Правец 64Бит - Лаптоп/Таблет/Настолен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Правец 64Бит - Лаптоп/Таблет/Настолен

Мнение от bum_bum » 16 Яну 2015, 21:50

При мен проблема може да е че никога до сега откакто съм го купил не съм правил чиста инсталация, а тоя бая промени имаше в ОС-а. Живот и здраве да си взема някакъв външен хард ще го пробвам да видим дали ще има разлика.

Пък и реално 30к реда и 20-тина колони не са никак малко. Нямам идея дали е нормално. Факт обаче, че като го взех това упражнение с ексела го правеше много по-добре от ПС-то, което тогава махнах, а то си беше некво за сериозна сума уж геймърско.

Да говорим, че лаптоп не ставал за гейминг е смешно. За какъв ми е чеп да се дзеря на монитор като мога да седна като бял човек с Плейстейшъна и да пусна която си искам игра на макс директно на 50 инча ТВ :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 16 Яну 2015, 23:42

Радвам се за теб, но аз с приятели чат пат се сбираме по 8-10 човека с компове и лаптопи и цъкаме. Моя лаптоп седи на бюрото около 50% от времето, през останалото време е в движение. Монитора си ми е 17" и за мобилен гейминг е отличен. Вкъщи с контролера си цъкам на телевизора без грижи.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 18 Яну 2015, 23:19

Брат дървено стана вече :mhihi:

Някои хора не ги вълнуват мобилен гейминг, нито гонят някакъв моден тренд, a просто им трябва лаптоп за работа.. наскоро във фирмата един колега си взе Toshiba Portege Z30, нисковолтажен i7 процесор, 16гб рам, лаптопа тежи 1.2кг и батерията му държи 9 часа. В тва шаси 1.2кг знаеш ли къв гейминг ще става, макс cs/dota с видеокарта Intel HD Graphics.
И цената на тошибата далече не е 800лв, а 3000 лв ;) т.е в цената на макбоок-а

Който й лаптоп да вземеш с размерите на макбук, наблъскан с последни процесори ще струва в този диапазон.
Тия лаптопи не са моден тренд, а просто работят безотказно за всеки потребител без задължително да разбира, опаковани в качествени материали.. толкова.. отделен е въпроса че са в премиум сегмента и за България са скъпи. В Белгия като бях със сони вайо (чисто ново) ми викаха че е боклук.. дори информационните им терминали в университета бяха на ейпъл.

и за протокола има macbook с GeForce GT 750M
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 18 Яну 2015, 23:50

Смени си ника на macbook.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 19 Яну 2015, 0:26

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 19 Яну 2015, 0:31

acer написа:https://www.youtube.com/watch?v=VIsrmUo5FHA :mhihi:

Добър завършек би бил, ако си беше ударил накрая с чука кратуната. :winky:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 19 Яну 2015, 7:39

acer написа:Белгия като бях със сони вайо (чисто ново) ми викаха че е боклук..

Sony Vaio наистина се оказаха големи боклуци, особено като се има предвид цената им и това,
което беше целта им. Точно затова вече ги няма на пазара, въпреки огромното желание на Sony.
Но наистина, толкова боклучави компютри като Sony Vaio трудно да намериш(за тия пари) :banghead:

P.S. Виж, за макбок-а мога да кажа само хубави неща, въпреки, че не съм фен на Apple :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 11 Яну 2016, 20:38

Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 12 Яну 2016, 17:33

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 12 Яну 2016, 21:55

404 not found като цъкна линка.. хубаво би било да произвеждаме нещо (дори и да не е точно произвеждане), но едва ли има бъдеще, като се има предвид колко много марки има на пазара. много трудно ще успеят да го наложат, а марки като lenovo, dell и hp са много разпространени из големите компании и не виждам как правец може да ги измести. евентуално ако се тръгне от държавна поръчка, ама имайки предвид авто парка им, едва ли..

иначе не знам защо тръгнахте да сравнявате епъл с уиндоус и андроид. и трите си имат предимства и недостатъци, няма най-добра, но може да има най-добра за нуждите на човек.

аз съм имал почти всички iPhone-и и когато си взех Galaxy S6, първото нещо, което ми направи впечатление е, че се усеща по-бърз. дали е по-добър...who cares, след няколко месеца новия ще е по-добър :)
galaxy-то пък от началото имаше разни дразнещи бъгове, добре че ги оправиха в последствие.
от епъл съм се разочаровал само от iPad mini, който продадох защото лагваше адски много и като цяло работеше страшно бавно.

п.п. как изкарвате такива часове на батерия не знам..на мен таблета ми не издържа толкова
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата