Календар 2012

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Искаме ли готин календар, който да се плаща?

Анкетата свършва на 30 Дек 2011, 22:51

Да
128
65%
Не
25
13%
Все ми е тая
44
22%

Общо гласове : 197
старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Календар 2012

Мнение от vicho » 13 Дек 2011, 17:49

аз съм ЗА безплатен календар, пък каквото искате слагайте на него, все ми е тая

важно е да гледам датата и да има емблема бмв :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 13 Дек 2011, 18:08

като си за безплатен дай и идея кой да поеме разходите :help:

иначе така аз съм и за баничка с боза да дават с него ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 13 Дек 2011, 18:20

Мен не ме интересува какъв ще е календара - флаер или многолистов; с грозни коли или красиви, но задължително ще си го купя. Всеки самоуважаващ се BMW ентусиаст трябва да го има вкъщи. За справка - имам 3 календара на ЦСКА :yes:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 13 Дек 2011, 20:39

Flash написа:Мен не ме интересува какъв ще е календара - флаер или многолистов; с грозни коли или красиви, но задължително ще си го купя. Всеки самоуважаващ се BMW ентусиаст трябва да го има вкъщи. За справка - имам 3 календара на ЦСКА :yes:

Значи си ЦСКА Ентусиаст :mhihi:
Трай ся и ще ти донеса на клум москвич календар :mhihi:
Изображение
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 13 Дек 2011, 22:09

Аз ли така си мисля или за догодина е ясно какво ще има на календара :roll:
Пак ще има 30ки, специално предоставени от Явор :roll:
Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 13 Дек 2011, 22:15

Bavarcho написа:Аз ли така си мисля или за догодина е ясно какво ще има на календара :roll:
Пак ще има 30ки, специално предоставени от Явор :roll:

То ако няма 30-ки за кво изобщо има календар :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 13 Дек 2011, 22:17

в Bimer форумите на запад и Щатите се правят всяка година такива календари,като на Фауветата.
Снимките се избират като всички потребители имат право да гласуват и да оценят кои снимки ще бъдат в този календар.
Само,че това става и с пари,а като дойде този момент тук и тълпата се разотива...
Изображение
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 13 Дек 2011, 22:24

BENZINO VN написа:в Bimer форумите на запад и Щатите се правят всяка година такива календари,като на Фауветата.
Снимките се избират като всички потребители имат право да гласуват и да оценят кои снимки ще бъдат в този календар.
Само,че това става и с пари,а като дойде този момент тук и тълпата се разотива...

Еми ще бъде само за тези, които дават пари. Прави се една бройка и се събират парите предварително и готовоо :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...
Мечтае да кара: годзила

Мнение от Plamenavramov » 13 Дек 2011, 22:35

Календара от 2011г. най-вече е идеален по простата причина ,че някой се е сетил да го направи и разпространи,макар то и (безплатно),без да чака "бай х^й" да каже какво,каде, как итн...!
Календара на фв-тата е по-добър,и най-вече удобен за поставяне и използване,в сравнение с нашия от 11г.! Ако,че са само гоУф-чета !
Какво плюете ,като на нашия ще има 80-90% Е30-сИ :nono:
И ако е същия като мин. год. да включат в цената и бинокли! :mhihi:
П.С. Нищо лично към никой и нищо ! peace

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Дек 2011, 0:08

Plamenavramov написа:Календара от 2011г. най-вече е идеален по простата причина ,че някой се е сетил да го направи и разпространи,макар то и (безплатно),без да чака "бай х^й" да каже какво,каде, как итн...!...

де да беше само 2011-та- май скоро календари дето да се плащат не е имало ;)
Към всички с претенции за вида и колите на календара:
Знаете кой ги печата (ако не знаете Явор ще ви открехне)- отивате, говорите за цени (ама пийте нещо успокоително първо), след събора пускате една тема за избор на снимки, вадите балата с кинти и правите едни 1000бр. които после да се продадат на желаещи... При 4-500 члена на клуба едва ли ще е трудно да се продадат ;) Вие сте на ход :mhihi:

Ама не искали с Е30- спонсора пък го кефи Е30 и такова иска да е... Някой ще е недоволен и от картинката като композиция и т.н.- явно толкова може фотографа или техниката му... трети няма да хареса шрифта/цвета на датите от месеца- майстора така е решил явно...

На кратко:
Като не ви кефи нещо в безплатният календар направете по-хубав... то може и аз да успея да го измисля по-хубав, ама понеже не мога да го финансирам не се обаждам ;) то винаги може по-хубаво да се направи, всичко обаче е пари, нерви и време...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от rona7a » 14 Дек 2011, 0:17

Аз лично подкрепям идеята за новия вид : )
И бих дала пари за нещо такова : ) :)
Изображение
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Дек 2011, 0:39

ms написа:
Plamenavramov написа:Календара от 2011г. най-вече е идеален по простата причина ,че някой се е сетил да го направи и разпространи,макар то и (безплатно),без да чака "бай х^й" да каже какво,каде, как итн...!...

де да беше само 2011-та- май скоро календари дето да се плащат не е имало ;)
Към всички с претенции за вида и колите на календара:
Знаете кой ги печата (ако не знаете Явор ще ви открехне)- отивате, говорите за цени (ама пийте нещо успокоително първо), след събора пускате една тема за избор на снимки, вадите балата с кинти и правите едни 1000бр. които после да се продадат на желаещи... При 4-500 члена на клуба едва ли ще е трудно да се продадат ;) Вие сте на ход :mhihi:

Ама не искали с Е30- спонсора пък го кефи Е30 и такова иска да е... Някой ще е недоволен и от картинката като композиция и т.н.- явно толкова може фотографа или техниката му... трети няма да хареса шрифта/цвета на датите от месеца- майстора така е решил явно...

На кратко:
Като не ви кефи нещо в безплатният календар направете по-хубав... то може и аз да успея да го измисля по-хубав, ама понеже не мога да го финансирам не се обаждам ;) то винаги може по-хубаво да се направи, всичко обаче е пари, нерви и време...

Аз мога да ви кажа колко струва, и сегашния и листовия, но не е само печатането, снимките са пари, а те се прават специално за календара ВИНАГИ, после има обработка на снимките, общо взето си е работа, и време, снимки правени на полянката на залез колкото и да са хубави не са за имиджов календар ;)
Само да спомена, че на Фауве календара влиза в печатницата много скоро. :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Дек 2011, 0:41

То пък последния страшен имидж вадеше ...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Дек 2011, 0:52

N.Mihaylovski написа:....

Айде кажи тогава колко ще е нормалната цена на календар с 12 листа (или май са 13- не е важно) какъвто искат хората- сметни снимки, предпечат т.н. неща, тоест от-до... НЕ говоря за себестойност колко ще е- колко би струвал на крайния клиент с няк'ва разумна печалба заложена в цената...
А после желаещите за такъв календар да умножат цената по една сериозна бройка за печатане, да добавят времето и нервите дето ще отидат в процеса и да видим кой ще се хване да го прави...
Изображение
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Дек 2011, 0:54

acho.rs написа:То пък последния страшен имидж вадеше ...

Правиш ли разлика между еднолистов безплатен календар, и многолистов имиджов календар “???

от тук на сетне само по темата всичко друго ще се трие !!!
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата