Левски-ЦСКА?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Re: Левски-ЦСКА?

Мнение от madpetio » 26 Фев 2011, 13:51

///Ivan написа:Моля чорбите да не говорят глупости,вие само ще си мечтаете някога да влезете в групите на Шампионска Лига... :!:

Само ми кажи че се гордееш след това представяне :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Евроидиоти!!!
по срамно от вашето представяне там НЯМА. Аз ако съм фен на лефски това няма го споменавам. Боксова круша у европа :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 26 Фев 2011, 13:55

Круша, круша...ама в групите на ШЛ :mhihi: , а вие ще ги сънувате тези групи още мноооого време :mhihi: . Нищо де, успокоявайте се с крушите :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 26 Фев 2011, 13:59

Ще говорим след мача. 4:0 за Левски :lalala:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 26 Фев 2011, 14:00

Абе, вие сериозно ли?

червените това, сините онова... толкова сте заслепени, че не ги виждате колко са зле и двата отбора... от по 20 мърляча, големите звезди...

Мен ще ме е срам да "защитавам" такъв отбор в подобна "дискусия".... :no:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 26 Фев 2011, 14:02

Mollov написа:Абе, вие сериозно ли?

червените това, сините онова... толкова сте заслепени, че не ги виждате колко са зле и двата отбора... от по 20 мърляча, големите звезди...

Мен ще ме е срам да "защитавам" такъв отбор в подобна "дискусия".... :no:

Всеки тук знае, че БГ футбол не става и изобщо няма така да се каже, но какво да правим сега такава ни е държавата - такъв ни е и футбола и всичкото...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 26 Фев 2011, 14:08

Какво да правим ли? Бойкот! Като си помисля колко време и пари съм загубил заради тези мизерници! Никога повече няма да стъпя на фубтолен мач между български отбори!
Без страх, без спирачка!

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 26 Фев 2011, 14:08

Maverick_VS написа:Круша, круша...ама в групите на ШЛ :mhihi: , а вие ще ги сънувате тези групи още мноооого време :mhihi: . Нищо де, успокоявайте се с крушите :mhihi:

Шампионска лига преди това се казваше КЕШ ако незнаеш??? Там сме били на полуфинал кадето вие ще го сънувате докато свят светува :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И там каде вие отивате ние от там се връщаме :yes:
Успех...
аз за мача довечера - кой мач, то мач ли му викате на това? :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 26 Фев 2011, 14:08

MatriX_Fucked написа:Какво да правим ли? Бойкот! Като си помисля колко време и пари съм загубил заради тези мизерници! Никога повече няма да стъпя на фубтолен мач между български отбори!

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 26 Фев 2011, 14:09

Бе то хубу, ама като гледам как се споменава Шампионска Лига, незнам си кво... ЦСКА-то можели да мечтаят за ШЛ, ама пък Левски им еб@ха мамата години по ред, и после и в групите... и се чудя кое е по-добре - да влезнеш в групите и да те съсипят по подобен начин, или да не влезнеш изобщо и да не се излагаш...

Те за това става дума.... па нищо, че съм от ЦСКА... те тия нашите отбори за чеп за зеле не стават, ама вие си спорете кой е по-велик... :mhihi: па после ги псувайте що за пореден път са се изложили в Европа... и тогава нещо защитата я нема... 8)

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 26 Фев 2011, 14:19

Истината е, че в последно време Левски се представя по-добре. Истината е , че Левски се излага когато паднаха от Барса и от спортинг защото няма дисциплина
БГ черта е! Помните на мача за 3-то място на САЩ '94 Шведските коне как ни отвяха с 4:0 !
Е какво националния отбор да спре да играе за да не се излага ли ? (то така требе да стане ама в случая риторичен въпроса :mhihi: )
И те така а ЦСКА се хвалятс тоя полуфинал ли какво е било там ама забравят,че е било преди милион години и че са били Ливърпул и че и то е било преди милион години и типично по Български се радват на загубите и провалите на Левски :clap: машала БГ само така ще тръгне напред :ok:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 26 Фев 2011, 14:22

madpetio написа:
Maverick_VS написа:Круша, круша...ама в групите на ШЛ :mhihi: , а вие ще ги сънувате тези групи още мноооого време :mhihi: . Нищо де, успокоявайте се с крушите :mhihi:

Шампионска лига преди това се казваше КЕШ ако незнаеш??? Там сме били на полуфинал кадето вие ще го сънувате докато свят светува :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И там каде вие отивате ние от там се връщаме :yes:
Успех...
аз за мача довечера - кой мач, то мач ли му викате на това? :mhihi:

Да, да....преди 30 години :mhihi: . Футболът е "лееееко" по-различен вече :mhihi:

Иначе, че и 2-та отбора не струват си е неоспорим факт :mhihi:. Важно е да има спор - ей така за спорта :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 26 Фев 2011, 14:27

Мда, ще бъде изключително добре и полезно за България да разформироват националния отбор по футбол! Не мога да понеса повече срам от тея!
Без страх, без спирачка!

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 26 Фев 2011, 14:36

MatriX_Fucked написа:Мда, ще бъде изключително добре и полезно за България да разформироват националния отбор по футбол! Не мога да понеса повече срам от тея!

Бербата никога не ми е харесвал, но след като се отказа от националния отбор ми се издигна в очите и вече ме кефи. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 26 Фев 2011, 14:53

тея средства,усилия,$ и тн.ако се влагаха във волиебола,баскетбола,лека,тежката атлетика и тн. щяхме да имаме много повече моменти на радост не да се излагаме и тук и в чужбина,не мога да повярвам как този спорт от 94г насам върви само надолу и въпреки това още се играе,хората спорят за отбори,дават го и по тв.:kuku: бг. мач не съм гледал 90мин.от 10г.сигурно

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 26 Фев 2011, 14:58

larbi написа:Истината е, че в последно време Левски се представя по-добре. Истината е , че Левски се излага когато паднаха от Барса и от спортинг защото няма дисциплина
БГ черта е! Помните на мача за 3-то място на САЩ '94 Шведските коне как ни отвяха с 4:0 !
Е какво националния отбор да спре да играе за да не се излага ли ? (то така требе да стане ама в случая риторичен въпроса :mhihi: )
И те така а ЦСКА се хвалятс тоя полуфинал ли какво е било там ама забравят,че е било преди милион години и че са били Ливърпул и че и то е било преди милион години и типично по Български се радват на загубите и провалите на Левски :cla
машала БГ само така ще тръгн.е напред :ok:

:shock:
Изображение
А за Ливърпул когато 2006 бяха настоящи шампиони на Европа но в Англия не се класираха за ШЛ! Тогава УЕФА решиха да пуснат Ливърпул като почне от първия предварителен кръг на ШЛ! В последния кръг преди влизането в груповата фаза настоящия евро шампион Ливърпул се изправи срещу ЦСКА. Първият мач завърши 3:1 в полза на англичаните като гости и тогава всички бяха отписали ЦСКА и дори нито една телевизия не беше купила правата да предават мача на живо! Помня че бях на море и помня че го слушах по Гонг! Помня че като вкарахме ранен гол и спортния журналист Ники Александров се радваше като дете и крещеше нечленоразделно по радиото само прехълца два пъти защото веднага след гола на Вальо Илиев ЦСКА пропусна още едно положение сами срещу вратаря! Помня и още нещо че все пак не успяхме да се класираме но Анфлийлд и Дъ КОП ни изпратиха с аплодисменти! Когато заслужите подобно уважение тогава ще можете да се похвалите че сте играли в Европа! Вашето влизане в групите не е никакъв успех а резил! Чак се дразня някой като се хвали с пораженческото си мислене! Та вие за малко не подобрихте анти-рекорд?! :shock: И се хвалите! Хвалете се ама не се хвалете пред отбор побеждаващ настоящи еврошампиони!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата