Можете ли да направите полицейско...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Можете ли?

Мога бе!
60
46%
Тц.
70
54%

Общо гласове : 130
старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Re: Можете ли да направите полицейско...

Мнение от ogata » 20 Дек 2010, 22:20

titto написа:Ръчна не трябва.За да остане "права линията"на цялото упражнение погледнато отстрани, първо се "заиграва"с чукване на десен, после пълен ляв, междувременно съединител, крачна спирачка със слаб натиск и 2-ра(не 1-ва) с всичката газ!
(Получава се забавяне при опити за вкарване на 1-ва скорост )

Хмм .. аз го усвоих тва на скоро на снега със кола с предно и като цяло маневрата беше газ на задна, десен/ляв (зависи къде има повече мегдан :mhihi: ) и докато колата е още в процес на завъртане - 1ва и газ, което обясняваше зверското боксуване, но пък при ситуация на асвалт ще има много дим :yes: . Та то си е според ситуацията - ако бързате - 2ра, ако искате шоу - 1ва :yes:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Потребител
Аватар

Мнение от july77 » 21 Дек 2010, 10:36

ОК , ще пробвам без ръчна , винаги съм мислил , че си трябва , поне по филмите така правят .
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 24 Дек 2010, 14:00

GRINGO написа:
P1tbuL написа:
Rainbow написа:Това "извращение" някой мъчил ли го е с автоматик кола :mhihi: :?: И съответно може ли да стане или най-много да се прецака скоростната кутия :roll:

Аз съм твоя човек и ще ти кажа как става :) слагаш R плавно си ускоряваш почти до предела от там въртиш рязко волана и скачаш на спирачките за да се завърти хубаво предницата и през това време вече си сложил на D и изчезваш ;) Тествано е с е34 автомат :)

Но все пак не е за препоръчване при автоматиците

Много интересно и аз точно така го права.
Вчера пробвах на снега и от 5-тия път почна да се получава. :yes:

Еми става много ясно колега :) сигурно първите пъти просто си завъртял волана бавно или малко или ти е била малко скоростта но щом си му свикнал всичко е ок :mhihi: Само не прекалявай, че колко струват ремонтите по автомата не ми се ще да ти казвам щото цифрата породена от въображението ти ще е по малка 100% :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 24 Дек 2010, 14:05

july77 написа:ОК , ще пробвам без ръчна , винаги съм мислил , че си трябва , поне по филмите така правят .

чакай сега да си изясниме малко колега... ти искаш 180 или 360 градуса? защото при 360 ти трябва ръчна да но при 180 ти се движиш на задна и там по скоро ще ти е по лесно ако нямаш АБС за да блокират предните колела и да изнесат предницата за по бързо завъртане. докъто при 360 е мътна и кървава- движиш се с около 80-90 дърпаш ръчната въртиш рязко воланав момента в който е тръгнала колата пускаш волана преди да ти захапе задницата въртиш на другата страна волана и скачаш на спирачките, като се изнесе до към средата предницата пускаш волана даваш газ и си ти.... и тва е тествано- става но с повече мъки... 180 е по лесно ;)

180- http://www.youtube.com/watch?v=e7A7QHsGRwQ

360- http://www.youtube.com/watch?v=MIgoxDjqCK8

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от pkaramitev » 25 Дек 2010, 2:18

Колегата пита за 180" обръщане,"като по филмите"
Обръщането се нарича "ОПЕРАТИВНО",става най приятно и лесно с автоматик.
Газ на задна,леко чукваш волана без да го държиш здраво-да ти се плъзга през дланта.Като изправиш колата с предницата вече в посоката на движение,при самото завъртанена на колата трябва вече да си превключил от задна на директна,и педала до метала! :mhihi:
Правил съм го стотици пъти на полигона на Божурище,по простата причина че преди време работех в НСО.
Пурите ги правехме да пърдят,няма по-здрава кола за такава цел.Абсолютно безсмъртна! :shock:
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата