Правец 64Бит - Лаптоп/Таблет/Настолен
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Правец 64Бит - Лаптоп/Таблет/Настолен
При мен проблема може да е че никога до сега откакто съм го купил не съм правил чиста инсталация, а тоя бая промени имаше в ОС-а. Живот и здраве да си взема някакъв външен хард ще го пробвам да видим дали ще има разлика.
Пък и реално 30к реда и 20-тина колони не са никак малко. Нямам идея дали е нормално. Факт обаче, че като го взех това упражнение с ексела го правеше много по-добре от ПС-то, което тогава махнах, а то си беше некво за сериозна сума уж геймърско.
Да говорим, че лаптоп не ставал за гейминг е смешно. За какъв ми е чеп да се дзеря на монитор като мога да седна като бял човек с Плейстейшъна и да пусна която си искам игра на макс директно на 50 инча ТВ
Пък и реално 30к реда и 20-тина колони не са никак малко. Нямам идея дали е нормално. Факт обаче, че като го взех това упражнение с ексела го правеше много по-добре от ПС-то, което тогава махнах, а то си беше некво за сериозна сума уж геймърско.
Да говорим, че лаптоп не ставал за гейминг е смешно. За какъв ми е чеп да се дзеря на монитор като мога да седна като бял човек с Плейстейшъна и да пусна която си искам игра на макс директно на 50 инча ТВ

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Радвам се за теб, но аз с приятели чат пат се сбираме по 8-10 човека с компове и лаптопи и цъкаме. Моя лаптоп седи на бюрото около 50% от времето, през останалото време е в движение. Монитора си ми е 17" и за мобилен гейминг е отличен. Вкъщи с контролера си цъкам на телевизора без грижи.
Брат дървено стана вече
Някои хора не ги вълнуват мобилен гейминг, нито гонят някакъв моден тренд, a просто им трябва лаптоп за работа.. наскоро във фирмата един колега си взе Toshiba Portege Z30, нисковолтажен i7 процесор, 16гб рам, лаптопа тежи 1.2кг и батерията му държи 9 часа. В тва шаси 1.2кг знаеш ли къв гейминг ще става, макс cs/dota с видеокарта Intel HD Graphics.
И цената на тошибата далече не е 800лв, а 3000 лв
т.е в цената на макбоок-а
Който й лаптоп да вземеш с размерите на макбук, наблъскан с последни процесори ще струва в този диапазон.
Тия лаптопи не са моден тренд, а просто работят безотказно за всеки потребител без задължително да разбира, опаковани в качествени материали.. толкова.. отделен е въпроса че са в премиум сегмента и за България са скъпи. В Белгия като бях със сони вайо (чисто ново) ми викаха че е боклук.. дори информационните им терминали в университета бяха на ейпъл.
и за протокола има macbook с GeForce GT 750M

Някои хора не ги вълнуват мобилен гейминг, нито гонят някакъв моден тренд, a просто им трябва лаптоп за работа.. наскоро във фирмата един колега си взе Toshiba Portege Z30, нисковолтажен i7 процесор, 16гб рам, лаптопа тежи 1.2кг и батерията му държи 9 часа. В тва шаси 1.2кг знаеш ли къв гейминг ще става, макс cs/dota с видеокарта Intel HD Graphics.
И цената на тошибата далече не е 800лв, а 3000 лв

Който й лаптоп да вземеш с размерите на макбук, наблъскан с последни процесори ще струва в този диапазон.
Тия лаптопи не са моден тренд, а просто работят безотказно за всеки потребител без задължително да разбира, опаковани в качествени материали.. толкова.. отделен е въпроса че са в премиум сегмента и за България са скъпи. В Белгия като бях със сони вайо (чисто ново) ми викаха че е боклук.. дори информационните им терминали в университета бяха на ейпъл.
и за протокола има macbook с GeForce GT 750M
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Смени си ника на macbook.
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
acer написа:https://www.youtube.com/watch?v=VIsrmUo5FHA
Добър завършек би бил, ако си беше ударил накрая с чука кратуната.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
acer написа:Белгия като бях със сони вайо (чисто ново) ми викаха че е боклук..
Sony Vaio наистина се оказаха големи боклуци, особено като се има предвид цената им и това,
което беше целта им. Точно затова вече ги няма на пазара, въпреки огромното желание на Sony.
Но наистина, толкова боклучави компютри като Sony Vaio трудно да намериш(за тия пари)

P.S. Виж, за макбок-а мога да кажа само хубави неща, въпреки, че не съм фен на Apple

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
404 not found като цъкна линка.. хубаво би било да произвеждаме нещо (дори и да не е точно произвеждане), но едва ли има бъдеще, като се има предвид колко много марки има на пазара. много трудно ще успеят да го наложат, а марки като lenovo, dell и hp са много разпространени из големите компании и не виждам как правец може да ги измести. евентуално ако се тръгне от държавна поръчка, ама имайки предвид авто парка им, едва ли..
иначе не знам защо тръгнахте да сравнявате епъл с уиндоус и андроид. и трите си имат предимства и недостатъци, няма най-добра, но може да има най-добра за нуждите на човек.
аз съм имал почти всички iPhone-и и когато си взех Galaxy S6, първото нещо, което ми направи впечатление е, че се усеща по-бърз. дали е по-добър...who cares, след няколко месеца новия ще е по-добър
galaxy-то пък от началото имаше разни дразнещи бъгове, добре че ги оправиха в последствие.
от епъл съм се разочаровал само от iPad mini, който продадох защото лагваше адски много и като цяло работеше страшно бавно.
п.п. как изкарвате такива часове на батерия не знам..на мен таблета ми не издържа толкова
иначе не знам защо тръгнахте да сравнявате епъл с уиндоус и андроид. и трите си имат предимства и недостатъци, няма най-добра, но може да има най-добра за нуждите на човек.
аз съм имал почти всички iPhone-и и когато си взех Galaxy S6, първото нещо, което ми направи впечатление е, че се усеща по-бърз. дали е по-добър...who cares, след няколко месеца новия ще е по-добър

galaxy-то пък от началото имаше разни дразнещи бъгове, добре че ги оправиха в последствие.
от епъл съм се разочаровал само от iPad mini, който продадох защото лагваше адски много и като цяло работеше страшно бавно.
п.п. как изкарвате такива часове на батерия не знам..на мен таблета ми не издържа толкова

55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4