Календар 2012
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Календар 2012
аз съм ЗА безплатен календар, пък каквото искате слагайте на него, все ми е тая
важно е да гледам датата и да има емблема бмв
важно е да гледам датата и да има емблема бмв

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
като си за безплатен дай и идея кой да поеме разходите
иначе така аз съм и за баничка с боза да дават с него ...

иначе така аз съм и за баничка с боза да дават с него ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Мен не ме интересува какъв ще е календара - флаер или многолистов; с грозни коли или красиви, но задължително ще си го купя. Всеки самоуважаващ се BMW ентусиаст трябва да го има вкъщи. За справка - имам 3 календара на ЦСКА 

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Flash написа:Мен не ме интересува какъв ще е календара - флаер или многолистов; с грозни коли или красиви, но задължително ще си го купя. Всеки самоуважаващ се BMW ентусиаст трябва да го има вкъщи. За справка - имам 3 календара на ЦСКА
Значи си ЦСКА Ентусиаст

Трай ся и ще ти донеса на клум москвич календар

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Аз ли така си мисля или за догодина е ясно какво ще има на календара
Пак ще има 30ки, специално предоставени от Явор

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Bavarcho написа:Аз ли така си мисля или за догодина е ясно какво ще има на календара![]()
То ако няма 30-ки за кво изобщо има календар

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
в Bimer форумите на запад и Щатите се правят всяка година такива календари,като на Фауветата.
Снимките се избират като всички потребители имат право да гласуват и да оценят кои снимки ще бъдат в този календар.
Само,че това става и с пари,а като дойде този момент тук и тълпата се разотива...
Снимките се избират като всички потребители имат право да гласуват и да оценят кои снимки ще бъдат в този календар.
Само,че това става и с пари,а като дойде този момент тук и тълпата се разотива...

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
BENZINO VN написа:в Bimer форумите на запад и Щатите се правят всяка година такива календари,като на Фауветата.
Еми ще бъде само за тези, които дават пари. Прави се една бройка и се събират парите предварително и готовоо

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Календара от 2011г. най-вече е идеален по простата причина ,че някой се е сетил да го направи и разпространи,макар то и (безплатно),без да чака "бай х^й" да каже какво,каде, как итн...!
Календара на фв-тата е по-добър,и най-вече удобен за поставяне и използване,в сравнение с нашия от 11г.! Ако,че са само гоУф-чета !
Какво плюете ,като на нашия ще има 80-90% Е30-сИ
И ако е същия като мин. год. да включат в цената и бинокли!
П.С. Нищо лично към никой и нищо ! peace
Календара на фв-тата е по-добър,и най-вече удобен за поставяне и използване,в сравнение с нашия от 11г.! Ако,че са само гоУф-чета !
Какво плюете ,като на нашия ще има 80-90% Е30-сИ

И ако е същия като мин. год. да включат в цената и бинокли!

П.С. Нищо лично към никой и нищо ! peace
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Plamenavramov написа:Календара от 2011г. най-вече е идеален по простата причина ,че някой се е сетил да го направи и разпространи,макар то и (безплатно),без да чака "бай х^й" да каже какво,каде, как итн...!...
де да беше само 2011-та- май скоро календари дето да се плащат не е имало

Към всички с претенции за вида и колите на календара:
Знаете кой ги печата (ако не знаете Явор ще ви открехне)- отивате, говорите за цени (ама пийте нещо успокоително първо), след събора пускате една тема за избор на снимки, вадите балата с кинти и правите едни 1000бр. които после да се продадат на желаещи... При 4-500 члена на клуба едва ли ще е трудно да се продадат

Ама не искали с Е30- спонсора пък го кефи Е30 и такова иска да е... Някой ще е недоволен и от картинката като композиция и т.н.- явно толкова може фотографа или техниката му... трети няма да хареса шрифта/цвета на датите от месеца- майстора така е решил явно...
На кратко:
Като не ви кефи нещо в безплатният календар направете по-хубав... то може и аз да успея да го измисля по-хубав, ама понеже не мога да го финансирам не се обаждам

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ms написа:Plamenavramov написа:Календара от 2011г. най-вече е идеален по простата причина ,че някой се е сетил да го направи и разпространи,макар то и (безплатно),без да чака "бай х^й" да каже какво,каде, как итн...!...
де да беше само 2011-та- май скоро календари дето да се плащат не е имало![]()
Към всички с претенции за вида и колите на календара:
Знаете кой ги печата (ако не знаете Явор ще ви открехне)- отивате, говорите за цени (ама пийте нещо успокоително първо), след събора пускате една тема за избор на снимки, вадите балата с кинти и правите едни 1000бр. които после да се продадат на желаещи... При 4-500 члена на клуба едва ли ще е трудно да се продадатВие сте на ход
![]()
Ама не искали с Е30- спонсора пък го кефи Е30 и такова иска да е... Някой ще е недоволен и от картинката като композиция и т.н.- явно толкова може фотографа или техниката му... трети няма да хареса шрифта/цвета на датите от месеца- майстора така е решил явно...
На кратко:
Като не ви кефи нещо в безплатният календар направете по-хубав... то може и аз да успея да го измисля по-хубав, ама понеже не мога да го финансирам не се обаждамто винаги може по-хубаво да се направи, всичко обаче е пари, нерви и време...
Аз мога да ви кажа колко струва, и сегашния и листовия, но не е само печатането, снимките са пари, а те се прават специално за календара ВИНАГИ, после има обработка на снимките, общо взето си е работа, и време, снимки правени на полянката на залез колкото и да са хубави не са за имиджов календар

Само да спомена, че на Фауве календара влиза в печатницата много скоро.

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
То пък последния страшен имидж вадеше ...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
N.Mihaylovski написа:....
Айде кажи тогава колко ще е нормалната цена на календар с 12 листа (или май са 13- не е важно) какъвто искат хората- сметни снимки, предпечат т.н. неща, тоест от-до... НЕ говоря за себестойност колко ще е- колко би струвал на крайния клиент с няк'ва разумна печалба заложена в цената...
А после желаещите за такъв календар да умножат цената по една сериозна бройка за печатане, да добавят времето и нервите дето ще отидат в процеса и да видим кой ще се хване да го прави...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
acho.rs написа:То пък последния страшен имидж вадеше ...
Правиш ли разлика между еднолистов безплатен календар, и многолистов имиджов календар “???
от тук на сетне само по темата всичко друго ще се трие !!!
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3