Идеи за бизнес с малка инвестиция?!
Модератор: Общи модератори
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Идеи за бизнес с малка инвестиция?!
Направи поредния сайт за колективно пазаруване....

Много като тебе вече плакаха ...
Направи си ферма за щрауси-яицата са скъпи,кожата е скъпа,перушината,месото...ако имаш земя и знаеш това онова също става за бизнес.

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Може и да има програми от ЕС за подпомагане на земеделие и животновъдство ...

Много като тебе вече плакаха ...
Земеделие, яйца, кокошки, салам на килограм...: купи си една две покер машинки и ще разбереш защо каръците все с хастара наопаки ходят
.. шегувам се
Лесни пари НЯМА! човека ви го каза " няколко стотин лева,15 години образование и 15 години трудов опит в областа. " или простичко казано тези 5к. лева са добра сума ако развиваш и използваш личните си качества ( това най-много е важно за да успееш и с 5 и с 50 хиляди) лесни кинти нема брато( нали така си викат сега младите
) няма такъв филм даваш 5000... и после всеки ден да ти падат по 20-50 кинта, докато ти обикаляш кафенцата с вирнат ***.. то има ама трябва да си много хитър, безкрупулен и още други неисвестни.. да знаеш, че доста хора са готови да ти прилапат спестяванията, така че един съвет от мен- внимавай какво и как купуваш да не ти белеят косите после щото си си купил "паметник" или си ги вложил в нещо което не си струва. Пожелавам късмет с каквото и да се захванеш и умната 

Лесни пари НЯМА! човека ви го каза " няколко стотин лева,15 години образование и 15 години трудов опит в областа. " или простичко казано тези 5к. лева са добра сума ако развиваш и използваш личните си качества ( това най-много е важно за да успееш и с 5 и с 50 хиляди) лесни кинти нема брато( нали така си викат сега младите

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Отвори лавка в някое даскало, където да продаваш ти или някой роднина... Не се изисква кой знае колко.. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
А ако все пак се натискаш за такси - ето ти за 5к + 2 год. оставащ лизинг http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=99&t=224469 (примерно... че ми попадна на око и се сетих за темата...)
Успех
Успех
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
5 иляди лева струва точно лиценза за отваряне на аптека...
Е.Димитров написа:5 иляди лева струва точно лиценза за отваряне на аптека...
сподели му и колко ще му иска фармацевт за да бачка в аптеката...

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:5 иляди лева струва точно лиценза за отваряне на аптека...
Е да бе, а после ти тряят още колко? Сметни и заплата на магистър фармацевт

Бизнес с 5 000..??? търговци под път и над път, дребния търговец мизерства и оцелява в днешно време, трябва да предлагаш нещо наистина качествено и различно, за да прокопсаш. Аз на твое място бих се насочила с бизнес в сферата на yслyгите.. стига да си добър и да ти се работи де.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
За 5к те съветвам да изкараш един заваръчен курс , да си купиш малко инструмент, ЦО , електрожен и да си фанеш едно гаражче под наем, като с останалите пари го приведеш в уютен и приятен вид за работа ... 
ПП. Много жалко, че само в България един прост монтьор/електричар/тенекеджия вади бая повече пари от един учител

ПП. Много жалко, че само в България един прост монтьор/електричар/тенекеджия вади бая повече пари от един учител

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Аз ще ти дам един съвет от гледна точка на (дребен) работодател: Ако имаш 5000 лв. и се чудиш какво да правиш, не ги инвестирай в нещо (както каза ти), което ще е между другото. Ефектът ще е равносилен да ги хвърлиш в печката. Неслучайно ти казаха за почивка - поне ще ти остане приятен спомен, а "между другото" инвестирани пари ще ти донесат много проблеми.
Инвестирай ги в това, в което си най-добър и/или се занимаваш в момента. В голяма степен печалбата идва от опита, а не от парите.
Иначе възможности много, хора да дават акъл - още повече.
Инвестирай ги в това, в което си най-добър и/или се занимаваш в момента. В голяма степен печалбата идва от опита, а не от парите.
Селото се оказа точно във града
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
paxaH написа:Аз ще ти дам един съвет от гледна точка на (дребен) работодател: Ако имаш 5000 лв. и се чудиш какво да правиш, не ги инвестирай в нещо (както каза ти), което ще е между другото. Ефектът ще е равносилен да ги хвърлиш в печката. Неслучайно ти казаха за почивка - поне ще ти остане приятен спомен, а "между другото" инвестирани пари ще ти донесат много проблеми.
това е най-доброто и смислено мнение до момента...
с моята работа си спестявах редовно парички, имал и съм по3-45-5 хиляди скътани, ама не съм и мислил, че мога с тях да направя нещо - затова с тях ходихме тук и там с жената, попълвах разни дупки в бюджета и т.н. - просто ги дадох за кеф или за нужди - иначе всякаква инвестиция на такава малка сума е равна на загубата и в един момент - по-добре си направи живота с тях малко по-добър за кратко и се ослушвай за следващия шанс - за старт има начини при добра идея - фондове, кредити и т.н.
успех!
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- marin4o00
- Потребител
-
- Кара: Внимателно и печели обезателно
- Детайли за колата: Бмв 530D 2004г
МИТКО БЕ написа:jordanov написа:marin4o00 написа: ....На първо място колега отиди при адвокат и се консултираи колко парици ще ти иска за да ти направи фирма , (ако тръгнеш сам бюрокрацията ще ти изхарчи повече) ,....
Колега, и счетоводител може да регистрира фирмата и взима доста по-малко пари. Имам клиент с таксита и приятелски съвет бих дал на колегата това изобщо да не го мисли като вариянт!
Нека измисли кво ще прай, регистрацията на фирмата става за нула време
аз фирма имам това не е проблем....може ли да подскажеш защо такситата не са на оферта?
Не са оферта защото кибичиш 16 часа в денонощието за не повече от 50 кинта чиста пара , не си заслужава инвестицията , но явно колега ти искаш да си караш такси , щом това искаш това прави