Вярвате ли в зодиите?
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Re: Вярвате ли в зодиите?
goguma написа:ditko1 написа:goguma написа:Зодийте са едно от 'паранормалните' неща в този свят, които са 100% доказани че са истина. Абсолютно вярвам, убедил съм се. Ако прочетете дребни книжки за зодиите, ще видите че всяка зодия си има характеристика, и винаги когато срещнете някой от зодията ще видите точно описаните работи. Например, че скорпионите са отмъстителни, лъвовете важничат, везните и близнаците са по-отнесени - тука не искам да обиждам никой от форума, говоря обективно! Но зодиите са факт, истинска енигма.
Така е колега аз съм дева и със много деви сме еднакви.
И аз съм Дева, направо не е истина колко сме еднакви помежду си. Като съм в компания и има някой познат или приятел Дева, просто мога да предвидя какво ще каже или направи отсрещната Дева и т.н. Много е забавно
http://www.sibir.bg/blog/mrRavkata/?blo ... tID=297636
Ненавиждат простаците и хората с идиотско чувство за хумор.
особено второто, много мразя да слушам тънки хумори

Вярвам естествено
Даже специално за балам... ъъъ... запознатите с мистиката на зодиака пуснах СМС игра за 2.40 с ДДС
Па тва докат не си прочета хороскопа, напрао не излизам от къщи! Квот пише в хороскопа тва праа! Ако пише, че ше се мре - бегам бързо за бел чаршаф
Че кой нормален човек вместо на 100% истинските и сбъдващи се хороскопи ще вярва в собствените си сили и разум?!

Па тва докат не си прочета хороскопа, напрао не излизам от къщи! Квот пише в хороскопа тва праа! Ако пише, че ше се мре - бегам бързо за бел чаршаф

Че кой нормален човек вместо на 100% истинските и сбъдващи се хороскопи ще вярва в собствените си сили и разум?!

Абе с 2 думи - едни верват в предопределеността на събдата, а други контролират къде собствената си, къде чужди съдби
Разни хора - разни идеали

Разни хора - разни идеали

- IceManTBG
- Потребител
-
- Кара: e36 m50b25
До някъде.Не съвпада много, ама това което пише в характеристиката на мойта зодия (скорпион) ми е на 100% вярна

49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4