Подготовка за кандидатстване - Тойфел,Йелтс,Кембридж и др..
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Подготовка за кандидатстване - Тойфел,Йелтс,Кембридж и др..
Скиса, не ти обяснявам на тебе, щото достатъчно сме я мелили тая тема, а на младежа, дето не ще и два-три тона да почерпи от това, дет` го вади. Нефта имам предвид, ако може в рафинирано състояние, 95-98 октана.
А по питането конкретно: дааааа, щом може свят да види и да попие академичност в странство - нищо лошо, ама пак ти ще носиш, а той ще влачи
(което, Кико, си е много добре. Възползвай се докато още пуска
)
А по питането конкретно: дааааа, щом може свят да види и да попие академичност в странство - нищо лошо, ама пак ти ще носиш, а той ще влачи

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Кака, дали съм ти младеж? но и каките ги уважавам.....Просто си казах мнението....Едно е диплома от тук, после да се бориш...Друго е да имаш от там....Щото аз съм се борил, и съм по -добър ( тва го написах да се Фалим
).
А скиса, ако иска или синчето да се бори у тая сфера....ше дам координати на вън ( $$$ за семестър са добри, но се избиват), за у нас също, но после тряя се бори.....А ако завърши, няма проблем да го свържа ( не да реда, с една от най - големите сондажни компании
)

А скиса, ако иска или синчето да се бори у тая сфера....ше дам координати на вън ( $$$ за семестър са добри, но се избиват), за у нас също, но после тряя се бори.....А ако завърши, няма проблем да го свържа ( не да реда, с една от най - големите сондажни компании

Знам ли дали съм ти кака, може пък да си от тия 5% от форума, които са по-големи от мен.
Спирам да пиша по темата, че Скиса ще стане агресивен вече.

Спирам да пиша по темата, че Скиса ще стане агресивен вече.
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Вчера малкия, когато го смених за отборните карти ми каза, че днес е на изпит? Изкарал ли го е и ако случайно е скъсан, виновен е баща му, защото го е взел на феста и момчето е нямало как да се подготви.
п.с. това го използвай само ако си скъсан за оправдание
п.с. това го използвай само ако си скъсан за оправдание

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
54 точки от 60 възможни за адванс ниво на приемен.....!!!по-високо немало.другото било за студенти.
тоа ако бехте успели да му налеете нещо за пиене снощи да зафъфли като нищо щеше да изкара 60 от 60...
тоа сигурно не е от мене....
аз - доволен!
са следва подготовка цяла година и тамън след събора е на изпит за сертификат на Йелтс и Кембридж....
тоа ако бехте успели да му налеете нещо за пиене снощи да зафъфли като нищо щеше да изкара 60 от 60...
тоа сигурно не е от мене....

аз - доволен!
са следва подготовка цяла година и тамън след събора е на изпит за сертификат на Йелтс и Кембридж....
SKISA написа:дай някакви линкове ако можеш за торентите и кажи къде си се подготвял и къде го държа тоя йелтс....!? и по-добре ли е йелтс от кембридж да се гони....!?
така, ей това е , не знам може ли да се дава линка директно http://www.aippg.net/forum/viewtopic.php?t=194238 , долу ги има всичките линкове за учебниците на ай иелтс включително и аудиото, минат ли се поне 5 учебника (сравнително бързо е без да правиш есетата) 100% си минал и то поне с 6.5 от 9 , за есетата горе долу инструкции получих на курс в британика и някакви насоки, но по-голяма част от изпита си го взех благодарение на тестовете, които направих. Според мене е по добре да се гони кембридж, защото е без давност и е доста по труден , но не съм сигурен в чужбина дали приемат с него (мисля че да), а относно това къде е по добре да се учи, аз съм учил тука бакалавар и магистратура, сега отивам 2ра магистратура в Англия, ако нямаш мерак да учиш и не ти е интересно просто ще си загубиш малко или много времето

66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5