Откъде разбрахте за www.BMWPower-BG.net?
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Иво написа:denko написа::mhihi: аз разбрах по най-странния начин по който е възможно преди 2 години бях на приморско на море !!! и както си стоях на плажа и си пиех бирата един приятел ми каза ела ела да видиш едни ненормалници какво правят ставам аз и какво да виря 2-3ма фанатици бяха сатворили емблемата на БМВ от пясак и миди също така бяха и написали адреса на форума с мидикато се върнах от морето пурвото нещо което направих беше да влезна в форума
А кои се оказаха тия образи
ъъъъъъм

питайте Булли, Алекс и Казака......
ма преди това имаше и други неща, изваяни от пясъка

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Аз в Гуугъл търсех амортисьори за БМВ 520 и като пуснах да търси по ключова дума БМВ ми излезе вашия форум, та доста се запалих:) И тук е момента да благодаря на madmax (Максим), който излезе супер пич и ми подари два амортисьора Monroe, с което един вид ме запали още повече да влизам тук, защото разбрах, че има и доста свестни хора сред... останалите 

BMW only!
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Аз разбрах от приятеля ми!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Аз пък разбрах от стикера на една Е30-ска дет са въртеше бясно и тез прости старозагорци даже я мислеха за М3
май беше софийска 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
няколко пъти съм търсил с търсачката на дир.бг инфорамации разни за бившата е30ка и винаги ми излизаше тоя сайт в резултатите, но само докато прочетях "българският сайт на българския бмв ентусиаст" (ако не се лъжа това беше точната фраза" и ми се струваше че няма да намеря абсолютно нищо полезно тук - съответно го затварях веднага...
по някое време си казах "не може да няма канал с фенове на бмв...."
и влязох в #бмвповер по метода на налучкването
там на няколко пъти ми казваха като се интересувам нещо да вляза в линка от топика - не го правех....
един ден го направих - обаче ми се стори много сложен и го изключих без да търся нищо (бях свикнал с форума на дир.бг и неговия първоначален изглед)
след няколко месеца се примирих с различни изглед и почнах да влизам - даже се регистрирах... е да ама ся пък решихте да се пише само на кирилица - пак зарязах сайта щото си бях свикнал да пиша на латиница.... след още няколко месеца се примирих и с това (навсякъде почнаха да го въвеждат и нямаше как май
) та тогава започнах да влизам..... и досега... без нито един бан

по някое време си казах "не може да няма канал с фенове на бмв...."
и влязох в #бмвповер по метода на налучкването

там на няколко пъти ми казваха като се интересувам нещо да вляза в линка от топика - не го правех....
един ден го направих - обаче ми се стори много сложен и го изключих без да търся нищо (бях свикнал с форума на дир.бг и неговия първоначален изглед)
след няколко месеца се примирих с различни изглед и почнах да влизам - даже се регистрирах... е да ама ся пък решихте да се пише само на кирилица - пак зарязах сайта щото си бях свикнал да пиша на латиница.... след още няколко месеца се примирих и с това (навсякъде почнаха да го въвеждат и нямаше как май

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
71 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5