iPhone 4S - заслужава ли си или някой друг е по-добре?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

iPhone 4S - заслужава ли си или някой друг е по-добре?

Мнение от sappa » 29 Дек 2011, 16:07

Е.Димитров написа:
sappa написа:
Е.Димитров написа:Е,айфона няма и Adobe

Стабилен и пълнофункционален флаш за мобилно устройство няма написан до момента. Освен това тази технология умира, която ще бъде заменена в скоро време от HTML5.

Това в "умирането" вече 3 та година мре,с айфона какви ли не гимнастики правех за ,евентуално някога да гледам вибокса...

Съглсен съм, че се точи вече доста време цялата работа. Смятам обаче, че въбокс-а не е най-важната благина в един смартфон. Аз лично предпочитам стабилна и бърза работа с устройството отколкото един тежък и бъгъв флаш който да ми къса нервите. Според мен ресурсите които изисква флаш са прекалено много за едно мобилно устройство и останалите процеси които са активни омазват цялата работа, та си мисля, че това е причината Епъл да не правят опити в тази насока.
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."

'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: iPhone 4S - заслужава ли си или някой друг е по-добре?

Мнение от ///peter » 29 Дек 2011, 16:52

Абе какво спорите изобщо в подобни теми?
То като да кажеш мерцедес или бмв е по-хубаво? Всеки си има приоритети и интереси, за това и има толкова марки на пазара.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730d G11 2018

Мнение от nedkoo » 30 Дек 2011, 23:57

nightdriver написа:
vvaskoo написа:IPhone 4s , дали си заслужава ? НЕ! Аз имам нормалния IPhone 4 а майка ми има IPhone 4s . Разликата в бързината е минимална , 4-5 милисекунди не мисля че го бърка някой . Сири-то на 4s е пълен та*ак , не може да търси магазини , ресторанти и тн . Трябва да му кажеш 10 пъти за да те разбере правилно и това е не защото ми е лош английския ами щото сири-то е керливо . Карал съм Англичани да му говорят и разлика няма , пак не разбира . Единствената значителна разлика е камерата . Ако ти се дават 500+ лв повече за едната камера взимай 4с ако не взимай стандартната 4ка .

...а няма ли разлика и в резолюцията на картината , чувал съм че 4ес има по-ясна картина :dunno: нямам под ръка еска , за да ги сравня...

Е димо днес си играх с една 4гс-ка няма видима разлика само дето го хвалят също като 3G и 3G S кура ми янко само излишни кинти
Та аз едвам събрахбза iphone 4 сега пак да давам една камра за една гласова команда :no:

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 31 Дек 2011, 0:03

nedkoo написа:
nightdriver написа:
vvaskoo написа:IPhone 4s , дали си заслужава ? НЕ! Аз имам нормалния IPhone 4 а майка ми има IPhone 4s . Разликата в бързината е минимална , 4-5 милисекунди не мисля че го бърка някой . Сири-то на 4s е пълен та*ак , не може да търси магазини , ресторанти и тн . Трябва да му кажеш 10 пъти за да те разбере правилно и това е не защото ми е лош английския ами щото сири-то е керливо . Карал съм Англичани да му говорят и разлика няма , пак не разбира . Единствената значителна разлика е камерата . Ако ти се дават 500+ лв повече за едната камера взимай 4с ако не взимай стандартната 4ка .

...а няма ли разлика и в резолюцията на картината , чувал съм че 4ес има по-ясна картина :dunno: нямам под ръка еска , за да ги сравня...

Е димо днес си играх с една 4гс-ка няма видима разлика само дето го хвалят също като 3G и 3G S кура ми янко само излишни кинти
Та аз едвам събрахбза iphone 4 сега пак да давам една камра за една гласова команда :no:

боли те , ще чакаме онези тънките , дето прожектират клавиатурата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 31 Дек 2011, 0:19

Ми не... Те Епъл не обичат да плащат за патенти и лицензи, по ги кефи другите да им ръсят за техни малоумни патенти... За това нямат и флаш. Нищо, че половината интернет е флаш...

И Самсунг Ноте не насича :mhihi: Освен това държи около 7 часа на видео.
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 31 Дек 2011, 0:53

Само за флаша се обърка малко :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 335i 2008

Мнение от bweenie » 31 Дек 2011, 1:38

nedkoo написа:Та аз едвам събрахбза iphone 4 сега пак да давам една камра за една гласова команда :no:

а процесора и камерата?
това че едвам си събрал за 4, не значи че от 4с няма смисъл.
4с зарежда всичко много по бързо от 4. има голяма разлика.
единственото лошо е че за 4 още няма jailbrake...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 31 Дек 2011, 7:23

Nickelback написа:Ми не... Те Епъл не обичат да плащат за патенти и лицензи, по ги кефи другите да им ръсят за техни малоумни патенти... За това нямат и флаш. Нищо, че половината интернет е флаш...

И Самсунг Ноте не насича :mhihi: Освен това държи около 7 часа на видео.

има флаш

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nedkoo » 31 Дек 2011, 9:30

bweenie написа:
nedkoo написа:Та аз едвам събрахбза iphone 4 сега пак да давам една камра за една гласова команда :no:

а процесора и камерата?
това че едвам си събрал за 4, не значи че от 4с няма смисъл.
4с зарежда всичко много по бързо от 4. има голяма разлика.
единственото лошо е че за 4 още няма jailbrake...

Парав си колега но според мен тези който са са купели 4г няма голям смисал да го сменят с 4гс тва за парите се базикам бе :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Дек 2011, 10:02

90% от хората дето притежават IPhone 4 ,които познавам и са се некакви началници,използват телефона за позьорщина и въобще не ползват фунциите му,очевидно е мода...
Каккто казах,аз бях доволен от айфона...обаче самсунг галакси с2 направо удря айфон 4с

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nedkoo » 31 Дек 2011, 10:08

Е.Димитров написа:90% от хората дето притежават IPhone 4 ,които познавам и са се некакви началници,използват телефона за позьорщина и въобще не ползват фунциите му,очевидно е мода...
Каккто казах,аз бях доволен от айфона...обаче самсунг галакси с2 направо удря айфон 4с

Така е колега един прятел ми даде чисто нов галаху с2 много е добър за сърфиране в нета пик има флаш плейър и се чуда кой от двата да продам
Айфона ли или Галаху с2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 31 Дек 2011, 12:01

Не знам какво толкова хвалите тоя СамсунгС2 с тая резолюция на дисплея. Вярно държи му повече време батерията от на Сензацията ама HTC Sense е доста готин интерфейс и процесорът му е по-силен и видео чипът му е по-силен, а и в Булгаристан е по-евтин.

Сега само някой да не си вземе Сенсейшън ХЛ щото ще му държи батерията около 10 мин сигурно :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 31 Дек 2011, 12:04

Да бяхте видели изражението на един авер с иФоне 4с, които си го донесе от Англия, като допреди това го хвалеше постоянно, че е най-доброто, докато не му дадох да поцъка на галакси с2-ката. сам си каза "ба, прее*ах се с тая тухла" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
---

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 31 Дек 2011, 12:28

Че има флаш има, много ясно. Но не е native и не е с благословията на Apple и Adobe, което някакси е проява на тесногръдие от страна на Apple... Флаш имаш, ако си jail-нал телефона. Ако не си - нямаш :ok:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 31 Дек 2011, 12:35

Nickelback написа:... Флаш имаш, ако си jail-нал телефона. Ако не си - нямаш :ok:

тоест или имаш флаш, или имаш гаранция- реално погледнато нямаш флаш...
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата