 250+ :mhihi: (идол си ми вече)

Ти не разбра нали?
Въпроса не е дали ще ти треснат акт!
Въпроса не е и че ще ти събират червата!!
Въпроса е, че по пътя заради такива като теб, особено в ГРАДА има мозък и черва по кръстовищата :banghead: (за жалост все мрът тея дето нямат вина...ама с 200+...ще стигнете "някъде там" по едно и също време ми се струва)

SKISA - разбираш ли сега аз за какво ти говоря ;)

Да вземеш да си смениш дилъра :kuku: :kuku: :kuku: ... по кръстовищата кой каза, че караме с 200 ? то не е възможно първото което е :dummy: ... 90% от случките където има мозъци и черва е щото тъпите пешеходци спят!
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 25 Мар 2010, 13:07

asasin18 написа:По топ гиър, казаха как лекуват подобни камери в Дания, с бормашина (или ел отверка) се прави дупка и после с тоя силикона дето е на пяна. Като я напълниш и после няма оправия само нова става на парчета цялата вътре :bang: :mrgreen: :mrgreen: :driving:

ко речи :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 25 Мар 2010, 21:20

:OT:
Скиса тури една голяма буква бре чиче :)

По темата:
Аз съм за камерите. Писна ми от идиотски изпълнения по тези улици. Да го направят като във Варна и да се приключи с тези нарушения. Не съм светец и аз правя глупости ама неща от сорта да мина на червено и почти да сгазя пресичащите не правя. Това се случи днес на 2 пъти в различни часове на светофара на Мед. Академия на Пенчо Славейков. 1-път беше една пача с авенсис 2-рия път беше един красавец с е46. Първия път успях да нахраня до девето коляно и ме чу, ама тоз красавец с е46 не успях :(
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 25 Мар 2010, 21:45

Бе не знам кои са прави и кои са криви. Наблюдавам нещо и си мисля - добре бе, защо навсякъде е невинен до доказване на противното (тва за обикновения човек), а тука е обратното. Сигурно има нещо общо със станишев, щото и за него съм чувал разни неща... Ама днеска гледам някви новини и хоп - ТИР се обърна в Хасково, бля-бля, дупката запълнена експресно :kuku: , а на шофьора акт за несъобразена скорост. Е мама му стара, тоя ясновидец ли е, къв е? Откъде знае с ква скорост съм се движел?!?

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 25 Мар 2010, 21:55

Тая вечер като се прибирах май тая камера ме изплющя - минах с 65 покрай нея и светна. Имаше и други коли около мене та не съм сигурен, че точно мен ме е щракнала де....
Si non confectus, non reficiat.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 25 Мар 2010, 22:07

Споко бе, 150 кинта шариш в КАТ и снимката мистериозно изчезва, все едно никога не е съществувала, вие какво си мислите, че и там ли нямат хакери :twisted: Са вместо редовите катаджии да се гушат с по една 20туна, се гушат само 10 богоизбрани :mhihi: И после, горките редови полисайчета как няма да излизат на протести, като и тоя доход им го резнаха :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 26 Мар 2010, 0:09

Между другото, се навявам намисълта. Ако сме няколко коли една до друга (на снимката) и камерата щракне как ще разберат коя е колата с превишена скорост?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 26 Мар 2010, 11:09

В 24 часа (весника) мисля пишеше че тази нова камера на орлов мост НЕ ГЛОБЯВА ,за сега,може да е нек'во социологическо проучване :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата