Подготовка за кандидатстване - Тойфел,Йелтс,Кембридж и др..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Подготовка за кандидатстване - Тойфел,Йелтс,Кембридж и др..

Мнение от ferdy » 02 Сеп 2010, 22:50

Скиса, не ти обяснявам на тебе, щото достатъчно сме я мелили тая тема, а на младежа, дето не ще и два-три тона да почерпи от това, дет` го вади. Нефта имам предвид, ако може в рафинирано състояние, 95-98 октана.

А по питането конкретно: дааааа, щом може свят да види и да попие академичност в странство - нищо лошо, ама пак ти ще носиш, а той ще влачи :lol: (което, Кико, си е много добре. Възползвай се докато още пуска :lol:)

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 02 Сеп 2010, 23:03

Кака, дали съм ти младеж? но и каките ги уважавам.....Просто си казах мнението....Едно е диплома от тук, после да се бориш...Друго е да имаш от там....Щото аз съм се борил, и съм по -добър ( тва го написах да се Фалим :mhihi: ).

А скиса, ако иска или синчето да се бори у тая сфера....ше дам координати на вън ( $$$ за семестър са добри, но се избиват), за у нас също, но после тряя се бори.....А ако завърши, няма проблем да го свържа ( не да реда, с една от най - големите сондажни компании ;) )

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 02 Сеп 2010, 23:13

Знам ли дали съм ти кака, може пък да си от тия 5% от форума, които са по-големи от мен. :lol:

Спирам да пиша по темата, че Скиса ще стане агресивен вече.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 06 Сеп 2010, 17:41

Вчера малкия, когато го смених за отборните карти ми каза, че днес е на изпит? Изкарал ли го е и ако случайно е скъсан, виновен е баща му, защото го е взел на феста и момчето е нямало как да се подготви.
п.с. това го използвай само ако си скъсан за оправдание :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 06 Сеп 2010, 18:42

54 точки от 60 възможни за адванс ниво на приемен.....!!!по-високо немало.другото било за студенти.
тоа ако бехте успели да му налеете нещо за пиене снощи да зафъфли като нищо щеше да изкара 60 от 60...
тоа сигурно не е от мене.... :mhihi:
аз - доволен!
са следва подготовка цяла година и тамън след събора е на изпит за сертификат на Йелтс и Кембридж....

Потребител
Аватар

Мнение от pepone » 06 Сеп 2010, 23:33

SKISA написа:дай някакви линкове ако можеш за торентите и кажи къде си се подготвял и къде го държа тоя йелтс....!? и по-добре ли е йелтс от кембридж да се гони....!?

така, ей това е , не знам може ли да се дава линка директно http://www.aippg.net/forum/viewtopic.php?t=194238 , долу ги има всичките линкове за учебниците на ай иелтс включително и аудиото, минат ли се поне 5 учебника (сравнително бързо е без да правиш есетата) 100% си минал и то поне с 6.5 от 9 , за есетата горе долу инструкции получих на курс в британика и някакви насоки, но по-голяма част от изпита си го взех благодарение на тестовете, които направих. Според мене е по добре да се гони кембридж, защото е без давност и е доста по труден , но не съм сигурен в чужбина дали приемат с него (мисля че да), а относно това къде е по добре да се учи, аз съм учил тука бакалавар и магистратура, сега отивам 2ра магистратура в Англия, ако нямаш мерак да учиш и не ти е интересно просто ще си загубиш малко или много времето :smoke:

Предишна

Назад към Извън Темата