Идеи за бизнес с малка инвестиция?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Re: Идеи за бизнес с малка инвестиция?!

Мнение от Ronka » 07 Дек 2011, 20:12

Направи поредния сайт за колективно пазаруване....
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 07 Дек 2011, 20:16

Направи си ферма за щрауси-яицата са скъпи,кожата е скъпа,перушината,месото...ако имаш земя и знаеш това онова също става за бизнес.
Изображение Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 07 Дек 2011, 20:19

Може и да има програми от ЕС за подпомагане на земеделие и животновъдство ...
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 07 Дек 2011, 20:41

Земеделие, яйца, кокошки, салам на килограм...: купи си една две покер машинки и ще разбереш защо каръците все с хастара наопаки ходят :mhihi: .. шегувам се :)

Лесни пари НЯМА! човека ви го каза " няколко стотин лева,15 години образование и 15 години трудов опит в областа. " или простичко казано тези 5к. лева са добра сума ако развиваш и използваш личните си качества ( това най-много е важно за да успееш и с 5 и с 50 хиляди) лесни кинти нема брато( нали така си викат сега младите :mhihi: ) няма такъв филм даваш 5000... и после всеки ден да ти падат по 20-50 кинта, докато ти обикаляш кафенцата с вирнат ***.. то има ама трябва да си много хитър, безкрупулен и още други неисвестни.. да знаеш, че доста хора са готови да ти прилапат спестяванията, така че един съвет от мен- внимавай какво и как купуваш да не ти белеят косите после щото си си купил "паметник" или си ги вложил в нещо което не си струва. Пожелавам късмет с каквото и да се захванеш и умната :bchug:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 07 Дек 2011, 21:15

Отвори лавка в някое даскало, където да продаваш ти или някой роднина... Не се изисква кой знае колко.. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Дек 2011, 21:25

Да, само директора да ти е брат. Нищо повече не се иска.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 07 Дек 2011, 21:39

А ако все пак се натискаш за такси - ето ти за 5к + 2 год. оставащ лизинг http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=99&t=224469 (примерно... че ми попадна на око и се сетих за темата...)
Успех

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Дек 2011, 21:43

5 иляди лева струва точно лиценза за отваряне на аптека...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 07 Дек 2011, 21:47

Е.Димитров написа:5 иляди лева струва точно лиценза за отваряне на аптека...

сподели му и колко ще му иска фармацевт за да бачка в аптеката... :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 07 Дек 2011, 21:48

Е.Димитров написа:5 иляди лева струва точно лиценза за отваряне на аптека...

Е да бе, а после ти тряят още колко? Сметни и заплата на магистър фармацевт :) Иначе да, само там има ръст на оборотите и печалбите за последната година :) Всичко други сектори на -

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 07 Дек 2011, 21:55

Бизнес с 5 000..??? търговци под път и над път, дребния търговец мизерства и оцелява в днешно време, трябва да предлагаш нещо наистина качествено и различно, за да прокопсаш. Аз на твое място бих се насочила с бизнес в сферата на yслyгите.. стига да си добър и да ти се работи де.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 07 Дек 2011, 22:01

За 5к те съветвам да изкараш един заваръчен курс , да си купиш малко инструмент, ЦО , електрожен и да си фанеш едно гаражче под наем, като с останалите пари го приведеш в уютен и приятен вид за работа ... ;)

ПП. Много жалко, че само в България един прост монтьор/електричар/тенекеджия вади бая повече пари от един учител :kuku:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 07 Дек 2011, 22:49

Аз ще ти дам един съвет от гледна точка на (дребен) работодател: Ако имаш 5000 лв. и се чудиш какво да правиш, не ги инвестирай в нещо (както каза ти), което ще е между другото. Ефектът ще е равносилен да ги хвърлиш в печката. Неслучайно ти казаха за почивка - поне ще ти остане приятен спомен, а "между другото" инвестирани пари ще ти донесат много проблеми.

Инвестирай ги в това, в което си най-добър и/или се занимаваш в момента. В голяма степен печалбата идва от опита, а не от парите.

Иначе възможности много, хора да дават акъл - още повече.
Селото се оказа точно във града

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 08 Дек 2011, 0:24

paxaH написа:Аз ще ти дам един съвет от гледна точка на (дребен) работодател: Ако имаш 5000 лв. и се чудиш какво да правиш, не ги инвестирай в нещо (както каза ти), което ще е между другото. Ефектът ще е равносилен да ги хвърлиш в печката. Неслучайно ти казаха за почивка - поне ще ти остане приятен спомен, а "между другото" инвестирани пари ще ти донесат много проблеми.

Инвестирай ги в това, в което си най-добър и/или се занимаваш в момента. В голяма степен печалбата идва от опита, а не от парите.

Иначе възможности много, хора да дават акъл - още повече.

това е най-доброто и смислено мнение до момента...

с моята работа си спестявах редовно парички, имал и съм по3-45-5 хиляди скътани, ама не съм и мислил, че мога с тях да направя нещо - затова с тях ходихме тук и там с жената, попълвах разни дупки в бюджета и т.н. - просто ги дадох за кеф или за нужди - иначе всякаква инвестиция на такава малка сума е равна на загубата и в един момент - по-добре си направи живота с тях малко по-добър за кратко и се ослушвай за следващия шанс - за старт има начини при добра идея - фондове, кредити и т.н.

успех!
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Внимателно и печели обезателно
Детайли за колата: Бмв 530D 2004г

Мнение от marin4o00 » 08 Дек 2011, 0:26

МИТКО БЕ написа:
jordanov написа:
marin4o00 написа: ....На първо място колега отиди при адвокат и се консултираи колко парици ще ти иска за да ти направи фирма , (ако тръгнеш сам бюрокрацията ще ти изхарчи повече) ,....

Колега, и счетоводител може да регистрира фирмата и взима доста по-малко пари. Имам клиент с таксита и приятелски съвет бих дал на колегата това изобщо да не го мисли като вариянт!
Нека измисли кво ще прай, регистрацията на фирмата става за нула време :)

аз фирма имам това не е проблем....може ли да подскажеш защо такситата не са на оферта? :bchug:

Не са оферта защото кибичиш 16 часа в денонощието за не повече от 50 кинта чиста пара , не си заслужава инвестицията , но явно колега ти искаш да си караш такси , щом това искаш това прави ;) 100 човека ти казват какво не можеш да правиш но да отидеш на почивко определено не е оферта там пари да изкараш ,едва ли ... Събираи до Пролетта и изкопуваи билки ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата