Откъде разбрахте за www.BMWPower-BG.net?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 16 Сеп 2005, 10:41

Иво написа:
denko написа::mhihi: аз разбрах по най-странния начин по който е възможно преди 2 години бях на приморско на море !!! и както си стоях на плажа и си пиех бирата един приятел ми каза ела ела да видиш едни ненормалници какво правят ставам аз и какво да виря 2-3ма фанатици бяха сатворили емблемата на БМВ от пясак и миди също така бяха и написали адреса на форума с миди :) като се върнах от морето пурвото нещо което направих беше да влезна в форума :P

А кои се оказаха тия образи :D

ъъъъъъм :uups:
питайте Булли, Алекс и Казака......
ма преди това имаше и други неща, изваяни от пясъка :mhihi:
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 17 Сеп 2005, 8:52

Аз в Гуугъл търсех амортисьори за БМВ 520 и като пуснах да търси по ключова дума БМВ ми излезе вашия форум, та доста се запалих:) И тук е момента да благодаря на madmax (Максим), който излезе супер пич и ми подари два амортисьора Monroe, с което един вид ме запали още повече да влизам тук, защото разбрах, че има и доста свестни хора сред... останалите :mhihi:
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 17 Сеп 2005, 9:23

Аз като си купих колата реших малко да се пообразовам за какво става на въпрос, а по точно - що е то БМВ и има ли то почва у нас. Разбира се в google като написах ключовите букви и ето ме тук. И така знам, че ако имам някакъв проблем има кой да ми помогне.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 17 Сеп 2005, 12:00

Аз разбрах от приятеля ми!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 17 Сеп 2005, 19:33

Аз пък разбрах от стикера на една Е30-ска дет са въртеше бясно и тез прости старозагорци даже я мислеха за М3 :mhihi: май беше софийска :lol:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 17 Сеп 2005, 19:37

Аз вече не помна беше одавна :mhihi:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 17 Сеп 2005, 22:04

хах....От статия във Нощен Труд :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 17 Сеп 2005, 23:43

няколко пъти съм търсил с търсачката на дир.бг инфорамации разни за бившата е30ка и винаги ми излизаше тоя сайт в резултатите, но само докато прочетях "българският сайт на българския бмв ентусиаст" (ако не се лъжа това беше точната фраза" и ми се струваше че няма да намеря абсолютно нищо полезно тук - съответно го затварях веднага...
по някое време си казах "не може да няма канал с фенове на бмв...."
и влязох в #бмвповер по метода на налучкването :mhihi:
там на няколко пъти ми казваха като се интересувам нещо да вляза в линка от топика - не го правех....
един ден го направих - обаче ми се стори много сложен и го изключих без да търся нищо (бях свикнал с форума на дир.бг и неговия първоначален изглед)
след няколко месеца се примирих с различни изглед и почнах да влизам - даже се регистрирах... е да ама ся пък решихте да се пише само на кирилица - пак зарязах сайта щото си бях свикнал да пиша на латиница.... след още няколко месеца се примирих и с това (навсякъде почнаха да го въвеждат и нямаше как май :mhihi: ) та тогава започнах да влизам..... и досега... без нито един бан :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 23 Сеп 2005, 18:21

От мъртвеца - Tech support :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 23 Сеп 2005, 19:43

От google, но аз търсих точно това- официалният форум. Някой беше споменал че има такова животно, а аз от край време си харесвам марката и така. А бе който търси- намира 8)
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Madmax » 02 Окт 2005, 9:38

От Роската от Пловдив.

Предишна

Назад към Извън Темата