кой как отслабва...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 17 Май 2009, 0:50

Ядките, както и рибата съдържат мазнини, но те са полезни Омега3 и Омега6 ;)

така, че смело и отделно я изяж повече от 100г ядки да видя как ще се чувстваш ;)

Колкото до онзи колега с 10километра на ден, да напусне стаята ако обича :mhihi:
Е заради такива като теб като направя 4-5 км и не мога да дишам после и си викам, а някои правят още толкова :D

Неща, които хапвам като съм много гладен и ми е писнало от сурови неща :)

- таратор
- обезмаслена извара с краставици или домати и се получава микс :)
- риба тон и лимон /малко я избягвам, защото е консерва/
- Заместител на сиренето - нискомаслена "PHILADELPHIA" и има едно сравнително ново за мен "Cottage" като сирене на зрънца с големина колкото на грис в кутийки от по 200г се продава
- яйца и ги оставям малко по-сурови, за да са като манджичка. Може да се маха жълтъка ;)
- бяло месо с ориз и лимон ;)
- варен ориз с кисело мляко

Ако нещо не ми е вкусно слагам СОЛ, коеот знам, че не е хубаво, ама пак казвам не трябва да се гонят крайности, защотот нещата излизат извън контрол

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 17 Май 2009, 7:19

Секс, ама не помага :bcry:
Никой не мое ма връне на селу!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 17 Май 2009, 9:44

saleen написа:Секс, ама не помага :bcry:

Помага помага, ама не като след секс опраскаш 2 пършоли и полвин коли лазаня :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 17 Май 2009, 9:55

Заебете тия диети - цел живот гладен и цел живот дебел, по-добре сит и дебел :mhihi:
Не се ли кобинира правилното хранене с аеробна дейност, забравете да стане нещо. Минимума на Световната Здравна Организация за да се нарече човек, че е спортуващ е 3 пъти в седмицата по 30мин. спорт, а за да отслабнете трябва всяка сутрин да тичате по 30мин 130-140у/м. Тия диети на д-р Емилова и тем подобни въобще не ги поглеждайте!

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 17 Май 2009, 10:01

poklonnik написа:колеги дайте некви варианти за отслабване ,че от как се ожених все повече заприличвам на кашалот
Излъга жената и сега айде на КИФТЕТАТА а? Добре де не ти ли е неудобно от колежките? Ако си прекарал и колежките тогава е гадно, сменяй работата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, E87, F25

Мнение от xts » 17 Май 2009, 10:09

Истината за бързо сваляне на килограми е протеиновият режим на Пиер Дюкан. Очарован съм от резултата, много от мойте колеги също. От 7-8 човека лични познати, минали на режима, всеки е свалил сравнително бързо, това което е искал. Лично аз от 95 минах на 76 кг, за има няма 2-3 месеца и то през зимата.
Ако някои иска повече информация, нека ми пише ЛС.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 17 Май 2009, 11:02

xts написа:...

Не е толкова полезен и е доста радикално ... Трябва да се пие ужасно много вода, защото в противен случай се качва прекалено високо нивото на желязото... Лято е и не можем да правим лишения от пресните зеленчуци и плодове ;)

С две думи не е балансирана според мен. ;)

Тичане набиране лицеви и коремни - това е истината ;)

KISS - Keep It Simple Stupid :)
Последна промяна vlad0 на 17 Май 2009, 11:06, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 17 Май 2009, 11:02

Абе и аз се опитвам да ям по един път на ден ама работя готвач и якоо трудно :|
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: без долен лв педал
Мечтае да кара: Х 6

Мнение от Blond_G » 17 Май 2009, 11:20

Valentin_Peev написа:Заебете тия диети - цел живот гладен и цел живот дебел, по-добре сит и дебел :mhihi:
Не се ли кобинира правилното хранене с аеробна дейност, забравете да стане нещо. Минимума на Световната Здравна Организация за да се нарече човек, че е спортуващ е 3 пъти в седмицата по 30мин. спорт, а за да отслабнете трябва всяка сутрин да тичате по 30мин 130-140у/м. Тия диети на д-р Емилова и тем подобни въобще не ги поглеждайте!

100% против д-р Емилова , лечебния глад на Лидия Ковачева и др такива... :yammy: :yes: само яденето е спасило човечеството от глад :mhihi:
Последна промяна Blond_G на 17 Май 2009, 13:38, променена общо 1 път
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Потребител
Аватар

Мнение от Blond_G » 17 Май 2009, 11:29

Mecho написа:Абе и аз се опитвам да ям по един път на ден ама работя готвач и якоо трудно :|

При тебе пък е най лесно ,ама ако не си лаком :mhihi: Яденето започва от сутринта водата е от 3л нагоре :D ядеш 1/3 порция 5-6 пъти на ден без хляб ! Плодове, зеленчуци, скара, салатите може да са тип овчарска (със сирене и месо ) ама наистина по малко
Последна промяна Blond_G на 17 Май 2009, 11:32, променена общо 1 път
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Потребител
Аватар

Мнение от Blond_G » 17 Май 2009, 11:30

vlad0 написа:
xts написа:...

Не е толкова полезен и е доста радикално ... Трябва да се пие ужасно много вода, защото в противен случай се качва прекалено високо нивото на желязото... Лято е и не можем да правим лишения от пресните зеленчуци и плодове ;)

С две думи не е балансирана според мен. ;)

Тичане набиране лицеви и коремни - това е истината ;)

KISS - Keep It Simple Stupid :)

+1 :idea:
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 17 Май 2009, 11:53

С диети нищо не става принципно. :roll:
Май отпуснеш ли се веднъж само минаването към вариант фотосинтеза е решаване на проблема или много много време отделено за спорт.

3-4 години не са ми мръднали килограмите при глава непрекъснато завряна в хладилника и при положение, че не се ограничавам от нищо (единствено хляб не ядях, но сандвич без него няма как да стане :D ). Въпрос на организъм и метаболизъм. Надявам се само като стана и на 30-40-50 да нямам проблем с теглото, както ме бъзика Ленко. :mhihi:

Доста хора btw са свалили килограми като не ядат след 17:00, но си е кофти вариант. В името на експеримента бях опитала преди доста време и резултата беше килограм и нещо за 1 ден и на следващия си го върнах. Може да опиташ, ако имаш нерви. :)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 17 Май 2009, 15:45

Полека отказвам захарта, че ми е голям порок. Замествам захарта с мед.
Когато ми се яде сладко си забърквам мед с орехи и е в пъти по-вкусно от някой шоколад!
Обаче меда не го купувам от магазина, а от близко село.

Това с диетите е много грешно. След два - три месеца и си върнал предишните килограми + 10% за бонус.
Селото се оказа точно във града

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 17 Май 2009, 18:19

Да ви имам проблемите
аз ям всичко и не мърдам от килограмите :mhihi:
Обаче, сутрин яжте много, наобед нормално и вечерта леко. Ежедневието на повечето е незакусване и яко гнетене на вечеря......... те ви килограми отгоре
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от klisky » 17 Май 2009, 21:31

КОлега виш аз не исках да свалям кила ама от работата ми.. секи ден карам на кафета и цигари.. вечер ям набързо и спя.. 6 кила са фкат.. няма ги :( развалих стотака.. т си знаеш кое е най-добре за теб :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата