Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Re: Цените на горивата
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ако спреш с тъпите си фейк картинки имаме сделка.
Испански нещо си , цитирайки писмо от 2022 година. Гагагугу.
Испански нещо си , цитирайки писмо от 2022 година. Гагагугу.
Хм,хм...
не знам защо се правите на идиоти - кило нафта от началото на "конфликта" колко е поскъпнало?
Моджо, теб разбахме, че не те бърка - това хранителни стоки, лекарста - да му мисли стадото.
За нормалните хора ми е думата - дали 100-200-300 евро разлика не е тази, която те кара да се замислиш дали искаш второ/трето дете и т.н.? Нищо, че бай хой от дубай иска да плаща повече за гориво, без значение, че в Бг плаща миниатюрна сума от общата си консумация...
Та така, браво, че си си надвил на масрафа и няколкостотин евра са ти усмивка по радиото (както на няколко крайни инстанции), но не искай да се съгласяваме на навеждането ви.
Моджо, теб разбахме, че не те бърка - това хранителни стоки, лекарста - да му мисли стадото.
За нормалните хора ми е думата - дали 100-200-300 евро разлика не е тази, която те кара да се замислиш дали искаш второ/трето дете и т.н.? Нищо, че бай хой от дубай иска да плаща повече за гориво, без значение, че в Бг плаща миниатюрна сума от общата си консумация...
Та така, браво, че си си надвил на масрафа и няколкостотин евра са ти усмивка по радиото (както на няколко крайни инстанции), но не искай да се съгласяваме на навеждането ви.
- theraven_nz
- младши ентусиаст

-
- Кара: G05 / E92 M3
Прясно от днес - заредих нафта В-повер днес на Шел на околовръсното на Бояна на 2.04 евраки. дЗимбин 100 октана няма, не знаят и кога ще има. Май идва време М3-ката да ми излиза по-евтина за каране от Х5цата на нафта....
---