ВНИМАНИЕ! Колеги опасност нова камера с радар в София!
Модератор: Общи модератори
Re: ВНИМАНИЕ! Колеги опасност нова камера с радар в София!
Fear написа:flame написа:Естествено, че няма такива шофьориПросто едните го правят елегантно, а за другите ГСП е ежедневие и част от живота им
![]()
тези, които го правят елегантно, обикнвено си носят последствията ако ги хванат, а не гледат да бутнат двайсетачка на КАТ-аджията.
Бе да ти кажа и аз имам такива впечатления...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ама най ми е яко като гледам некой от англия ,франция ,еле па от швейцария ми става най весело,като го гледам как си кара лъскавата кола из наще дупки...а плаща данъка у швейцария,а там пътя убав,идети да се снушиш с него (пътя де,ма и швейцареца,ако е швейцарка) 

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
kokobm написа:Положението е трагично!!
Като се започне от заглавието - 'ВНИМАНИЕ! Колеги опасност..........' ебас*и майката викам, извънземните дойдоха![]()
![]()
та се продължи през 'текста' в червено, за който ми трябваше доста време да го разбера (не знам, сигурно аз съм тъп или след точката на '50км.ч.' 'Ограничението' трябваше да е смалка буква за да си продължаваше изречението, иначе, убий ме, никъв смисъл не видях....и то това да беше само....Колеги явно от 1-2 дена има от Младост посока Орлов Мост по Цариградско Шосе на 200 метра преди Орлов Мост където има знак, че е вече 50км.ч. Ограничението нова камера с радар и светкавица, която снима и нощно време лично аз го отнесох минах със 150км.ч. и направо ослепях така блесна ... Върнах се и гледах за 30минути снима, около 50-60 коли
После не разбрах за някоя ламБа ли става въпрос, че требва д минеш с над 80 за да светне ли????Ограничението е 50км.ч. Направена е да свети с над 80км.ч. Ако минеш и може да прави до 25 снимки в секунда!!!
Ебаси, то ако е така нема да има тъмна улица в София бе!!?!?!?!!!!!!![]()
![]()
И се завърши с предложеното 'решение' от иначе 'зрял' член на 'форумо' за 'прашки' и 'въздухарки' , или може би пак не разбрах - всички дето носят прашки са въздухарки??
Колега написа 15412535251251 глупости без смисъл! Май само ти не си разбрал затова на твое място бих си скъсал образованието, ако имаш такова

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
bobih написа:kokobm написа:Положението е трагично!!
Като се започне от заглавието - 'ВНИМАНИЕ! Колеги опасност..........' ебас*и майката викам, извънземните дойдоха![]()
![]()
та се продължи през 'текста' в червено, за който ми трябваше доста време да го разбера (не знам, сигурно аз съм тъп или след точката на '50км.ч.' 'Ограничението' трябваше да е смалка буква за да си продължаваше изречението, иначе, убий ме, никъв смисъл не видях....и то това да беше само....Колеги явно от 1-2 дена има от Младост посока Орлов Мост по Цариградско Шосе на 200 метра преди Орлов Мост където има знак, че е вече 50км.ч. Ограничението нова камера с радар и светкавица, която снима и нощно време лично аз го отнесох минах със 150км.ч. и направо ослепях така блесна ... Върнах се и гледах за 30минути снима, около 50-60 коли
После не разбрах за някоя ламБа ли става въпрос, че требва д минеш с над 80 за да светне ли????Ограничението е 50км.ч. Направена е да свети с над 80км.ч. Ако минеш и може да прави до 25 снимки в секунда!!!
![]()
И се завърши с предложеното 'решение' от иначе 'зрял' член на 'форумо' за 'прашки' и 'въздухарки' , или може би пак не разбрах - всички дето носят прашки са въздухарки??
Колега написа 15412535251251 глупости без смисъл! Май само ти не си разбрал затова на твое място бих си скъсал образованието, ако имаш такова... колкото до данъците еми аз също не плащам и кво ?
и друго и днес ще мина не с 200 ами с 220
не ми пука !!! Щото държавата е корумпирана по-всичките етажи
![]()
Много си зле...
Мини с 250+

Ти не разбра нали?
Въпроса не е дали ще ти треснат акт!
Въпроса не е и че ще ти събират червата!!
Въпроса е, че по пътя заради такива като теб, особено в ГРАДА има мозък и черва по кръстовищата

SKISA - разбираш ли сега аз за какво ти говоря

Последна промяна Dimitroff на 24 Мар 2010, 17:40, променена общо 1 път
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Боже, колко мъка има по тая земя!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
kokobm написа:Боже, колко мъка има по тая земя!!
И счупени фарове ...!!!и дупки!!!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
По топ гиър, казаха как лекуват подобни камери в Дания, с бормашина (или ел отверка) се прави дупка и после с тоя силикона дето е на пяна. Като я напълниш и после няма оправия само нова става на парчета цялата вътре

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Dimitroff написа:bobih написа:kokobm написа:Положението е трагично!!
![]()
![]()
Колега написа 15412535251251 глупости без смисъл! Май само ти не си разбрал затова на твое място бих си скъсал образованието, ако имаш такова... колкото до данъците еми аз също не плащам и кво ?
и друго и днес ще мина не с 200 ами с 220
не ми пука !!! Щото държавата е корумпирана по-всичките етажи
![]()
Много си зле...
Мини с 250+(идол си ми вече)
Ти не разбра нали?
Въпроса не е дали ще ти треснат акт!
Въпроса не е и че ще ти събират червата!!
Въпроса е, че по пътя заради такива като теб, особено в ГРАДА има мозък и черва по кръстовищата(за жалост все мрът тея дето нямат вина...ама с 200+...ще стигнете "някъде там" по едно и също време ми се струва)
SKISA - разбираш ли сега аз за какво ти говоря
Да вземеш да си смениш дилъра

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
asasin18 написа:По топ гиър, казаха как лекуват подобни камери в Дания, с бормашина (или ел отверка) се прави дупка и после с тоя силикона дето е на пяна. Като я напълниш и после няма оправия само нова става на парчета цялата вътре![]()
![]()
![]()
ко речи

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Скиса тури една голяма буква бре чиче

По темата:
Аз съм за камерите. Писна ми от идиотски изпълнения по тези улици. Да го направят като във Варна и да се приключи с тези нарушения. Не съм светец и аз правя глупости ама неща от сорта да мина на червено и почти да сгазя пресичащите не правя. Това се случи днес на 2 пъти в различни часове на светофара на Мед. Академия на Пенчо Славейков. 1-път беше една пача с авенсис 2-рия път беше един красавец с е46. Първия път успях да нахраня до девето коляно и ме чу, ама тоз красавец с е46 не успях

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Бе не знам кои са прави и кои са криви. Наблюдавам нещо и си мисля - добре бе, защо навсякъде е невинен до доказване на противното (тва за обикновения човек), а тука е обратното. Сигурно има нещо общо със станишев, щото и за него съм чувал разни неща... Ама днеска гледам някви новини и хоп - ТИР се обърна в Хасково, бля-бля, дупката запълнена експресно
, а на шофьора акт за несъобразена скорост. Е мама му стара, тоя ясновидец ли е, къв е? Откъде знае с ква скорост съм се движел?!?

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Тая вечер като се прибирах май тая камера ме изплющя - минах с 65 покрай нея и светна. Имаше и други коли около мене та не съм сигурен, че точно мен ме е щракнала де....
Si non confectus, non reficiat.
Споко бе, 150 кинта шариш в КАТ и снимката мистериозно изчезва, все едно никога не е съществувала, вие какво си мислите, че и там ли нямат хакери
Са вместо редовите катаджии да се гушат с по една 20туна, се гушат само 10 богоизбрани
И после, горките редови полисайчета как няма да излизат на протести, като и тоя доход им го резнаха 

Между другото, се навявам намисълта. Ако сме няколко коли една до друга (на снимката) и камерата щракне как ще разберат коя е колата с превишена скорост?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
В 24 часа (весника) мисля пишеше че тази нова камера на орлов мост НЕ ГЛОБЯВА ,за сега,може да е нек'во социологическо проучване