Можете ли да направите полицейско...
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Можете ли да направите полицейско...
titto написа:Ръчна не трябва.За да остане "права линията"на цялото упражнение погледнато отстрани, първо се "заиграва"с чукване на десен, после пълен ляв, междувременно съединител, крачна спирачка със слаб натиск и 2-ра(не 1-ва) с всичката газ!
(Получава се забавяне при опити за вкарване на 1-ва скорост )
Хмм .. аз го усвоих тва на скоро на снега със кола с предно и като цяло маневрата беше газ на задна, десен/ляв (зависи къде има повече мегдан

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
ОК , ще пробвам без ръчна , винаги съм мислил , че си трябва , поне по филмите така правят .
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
GRINGO написа:P1tbuL написа:Rainbow написа:Това "извращение" някой мъчил ли го е с автоматик кола![]()
И съответно може ли да стане или най-много да се прецака скоростната кутия
Аз съм твоя човек и ще ти кажа как ставаслагаш R плавно си ускоряваш почти до предела от там въртиш рязко волана и скачаш на спирачките за да се завърти хубаво предницата и през това време вече си сложил на D и изчезваш
Тествано е с е34 автомат
Но все пак не е за препоръчване при автоматиците
Много интересно и аз точно така го права.
Вчера пробвах на снега и от 5-тия път почна да се получава.
Еми става много ясно колега

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
july77 написа:ОК , ще пробвам без ръчна , винаги съм мислил , че си трябва , поне по филмите така правят .
чакай сега да си изясниме малко колега... ти искаш 180 или 360 градуса? защото при 360 ти трябва ръчна да но при 180 ти се движиш на задна и там по скоро ще ти е по лесно ако нямаш АБС за да блокират предните колела и да изнесат предницата за по бързо завъртане. докъто при 360 е мътна и кървава- движиш се с около 80-90 дърпаш ръчната въртиш рязко воланав момента в който е тръгнала колата пускаш волана преди да ти захапе задницата въртиш на другата страна волана и скачаш на спирачките, като се изнесе до към средата предницата пускаш волана даваш газ и си ти.... и тва е тествано- става но с повече мъки... 180 е по лесно

180- http://www.youtube.com/watch?v=e7A7QHsGRwQ
360- http://www.youtube.com/watch?v=MIgoxDjqCK8
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Колегата пита за 180" обръщане,"като по филмите"
Обръщането се нарича "ОПЕРАТИВНО",става най приятно и лесно с автоматик.
Газ на задна,леко чукваш волана без да го държиш здраво-да ти се плъзга през дланта.Като изправиш колата с предницата вече в посоката на движение,при самото завъртанена на колата трябва вече да си превключил от задна на директна,и педала до метала!
Правил съм го стотици пъти на полигона на Божурище,по простата причина че преди време работех в НСО.
Пурите ги правехме да пърдят,няма по-здрава кола за такава цел.Абсолютно безсмъртна!
Обръщането се нарича "ОПЕРАТИВНО",става най приятно и лесно с автоматик.
Газ на задна,леко чукваш волана без да го държиш здраво-да ти се плъзга през дланта.Като изправиш колата с предницата вече в посоката на движение,при самото завъртанена на колата трябва вече да си превключил от задна на директна,и педала до метала!

Правил съм го стотици пъти на полигона на Божурище,по простата причина че преди време работех в НСО.
Пурите ги правехме да пърдят,няма по-здрава кола за такава цел.Абсолютно безсмъртна!

50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4