iPhone 4S - заслужава ли си или някой друг е по-добре?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
iPhone 4S - заслужава ли си или някой друг е по-добре?
Е.Димитров написа:sappa написа:Е.Димитров написа:Е,айфона няма и Adobe
Стабилен и пълнофункционален флаш за мобилно устройство няма написан до момента. Освен това тази технология умира, която ще бъде заменена в скоро време от HTML5.
Това в "умирането" вече 3 та година мре,с айфона какви ли не гимнастики правех за ,евентуално някога да гледам вибокса...
Съглсен съм, че се точи вече доста време цялата работа. Смятам обаче, че въбокс-а не е най-важната благина в един смартфон. Аз лично предпочитам стабилна и бърза работа с устройството отколкото един тежък и бъгъв флаш който да ми къса нервите. Според мен ресурсите които изисква флаш са прекалено много за едно мобилно устройство и останалите процеси които са активни омазват цялата работа, та си мисля, че това е причината Епъл да не правят опити в тази насока.
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: iPhone 4S - заслужава ли си или някой друг е по-добре?
Абе какво спорите изобщо в подобни теми?
То като да кажеш мерцедес или бмв е по-хубаво? Всеки си има приоритети и интереси, за това и има толкова марки на пазара.
То като да кажеш мерцедес или бмв е по-хубаво? Всеки си има приоритети и интереси, за това и има толкова марки на пазара.
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
nightdriver написа:vvaskoo написа:IPhone 4s , дали си заслужава ? НЕ! Аз имам нормалния IPhone 4 а майка ми има IPhone 4s . Разликата в бързината е минимална , 4-5 милисекунди не мисля че го бърка някой . Сири-то на 4s е пълен та*ак , не може да търси магазини , ресторанти и тн . Трябва да му кажеш 10 пъти за да те разбере правилно и това е не защото ми е лош английския ами щото сири-то е керливо . Карал съм Англичани да му говорят и разлика няма , пак не разбира . Единствената значителна разлика е камерата . Ако ти се дават 500+ лв повече за едната камера взимай 4с ако не взимай стандартната 4ка .
...а няма ли разлика и в резолюцията на картината , чувал съм че 4ес има по-ясна картинанямам под ръка еска , за да ги сравня...
Е димо днес си играх с една 4гс-ка няма видима разлика само дето го хвалят също като 3G и 3G S кура ми янко само излишни кинти
Та аз едвам събрахбза iphone 4 сега пак да давам една камра за една гласова команда

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
nedkoo написа:nightdriver написа:vvaskoo написа:IPhone 4s , дали си заслужава ? НЕ! Аз имам нормалния IPhone 4 а майка ми има IPhone 4s . Разликата в бързината е минимална , 4-5 милисекунди не мисля че го бърка някой . Сири-то на 4s е пълен та*ак , не може да търси магазини , ресторанти и тн . Трябва да му кажеш 10 пъти за да те разбере правилно и това е не защото ми е лош английския ами щото сири-то е керливо . Карал съм Англичани да му говорят и разлика няма , пак не разбира . Единствената значителна разлика е камерата . Ако ти се дават 500+ лв повече за едната камера взимай 4с ако не взимай стандартната 4ка .
...а няма ли разлика и в резолюцията на картината , чувал съм че 4ес има по-ясна картинанямам под ръка еска , за да ги сравня...
Е димо днес си играх с една 4гс-ка няма видима разлика само дето го хвалят също като 3G и 3G S кура ми янко само излишни кинти
Та аз едвам събрахбза iphone 4 сега пак да давам една камра за една гласова команда
боли те , ще чакаме онези тънките , дето прожектират клавиатурата

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Ми не... Те Епъл не обичат да плащат за патенти и лицензи, по ги кефи другите да им ръсят за техни малоумни патенти... За това нямат и флаш. Нищо, че половината интернет е флаш...
И Самсунг Ноте не насича
Освен това държи около 7 часа на видео.
И Самсунг Ноте не насича

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Само за флаша се обърка малко 

- bweenie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 335i 2008
nedkoo написа:Та аз едвам събрахбза iphone 4 сега пак да давам една камра за една гласова команда
а процесора и камерата?
това че едвам си събрал за 4, не значи че от 4с няма смисъл.
4с зарежда всичко много по бързо от 4. има голяма разлика.
единственото лошо е че за 4 още няма jailbrake...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Nickelback написа:Ми не... Те Епъл не обичат да плащат за патенти и лицензи, по ги кефи другите да им ръсят за техни малоумни патенти... За това нямат и флаш. Нищо, че половината интернет е флаш...
И Самсунг Ноте не насичаОсвен това държи около 7 часа на видео.
има флаш
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
bweenie написа:nedkoo написа:Та аз едвам събрахбза iphone 4 сега пак да давам една камра за една гласова команда
а процесора и камерата?
това че едвам си събрал за 4, не значи че от 4с няма смисъл.
4с зарежда всичко много по бързо от 4. има голяма разлика.
единственото лошо е че за 4 още няма jailbrake...
Парав си колега но според мен тези който са са купели 4г няма голям смисал да го сменят с 4гс тва за парите се базикам бе

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
90% от хората дето притежават IPhone 4 ,които познавам и са се некакви началници,използват телефона за позьорщина и въобще не ползват фунциите му,очевидно е мода...
Каккто казах,аз бях доволен от айфона...обаче самсунг галакси с2 направо удря айфон 4с
Каккто казах,аз бях доволен от айфона...обаче самсунг галакси с2 направо удря айфон 4с
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:90% от хората дето притежават IPhone 4 ,които познавам и са се некакви началници,използват телефона за позьорщина и въобще не ползват фунциите му,очевидно е мода...
Така е колега един прятел ми даде чисто нов галаху с2 много е добър за сърфиране в нета пик има флаш плейър и се чуда кой от двата да продам
Айфона ли или Галаху с2
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Не знам какво толкова хвалите тоя СамсунгС2 с тая резолюция на дисплея. Вярно държи му повече време батерията от на Сензацията ама HTC Sense е доста готин интерфейс и процесорът му е по-силен и видео чипът му е по-силен, а и в Булгаристан е по-евтин.
Сега само някой да не си вземе Сенсейшън ХЛ щото ще му държи батерията около 10 мин сигурно
Сега само някой да не си вземе Сенсейшън ХЛ щото ще му държи батерията около 10 мин сигурно

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Да бяхте видели изражението на един авер с иФоне 4с, които си го донесе от Англия, като допреди това го хвалеше постоянно, че е най-доброто, докато не му дадох да поцъка на галакси с2-ката. сам си каза "ба, прее*ах се с тая тухла"

---
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Че има флаш има, много ясно. Но не е native и не е с благословията на Apple и Adobe, което някакси е проява на тесногръдие от страна на Apple... Флаш имаш, ако си jail-нал телефона. Ако не си - нямаш 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Nickelback написа:... Флаш имаш, ако си jail-нал телефона. Ако не си - нямаш
тоест или имаш флаш, или имаш гаранция- реално погледнато нямаш флаш...
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5