кой как отслабва...
Модератор: Общи модератори
Ядките, както и рибата съдържат мазнини, но те са полезни Омега3 и Омега6
така, че смело и отделно я изяж повече от 100г ядки да видя как ще се чувстваш
Колкото до онзи колега с 10километра на ден, да напусне стаята ако обича
Е заради такива като теб като направя 4-5 км и не мога да дишам после и си викам, а някои правят още толкова
Неща, които хапвам като съм много гладен и ми е писнало от сурови неща
- таратор
- обезмаслена извара с краставици или домати и се получава микс
- риба тон и лимон /малко я избягвам, защото е консерва/
- Заместител на сиренето - нискомаслена "PHILADELPHIA" и има едно сравнително ново за мен "Cottage" като сирене на зрънца с големина колкото на грис в кутийки от по 200г се продава
- яйца и ги оставям малко по-сурови, за да са като манджичка. Може да се маха жълтъка
- бяло месо с ориз и лимон
- варен ориз с кисело мляко
Ако нещо не ми е вкусно слагам СОЛ, коеот знам, че не е хубаво, ама пак казвам не трябва да се гонят крайности, защотот нещата излизат извън контрол

така, че смело и отделно я изяж повече от 100г ядки да видя как ще се чувстваш

Колкото до онзи колега с 10километра на ден, да напусне стаята ако обича

Е заради такива като теб като направя 4-5 км и не мога да дишам после и си викам, а някои правят още толкова

Неща, които хапвам като съм много гладен и ми е писнало от сурови неща

- таратор
- обезмаслена извара с краставици или домати и се получава микс

- риба тон и лимон /малко я избягвам, защото е консерва/
- Заместител на сиренето - нискомаслена "PHILADELPHIA" и има едно сравнително ново за мен "Cottage" като сирене на зрънца с големина колкото на грис в кутийки от по 200г се продава
- яйца и ги оставям малко по-сурови, за да са като манджичка. Може да се маха жълтъка

- бяло месо с ориз и лимон

- варен ориз с кисело мляко
Ако нещо не ми е вкусно слагам СОЛ, коеот знам, че не е хубаво, ама пак казвам не трябва да се гонят крайности, защотот нещата излизат извън контрол
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
saleen написа:Секс, ама не помага
Помага помага, ама не като след секс опраскаш 2 пършоли и полвин коли лазаня

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Заебете тия диети - цел живот гладен и цел живот дебел, по-добре сит и дебел
Не се ли кобинира правилното хранене с аеробна дейност, забравете да стане нещо. Минимума на Световната Здравна Организация за да се нарече човек, че е спортуващ е 3 пъти в седмицата по 30мин. спорт, а за да отслабнете трябва всяка сутрин да тичате по 30мин 130-140у/м. Тия диети на д-р Емилова и тем подобни въобще не ги поглеждайте!

Не се ли кобинира правилното хранене с аеробна дейност, забравете да стане нещо. Минимума на Световната Здравна Организация за да се нарече човек, че е спортуващ е 3 пъти в седмицата по 30мин. спорт, а за да отслабнете трябва всяка сутрин да тичате по 30мин 130-140у/м. Тия диети на д-р Емилова и тем подобни въобще не ги поглеждайте!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Излъга жената и сега айде на КИФТЕТАТА а? Добре де не ти ли е неудобно от колежките? Ако си прекарал и колежките тогава е гадно, сменяй работата.poklonnik написа:колеги дайте некви варианти за отслабване ,че от как се ожених все повече заприличвам на кашалот
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Истината за бързо сваляне на килограми е протеиновият режим на Пиер Дюкан. Очарован съм от резултата, много от мойте колеги също. От 7-8 човека лични познати, минали на режима, всеки е свалил сравнително бързо, това което е искал. Лично аз от 95 минах на 76 кг, за има няма 2-3 месеца и то през зимата.
Ако някои иска повече информация, нека ми пише ЛС.
Ако някои иска повече информация, нека ми пише ЛС.
xts написа:...
Не е толкова полезен и е доста радикално ... Трябва да се пие ужасно много вода, защото в противен случай се качва прекалено високо нивото на желязото... Лято е и не можем да правим лишения от пресните зеленчуци и плодове

С две думи не е балансирана според мен.

Тичане набиране лицеви и коремни - това е истината

KISS - Keep It Simple Stupid

Последна промяна vlad0 на 17 Май 2009, 11:06, променена общо 1 път
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- Blond_G
- Потребител
-
- Кара: без долен лв педал
- Мечтае да кара: Х 6
Valentin_Peev написа:Заебете тия диети - цел живот гладен и цел живот дебел, по-добре сит и дебел![]()
100% против д-р Емилова , лечебния глад на Лидия Ковачева и др такива...

Последна промяна Blond_G на 17 Май 2009, 13:38, променена общо 1 път
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
- Blond_G
- Потребител
-
Mecho написа:Абе и аз се опитвам да ям по един път на ден ама работя готвач и якоо трудно
При тебе пък е най лесно ,ама ако не си лаком

Последна промяна Blond_G на 17 Май 2009, 11:32, променена общо 1 път
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
- Blond_G
- Потребител
-
vlad0 написа:xts написа:...
Не е толкова полезен и е доста радикално ... Трябва да се пие ужасно много вода, защото в противен случай се качва прекалено високо нивото на желязото... Лято е и не можем да правим лишения от пресните зеленчуци и плодове
С две думи не е балансирана според мен.
Тичане набиране лицеви и коремни - това е истината
KISS - Keep It Simple Stupid
+1

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
- Illusion
- Бургаското явление
-
С диети нищо не става принципно.
Май отпуснеш ли се веднъж само минаването към вариант фотосинтеза е решаване на проблема или много много време отделено за спорт.
3-4 години не са ми мръднали килограмите при глава непрекъснато завряна в хладилника и при положение, че не се ограничавам от нищо (единствено хляб не ядях, но сандвич без него няма как да стане
). Въпрос на организъм и метаболизъм. Надявам се само като стана и на 30-40-50 да нямам проблем с теглото, както ме бъзика Ленко.
Доста хора btw са свалили килограми като не ядат след 17:00, но си е кофти вариант. В името на експеримента бях опитала преди доста време и резултата беше килограм и нещо за 1 ден и на следващия си го върнах. Може да опиташ, ако имаш нерви.

Май отпуснеш ли се веднъж само минаването към вариант фотосинтеза е решаване на проблема или много много време отделено за спорт.
3-4 години не са ми мръднали килограмите при глава непрекъснато завряна в хладилника и при положение, че не се ограничавам от нищо (единствено хляб не ядях, но сандвич без него няма как да стане

Доста хора btw са свалили килограми като не ядат след 17:00, но си е кофти вариант. В името на експеримента бях опитала преди доста време и резултата беше килограм и нещо за 1 ден и на следващия си го върнах. Може да опиташ, ако имаш нерви.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

Полека отказвам захарта, че ми е голям порок. Замествам захарта с мед.
Когато ми се яде сладко си забърквам мед с орехи и е в пъти по-вкусно от някой шоколад!
Обаче меда не го купувам от магазина, а от близко село.
Това с диетите е много грешно. След два - три месеца и си върнал предишните килограми + 10% за бонус.
Когато ми се яде сладко си забърквам мед с орехи и е в пъти по-вкусно от някой шоколад!
Обаче меда не го купувам от магазина, а от близко село.
Това с диетите е много грешно. След два - три месеца и си върнал предишните килограми + 10% за бонус.
Селото се оказа точно във града