Следобедна задачка-закачка от Правилника за Движение
Модератор: Общи модератори
- svetlio122
- Потребител
-
- Кара: E39 M57D30 ''00
- Мечтае да кара: X5
Re: Следобедна задачка-закачка от Правилника за Движение

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Я дайте пример за нерегулирано кръстовище с кръгово? Изключваме случаите като примерно "Руски Паметник", където пак е регулирано... мен ме интересува пример за нерегулирано (без никви знаци) кръгово... някъде из BG?
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
svetlio122 написа:

- Mollov
- Мародератор
-
Те и тук повечето са наясно... само че не виждат кръговото като вариант влизайки в него да си с предимство...
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
Mollov написа:Я дайте пример за нерегулирано кръстовище с кръгово? Изключваме случаите като примерно "Руски Паметник", където пак е регулирано... мен ме интересува пример за нерегулирано (без никви знаци) кръгово... някъде из BG?

нормално е всеки влязъл в кръговото да е с предимство, обаче има много кръстовища които не са така (или поне не бяха)
alx не е прав, слагат си знаци в кръговото, който не гледа прави ламарини
В Бургас двете кръгови на влизане преди да им сменят знаците бяха ужасни. Ако идваш от София и трябва да минеш към Макдоналдс то трябва да си роден късметлия. После като ги смениха пък и аз минах на късмет (не гледам нови знаци)
alx не е прав, слагат си знаци в кръговото, който не гледа прави ламарини

В Бургас двете кръгови на влизане преди да им сменят знаците бяха ужасни. Ако идваш от София и трябва да минеш към Макдоналдс то трябва да си роден късметлия. После като ги смениха пък и аз минах на късмет (не гледам нови знаци)

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
брей, тука големи Водачи с главно 'в'... за пример не, ами за паметник направо!
ако имаше как да видя колко пъти за последните два часа в гугъл са регистрирали търсения от сорта на 'правилник, здвп, кръгово, нерегулирано кръстовище' и т.н.
...
направо ще падна от смях, че и повечето хранят 'невежите'
в нета всеки може, наживо като няма отде да си направите справка, ще има едно чесане по тила..... 

ако имаше как да видя колко пъти за последните два часа в гугъл са регистрирали търсения от сорта на 'правилник, здвп, кръгово, нерегулирано кръстовище' и т.н.

направо ще падна от смях, че и повечето хранят 'невежите'

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- ///I.Ivanov
- Потребител
-
- Кара: само по празници!
Mollov написа:Mollov написа:Я дайте пример за нерегулирано кръстовище с кръгово? Изключваме случаите като примерно "Руски Паметник", където пак е регулирано... мен ме интересува пример за нерегулирано (без никви знаци) кръгово... някъде из BG?
![]()
![]()
В Стара Загора има такова точно до стадиона.

- Mollov
- Мародератор
-
Засега едно... аз лично не се сещам за такова... из София, както и някои други градове...
- kokala
- младши ентусиаст
-
Механджията написа:брей, тука големи Водачи с главно 'в'... за пример не, ами за паметник направо!![]()
ако имаше как да видя колко пъти за последните два часа в гугъл са регистрирали търсения от сорта на 'правилник, здвп, кръгово, нерегулирано кръстовище' и т.н....
направо ще падна от смях, че и повечето хранят 'невежите'в нета всеки може, наживо като няма отде да си направите справка, ще има едно чесане по тила.....
Не ми се вярва да са много, съдя според гласуването и отговорите

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Баси дискусията за такава една тъпня
Имаме регулирано и нерегулирано кръстовище. Дали е кръгово или квото и да е все кръстовище е. При положение, че това на снимката не е регулирано, то важи правилото за дясностоящия.
Факт, че 99% от кръговите са регулирани, но това не е извинение за да не знаем как да постъпим попадайки на единия процент нерегулирани. Или си шофер или си льольо
Единия кара добре навсякъде, щото не е спал на курсовете, другия кара добре там, където обикновено си кара и като иде на ново място гледа като насран.
Колега, намери го тоя текст в Закона

Факт, че 99% от кръговите са регулирани, но това не е извинение за да не знаем как да постъпим попадайки на единия процент нерегулирани. Или си шофер или си льольо

exotique написа:Не случайно кръговото кръстовище е именувано като КРЪГОВО-и когато няма други знаци-а само знак,определящ кръстовището като кръгово-то всички в него са с предимство,а тези които навлизат са без..:
Колега, намери го тоя текст в Закона

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз си гласувах за жълтия... но си признавам, че му ударих мислене
В реална ситуация или ще пропусна червения, или ще намаля достатъчно, докато съм на 100% сигурен, че и той знае, че аз съм с предимство 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
В Търговище кръговото на OMV-то е регулирано и вътре, и на влизане в него. На 2 от местата имаш предимство на влизане, на другите 2 нямаш 

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се

Mollov написа:Я дайте пример за нерегулирано кръстовище с кръгово? Изключваме случаите като примерно "Руски Паметник", където пак е регулирано... мен ме интересува пример за нерегулирано (без никви знаци) кръгово... някъде из BG?
ми, то именно заради такива "шофери", като тукашните, е трудно да видиш нерегулирано кръстовище, щото нали виждаш кво става във форума.... представи си, че тия всичките са в кръгово без знаци.......... ще се разберат кой да мине, ама утре
never drive faster, than your guardian angel can !