Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Re: Цените на горивата
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ако спреш с тъпите си фейк картинки имаме сделка.
Испански нещо си , цитирайки писмо от 2022 година. Гагагугу.
Испански нещо си , цитирайки писмо от 2022 година. Гагагугу.
Хм,хм...
не знам защо се правите на идиоти - кило нафта от началото на "конфликта" колко е поскъпнало?
Моджо, теб разбахме, че не те бърка - това хранителни стоки, лекарста - да му мисли стадото.
За нормалните хора ми е думата - дали 100-200-300 евро разлика не е тази, която те кара да се замислиш дали искаш второ/трето дете и т.н.? Нищо, че бай хой и компания искат да плащат повече за гориво...
Та така, браво, че сте си надвили на масрафа и няколкостотин евра са усмивка по радиото (както на няколко крайни инстанции), но не искай да се съгласяваме на навеждането.
Моджо, теб разбахме, че не те бърка - това хранителни стоки, лекарста - да му мисли стадото.
За нормалните хора ми е думата - дали 100-200-300 евро разлика не е тази, която те кара да се замислиш дали искаш второ/трето дете и т.н.? Нищо, че бай хой и компания искат да плащат повече за гориво...
Та така, браво, че сте си надвили на масрафа и няколкостотин евра са усмивка по радиото (както на няколко крайни инстанции), но не искай да се съгласяваме на навеждането.
Последна промяна driver69 на 07 Апр 2026, 6:41, променена общо 1 път
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G05 / E92 M3
Прясно от днес - заредих нафта В-повер днес на Шел на околовръсното на Бояна на 2.04 евраки. дЗимбин 100 октана няма, не знаят и кога ще има. Май идва време М3-ката да ми излиза по-евтина за каране от Х5цата на нафта....
---
Според злите езици горивата ще започнат да липсват по-забележимо по бензиностанциите след 20 април. Да му мислят фермерите 

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Според злите езици горивата ще започнат да липсват по-забележимо по бензиностанциите след 20 април. Да му мислят фермерите
Сега ще те шокирам - дръж се да не паднеш
Трактористите не зареждаМЕ дизел на бензиностанциите
В Щатите за агрикултурни цели сме почти изцяло на био-горива, които се произвеждат от независими източници, предполагам и в Европа са голям процент - ако не и повече. Ако някои ползват комерсиален дизел - е ако им излиза по-евтино, ама като се наклони везната - има предостатъчно капацитет.
Проблема на фермерите е по-скоро с торовете - там ги удрят в момента с голямата секира.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
enigma написа:BMW_POWER написа:Според злите езици горивата ще започнат да липсват по-забележимо по бензиностанциите след 20 април. Да му мислят фермерите
Сега ще те шокирам - дръж се да не паднеш![]()
Трактористите не зареждаМЕ дизел на бензиностанциите.
В Щатите за агрикултурни цели сме почти изцяло на био-горива, които се произвеждат от независими източници, предполагам и в Европа са голям процент...
Камиона, които зарежда бензиностанциите, същия зарежда и цистерните на земеделците. Нафтата все е от бургас, фирмата е скорпио.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Може - в БГ всичко е възможно. Сигурно, защото е най-боклучавият дизел на най-ниската цена. Но поне предполагам са освободени от данъци и акцизи?
Е като свърши - ще се ускори процеса да минат и те на биогоривата.
Е като свърши - ще се ускори процеса да минат и те на биогоривата.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Тракторите са лесни, може и с олио да се карат. То и то щеше да става 8 лева литъра и се биеха по магазините за него, сега се чудят как да го пласират.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Абе не е толкова просто - съвременните трактори им трябват доста модификации за да вървят с олио.
Ама ще трябва БГ трактористите да слезнат от Ролс-Ройсите, мъка
Ама ще трябва БГ трактористите да слезнат от Ролс-Ройсите, мъка

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
steeN написа:Тракторите са лесни, може и с олио да се карат. То и то щеше да става 8 лева литъра и се биеха по магазините за него, сега се чудят как да го пласират.
юмз-то може.
Всичко от 10 години насам е с дпф и адблу вече.
enigma написа:BMW_POWER написа:Според злите езици горивата ще започнат да липсват по-забележимо по бензиностанциите след 20 април. Да му мислят фермерите
Сега ще те шокирам - дръж се да не паднеш![]()
Трактористите не зареждаМЕ дизел на бензиностанциите.
В Щатите за агрикултурни цели сме почти изцяло на био-горива, които се произвеждат от независими източници, предполагам и в Европа са голям процент - ако не и повече. Ако някои ползват комерсиален дизел - е ако им излиза по-евтино, ама като се наклони везната - има предостатъчно капацитет.
Проблема на фермерите е по-скоро с торовете - там ги удрят в момента с голямата секира.
Говоря за Европа. Вие и ние сме друга бира. Скъпо, но го има. Петролопроводите не могат да доставят нужните количества. Отделно тия дни едни хора са направили опит за взривяване на един от тях...
За олиото всички знаят. Ама я да видим, колко от собствениците на дизели тук биха си го сипали в резервоарите

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Между другото преди години на Коско тук имаше евтин дизел.
Като почна войната в Украйна - изчезна, явно е бил от руския
Като почна войната в Украйна - изчезна, явно е бил от руския

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: RX350 awd / E450 all terrain
На някои от бензиностанциите на Costco все още има дизел, поне в Тексас, ма не на всички.
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Последна промяна peshehodetz на 07 Апр 2026, 11:49, променена общо 1 път
keep walking
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Няма какво да го мислим ЕС... Голтаци са! По-важно е при северноамериканските братя всичко да е наред! Освен това, по-малко торове, по-чиста продукция, нали така? А, ако Африка няма какво да яде, да съберат парички и да платят на рижака да спира СВО-то, а малкия Мук да се оправя сам.
Според мен, има някаква супер дърта, спекулативна схема в цените! Как така цената на дизела се вдигна толкова, а на бензина много по-малко? Логиката (чисто математическата) не следва ли да е еднакво поскъпването? По-реалното е това на бензина...
Според мен, има някаква супер дърта, спекулативна схема в цените! Как така цената на дизела се вдигна толкова, а на бензина много по-малко? Логиката (чисто математическата) не следва ли да е еднакво поскъпването? По-реалното е това на бензина...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?