Вярвате ли в зодиите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Вярвате ли в "звездите ми го говорят" ?

Да
21
22%
Донякъде
35
37%
По-скоро не
15
16%
Изобщо
23
24%

Общо гласове : 94
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Re: Вярвате ли в зодиите?

Мнение от ditko1 » 31 Яну 2011, 15:44

goguma написа:
ditko1 написа:
goguma написа:Зодийте са едно от 'паранормалните' неща в този свят, които са 100% доказани че са истина. Абсолютно вярвам, убедил съм се. Ако прочетете дребни книжки за зодиите, ще видите че всяка зодия си има характеристика, и винаги когато срещнете някой от зодията ще видите точно описаните работи. Например, че скорпионите са отмъстителни, лъвовете важничат, везните и близнаците са по-отнесени - тука не искам да обиждам никой от форума, говоря обективно! Но зодиите са факт, истинска енигма.

Така е колега аз съм дева и със много деви сме еднакви.

И аз съм Дева, направо не е истина колко сме еднакви помежду си. Като съм в компания и има някой познат или приятел Дева, просто мога да предвидя какво ще каже или направи отсрещната Дева и т.н. Много е забавно :D

http://www.sibir.bg/blog/mrRavkata/?blo ... tID=297636

Ненавиждат простаците и хората с идиотско чувство за хумор.
особено второто, много мразя да слушам тънки хумори :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 01 Фев 2011, 19:18

Вярвам естествено :mhihi: Даже специално за балам... ъъъ... запознатите с мистиката на зодиака пуснах СМС игра за 2.40 с ДДС :ok:
Па тва докат не си прочета хороскопа, напрао не излизам от къщи! Квот пише в хороскопа тва праа! Ако пише, че ше се мре - бегам бързо за бел чаршаф :lol:
Че кой нормален човек вместо на 100% истинските и сбъдващи се хороскопи ще вярва в собствените си сили и разум?! :kuku: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 01 Фев 2011, 19:35

Абе с 2 думи - едни верват в предопределеността на събдата, а други контролират къде собствената си, къде чужди съдби 8) :D
Разни хора - разни идеали ;)

Потребител
Аватар
Кара: e36 m50b25

Мнение от IceManTBG » 01 Фев 2011, 19:47

До някъде.Не съвпада много, ама това което пише в характеристиката на мойта зодия (скорпион) ми е на 100% вярна 8) :kuku:

Предишна

Назад към Извън Темата